Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

De Vorm scheidingswand AK 4

Vanaf

€ 579,00 € 700,59 incl. BTW
Levertijd onbekend
Service
Bekijk in onze showroom
Bezorging door onze monteurs
Extra diensten
Gratis advies op maat
Gratis 3D tekening
  • PET Felt
  • Akoestisch
  • Recycled en recyclebaarDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Wij kunnen dit product leveren in verschillende uitvoeringen

De Vorm scheidingswand AK 4 afbeelding
Uitklappen Afmeting 163 x 63 x 5 cm
Scheidingswand AK 4. PET Felt stoffering. Gepoedercoat stalen poten. Afmetingen: 163 x 63 x 5 cm.

Kleur
 
Bestelnummer vm ak 4 cb
Op bestelling Levertijd onbekend € 579,00 € 700,59 incl. BTW In winkelwagen

Lees meer over De Vorm scheidingswand AK 4

Productomschrijving

Scheidingswand AK 4 van De Vorm is speciaal ontwikkeld om structuur aan te brengen in open ruimtes. Door de wanden om werkplekken en zitplekken heen te zetten creëert u een gevoel van veiligheid en biedt u uw medewerkers privacy. De slanke scheidingswand heeft een akoestische vulling en stoffering waardoor het geluid absorbeert en de akoestiek optimaliseert. Dankzij zijn organiserende functie en akoestische werking brengt de AK 4 rust en duidelijkheid in de ruimte.

De scheidingswand heeft een honingraat papieren kern en is omhuld met PET Felt. De structuur en het materiaal van de kern hebben een geluidsabsorberende functie, de scheidingswand kan hierdoor effectief geluiden opvangen en dempen. Het PET Felt zelf is vervaardigd uit gerecyclede PET flessen en is een duurzaam alternatief voor andere stofsoorten. De samenstelling van het PET Felt zorgt voor een zeer goede geluidsabsorptie. Het materiaal heeft een lang leven en kan na gebruik geheel gerecycled worden. Het voetstuk van de scheidingswand is gemaakt van gepoedercoat staal.

Het PET Felt is makkelijk te reinigen door de vlek goed nat te maken en het met een droge doek op te deppen. Echter is het wel van belang dat u dept en niet wrijft. Wrijven kan kale plekken veroorzaken op de stoffering.

De AK 4 scheidingswand is leverbaar in elf unieke kleuren PET Felt en is toe te passen in elk interieur. Het voetstuk wordt standaard geleverd in de kleur Zwart - RAL 9011. Op aanvraag kunnen wij de voetstukken in diverse RAL kleuren leveren. Voor meer informatie en een exacte prijsopgave van de gekleurde voetstukken kunt u contact opnemen met onze showroom.


Eigenschappen
  • PET Felt
  • Akoestisch
  • Recycled en recyclebaar
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom