Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directiebureau Crew Docking

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Hoogte verstelbaar
  • Electromotorische hoogteverstelling
  • Select modulekast dockingDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Directiebureau Crew Docking

Productomschrijving

Directiebureau Crew met docking is de slimme oplossing voor kantoren met weinig ruimte. Het compacte ontwerp combineert het werkcomfort van een elektrisch verstelbaar Crew bureau met de opbergruimte van een Select modulekast. De elektromotorische hoogteverstelling van het Crew bureau zorgt ervoor dat u uw bureau snel en vrijwel geruisloos in hoogte kunt verstellen. Omdat één van de poten is ingedokt in een Select module kast hebt u een strak afgewerkte opslagruimte voor uw PC, printer of papierwerk.

Het bureaublad van de opstelling is gemaakt van een kwaliteit spaanplaat met een geheel omlopende PP-kantenband. De kantenband zorgt ervoor dat het bureau bestand is tegen stoten en krassen. Dankzij de nieuwst beschikbare lasertechnologie wordt de PP-kantenband naadloos versmolten met de melamine afwerking van het bureau. De naadloze kant verbinding zorgt ervoor dat het bureaublad een lange levensduur heeft en voorkomt de ophoping van vuil en bacteriën in de naden van het blad. U kunt er ook voor kiezen om de bovenkant van het bureaublad af te werken met natuurlijk fineer. Dit verandert de uitstraling en het gevoel van het blad.

De hoogte verstelbare poten van Crew worden aangestuurd door een elektromotorische hoogteverstelling. Dit systeem is samengesteld uit twee telescopische zitgedeeltes en een geïntegreerde aandrijving in de dwarsbalk. Dankzij dit systeem kunt u het bureau gemakkelijk in hoogte verstellen.

De Select modulekast die wordt gebruikt als docking kast is geheel naar eigen wens in te stellen. U hebt keuze uit twee standaard afmetingen: 1762 x 441 x 544 mm (B x D x H) of 1762 x 601 x 544 mm (B x D x H). Standaard is de Select modulekast uitgerust met twee draaideuren en twee stalen schuifladen. De fronten van de kast kunnen - net zoals het bureaublad - worden afgewerkt met een melamine decor of natuurlijk fineer. Dankzij de ruime keuze in afwerkingen is de Crew met docking toe te passen in elke ruimte en in elk interieur.


Eigenschappen
  • Hoogte verstelbaar
  • Electromotorische hoogteverstelling
  • Select modulekast docking
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom