ARCHIEF / OPBERGEN > ARCHIEFREKKEN
 

Gegalvaniseerde stelling SHIREK

Veelzijdig toepasbaar, in vele diepte en hoogte maten leverbaar.

Bij lichte belasting (tot 180kg/legbord) komen de offertes met de SHIREK stelling, altijd voordeliger uit.

Door grootschalige inkoop bij de fabriek kunnen wij bij grote magazijninrichtingen, zeer scherp offereren.

 

 
 

Gegalvaniseerde archiefrekken die snel opgebouwd worden, door de onderdelen simpel in elkaar te klikken. Het systeem bestaat uit verticale stijlen. Voor 1 rek heeft u er 4 nodig (en voor elk volgend aanbouwrek 2 stijlen)

De diepte van de stelling (naar de muur toe) wordt bepaald door de "dragers". Leverbaar in 20, 40, 30, 50,60,80 en 100cm. Deze dragers klikt u in de rechthoekige gaten van de stijlen.

In deze dragers klikt u de legborden. Legborden zijn 10,20,30, 40 en 50 diep. Door de omgezette randen heeft elk legbord een draagvermogen van 90 kg.

Geef altijd minimaal op: Hoogte x breedte x diepte van de stellingen en het aantal legborden.Vervolgens brengt u een schoor aan (met 4 meege-leverde parkers=schroeven).

   
 
 

   
 
       
 
   
 

Mail of fax even een schetsje van de ruimte, de deuren en de draairichting van de deuren, eventueel de looproute, en uw wensen.

Voor de volledigheid: Hoeveel strekkende meter legbord wilt u? Graag opgave van de gewenste hoogte van het bovenste legbord en het aantal legborden per sectie (dus boven elkaaar) en de hoogte tussen de legborden.

Wij tekenen geheel vrijblijvend de archiefruimte met daarin de opstelling van de stellingen en geven een scherpe prijsopgave.

Bel : 078 - 617 65 30, of mail even : info@shiraz.nl

 

Of kom even langs! Route beschrijving