uCommerce Developer Edition
Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier onze meest verkochte bureaus van het moment

U bent op zoek naar een nieuw bureau én nieuwsgierig naar onze best verkochte bureaus? Hier kunt u een selectie van onze meest verkochte bureaus vinden. Wij van Shiraz streven ernaar kwalitatief kantoormeubilair te leveren, deze garantie kunnen wij geven aangezien onze bureaus diverse certificaten hebben, waarin we de verplichte certificaten niet meerekenen. Wij garanderen dat onze bureaus jarenlang goed blijven. Ook zijn de bureau onderdelen decennia lang leverbaar, mocht er na de garantieperiode iets kapot gaan. Over de prijs kan altijd onderhandeld worden. Vragen over een bepaald bureau? Neem gerust contact op, wij helpen u graag telefonisch verder.

 

 

Bureau Entrada met diverse accessoires

Bureau Entrada

 

Vanaf €278,00

+ Goed meubilair voor een goede prijs

Goede kwaliteit melamine

+ Tijdloze T-poot

Verstelbaar door imbus boutjes

Kabelgoot in de poot

Verschillende opstellingen mogelijk

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Bureau Pensum met diverse accessoires

Bureau Pensum

 

Prijs op aanvraag

Duitse kwaliteit

Gelaserde bladrand

Quality Office

17 bladdecoren mogelijk

Snelle levertijd

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Bureau Quartu met diverse accessoires

Bureau Quartu

 

Vanaf €204,00

Op voorraad

4 beschikbare maten

4 frame kleuren

6 bladkleuren

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Bureau Twiggy met diverse accessoires

Bureau Twiggy

 

Vanaf €225,00

Hoogte instelbaar

6 bladkleuren

Diverse afmetingen

Snel leverbaar

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>WAAR MOET U OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN BUREAU?

 

U wilt werken in een prettige werkomgeving en daar hoort een goed bureau bij, maar een goed bureau uitkiezen is lastig. Wat is belangrijk? Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten bij het kopen van een bureau.

 

1. GEZONDHEID

Met een zit-/sta bureau kun je zittend en staand werken combineren, wat zowel goed voor de gezondheid is, maar ook de voor de productiviteit. Hierdoor ontstaat er meer beweging en wordt de bloedsomloop bevorderd. Er gaat meer zuurstof naar het lichaam en dat zorgt voor meer energie. Meer energie betekent een hogere productiviteit. Zittend werken valt in dezelfde categorie als roken. Kortom, de combinatie van zittend en staand werken is een boost voor je gezondheid en productiviteit.

 

2. ARBO REGELS

Bij het kopen van een bureau is het van belang dat het bureau voldoet aan de ARBO regels. Wanneer er bij een arbeidsinspectie blijkt dat een werkplek niet voldoet volgens de ARBO regels, dan kan er een boete worden opgelegd. Bij Shiraz voldoen al onze bureaus aan de ARBO regels. Een bureau moet in de hoogte verstelbaar zijn, zodat de juiste afmetingen voor het lichaam kunnen worden ingesteld. Er moet variatie van 62 cm tot 82 cm zitten boven de vloer. Uiteraard kijken we ook naar de lengte van het personeelslid. Het werkblad van het bureau moet minimaal 120 cm breed en 80 cm diep zijn. Daarbij is de gemiddelde hoogte 73,5 cm, maar indien een bureau een vaste hoogte heeft, moet deze hoogte 75 cm zijn met een afwijking van 2 cm.

 

3. ERGONOMIE

Door uw werkplek ergonomisch in te richten kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. Veel werknemers hebben vaak lichamelijke klachten, wat kan leiden tot RSI. Een ergonomisch bureau kopen kan hiervoor de oplossing zijn. Wij van Shiraz zijn gespecialiseerd in ergonomie en werken met de beste fabrikanten op het gebied van kwaliteit, afwerking en service. De producten die wij aanbieden worden in Europa gefabriceerd, zoals in Italië, Nederland en Duitsland.