• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

About us

Shiraz Office Furniture bestaat sinds begin 2015 alweer 20 jaar. In voor- en tegenspoed heeft Shiraz altijd sterk in haar schoenen gestaan. Klaar staan voor onze klanten, goede prijzen en perfecte service, daar komen klanten graag voor terug en is dat is dan ook een van de redenen waarom wij de recessie van 2008-2009 goed hebben doorstaan. Onze duidelijke missie om voor ieder budget een mooie inrichting met kwaliteitsmeubilair te kunnen leveren, heeft ervoor gezorgd dat wij nu nog steeds onze klanten van 20 jaar geleden dienst mogen doen. En daar zijn wij onze klanten erg dankbaar voor! Ons 20 jarig bestaan is een nieuwe mijlpaal en was voor ons een reden om onze geschiedenis eens goed in kaart te brengen. Wij hebben namelijk veel meegemaakt. Van koninklijke bezoeken en diverse interviews op tv en magazines, tot wisselende marktomstandigheden en de opkomst van e-commerce.

 

Ga mee terug in de tijd en bekijk hoe Shiraz Office Furniture is ontstaan en bekijk onze tijdlijn. 

          Waarom Shiraz Office Furniture?

     1.  20 jaar ervaring op het gebied van

          kantoorinrichting

     2. Kwaliteitsmeubilair voor een goede prijs 

     3. Betrouwbare leverancier van meer dan 50

         gerenommeerde merken                      

     4. Maximale service

     5. 1000 m2 Showroom langs de A16

     6. Jong en dynamisch team met oog voor design

But first, meet our team

Azam

Azam

Functie: DGA office manager 

 

Azam weet met haar energie het maximale uit het team te halen. Na 20 jaar verkoop en
interieuradvies treedt Azam iets meer naar de achtergrond en begeleidt ze stagiaires en verwerkt orders samen met Stephan. Ze is scherp en pittig en heeft al meer dan 10.000 kantoren mogen inrichten!

Henk

Henk

Functie: DGA/ financiele administratie 

 

Henk heeft al 5 jaar recht op pensioen, maar blijft aan de slag. Met zijn humor, ervaring en allround kennis is hij een van onze belangrijkste drijfveren. Bij mooi weer is hij meestal op zijn bootje aan het klussen

Stephan
functie: verkoop / binnendienst 

 

Stephan is een Rotterdammer in hart en nieren. Geen woorden maar daden, een harde werker met een passie voor gadgets en hoge kwaliteit. Stephan heeft al veel grote projecten ingericht en begeleidt de inkoop en verkoopprocessen.

Ramin

Ramin
functie: online marketing 

 

Ramin onderhoudt en ontwerpt onder andere de website van Shiraz. Hij weet wat hij wil, is innovatief en met een achtergrond als ingenieur, werkt hij aan alle maatwerk-projecten waar techniek om de hoek komt kijken.

Noesjin

Noesjin
functie: interieurontwerp en grafisch ontwerp

 

Noesjin heeft met haar Bouwkundige achtergrond en werkervaring een belangrijke rol bij het ontwerpen van kantoorinrichtingen en interieur projecten. Ze houdt zich veel bezig met duurzaamheid en heeft een passie voor vormgeving en design.

Paul

Paul
functie: montage

 

Paul is van all markten thuis, maar vooral het zonnetje in huis. Iedere taak en klus pakt hij met veel enthousiasme aan.


WHO

Shiraz is in 1994 in Dordrecht opgezet door een passie voor interieurinrichting door Azam Ghorashi . Begonnen met 100 m2, verhuisde het bedrijf in 2002 naar een eigen pand van 1500 m2 op indrustrieterrein Dortse Kil 3. Iedere klant en iedere opdracht, klein of groot, benaderen wij met hetzelfde enthousiasme en aandacht en dit is de reden waarom wij al meer dan 20 jaar de kantoorinrichter in regio Rotterdam, Breda en Dordrecht zijn maar ook van de rest van Nederland zijn. Ons klantenbestand bestaat inmiddels uit meer dan 4000 bedrijven varierend van eenmanszaken tot gemeenten, architecten, instellingen en multinationals. Met trots kunnen wij zeggen dat we door onze klanten gewaardeerd worden door de goede advisering, voorwaarden, stiptheid en aftersales. In 1997 won Shiraz de Business Action Plan. Eigenaresse Azam Ghorashi won diverse prijzen.

 

WHAT?

Gespecialiseerd in het opleveren van totale kantoorinrichtingen, waarbij wij uw gehele kantoor opnieuw inrichten met mooi en betaalbaar kantoormeubilair. Door ons brede leveringsprogramma kunnen wij bij binnen elk budget met een passend voorstel komen en een schitterend resultaat opleveren. Door middel van expertise, ervaring en passie voor het vak bestaan wij inmiddels al meer dan 20 jaar. Door continu de markt te analyseren accepteren wij enkel fabrikanten waarvan de kwaliteit, afwerking en prijs in overeenstemming met elkaar zijn. Niet alleen aangenaam voor u, maar ook voor ons omdat wij op deze manier geen reclamaties hebben en onze krachten volledig op de klant kunnen richten.  

 

Onze specialiteiten:
Kantoorinrichtingen | Bureaus BureaustoelenFlexwerk bureaus | Call-centra | Archiefkasten Werkstoelen
Medische praktijken | Wachtkamerbanken Wachtkamerstoelen Werkstoelen |Ontvangstbalies
Zorg centra | Urine bestendige stoelen | Huiselijke tafels | Zorgtafels
Kantine inrichtingen | Kantinestoelen Kantinetafels Statafels Treinbanken Barkrukken
Vergaderruimten | Vergaderstoelen | Vergadertafels Grote Vergadertafels | Media-elektrificatie
Zaal en Schoolmeubilair | Zaalstoelen Schoolstoelen Schooltafels
Magazijn inrichtingen | Palletstellingen Archiefstellingen Werkplaatstafels Werkplaatskasten

 

MISSIE

Ons motto is: ‘your office is your second home’ .Omdat men steeds meer uren op kantoor doorbrengt, is het essentieel om aandacht aan de inrichting van het kantoor de besteden. Naast dat we mensen adviseren in het creëren van een inspirerende en stimulerende werkomgeving schenken we veel aandacht aan gezond werken. Mensen infomeren over het belang van staand werken en tips geven hoe beweging kan worden gestimuleerd op kantoor geeft hier een belangrijke bijdrage aan Duurzaamheid is wat ons bindt in de relatie met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers op diverse niveaus. Ons bedrijf maakt zich sterk voor een schoner milieu en MVO is een steeds belangrijker onderdeel van onze bedrijfsvoering. Ons assortiment meubilair voldoet aan strenge milieueisen, wordt duurzaam geproduceerd en gematerialiseerd.

 

Bekijk ook onze tijdlijn