• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier onze meest verkochte kantinetafels van het moment

U bent op zoek naar kantinetafels én u bent nieuwsgierig naar onze meest verkochte items? Wij hebben voor u onze vier meest verkochte kantinetafels geselecteerd. Een mooie en goede kantine inrichting draagt bij aan een prettige werksfeer. Uiteraard is het mogelijk om de kantinetafels te bekijken in onze showroom. Wij adviseren u graag! 

Stapelbare Kantinetafel Ecco

Kantinetafel Ecco

 

Vanaf €117,00

Stapelbaar

Diverse bladkleuren

Epoxy frame in diverse kleuren

Vastgelaste poten 

 

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>

Kantinetafel Orange

Kantinetafel Orange

 

Vanaf €106,00

Zeer goede oppervlakte/prijsverhouding

Enkel verkrijgbaar in deze kleuren

Enkel verkrijgbaar in deze maat

 

 

 

 

 Bekijk dit model in de catalogus >>

Kantinetafel Pensu

Kantinetafel Pensu

 

Prijs op aanvraag

Quality Office gecertificeerd product

Lasertechnologie

Koppelbaar

Duitse kwaliteit

21 bladdecoren

4 framekleuren

Schakelbaar

 

Bekijk dit model in de catalogus >>

Bartafel Arca

Bartafel Arca

 

Vanaf €314,00

Nieuwe trend

Snelle levertijd

14 bladkleuren

2 onderstelkleuren

 

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


de juiste kantinetafel kiezen

 

Er zijn ontzettend veel verschillende kantinetafels op de markt met diverse prijsklassen. Natuurlijk er ook verschillen in kwaliteit. Ons leveringsprogramma kent 3 verschillende segmenten.

 

Budget segment

 

Dit zijn onze goedkoopste kantinetafels en zijn alleen leverbaar in het lichtgrijs. De poten worden los geleverd en zijn te monteren door middel van een M8 bout. Het is echter wel zo dat deze tafels minder geschikt zijn voor flexibele ruimtes, oftewel ruimtes waar vaak geschoven word met kantinetafels. Het schuiven zorgt voor speling bij de poten. Dit geldt voor alle kantinetafels met losse poten!

 

tussen segment

 

Bij het tussen segment betaalt u iets meer voor een kantinetafel. Dit zijn kantinetafels met gelaste poten. Het nadeel is wel dat ze lastig op te bergen zijn. Indien uw voorkeur naar opbergbare kantinetafels gaat, kunt u kiezen voor stapelbare kantinetafels. Deze kantinetafels hebben ook gelaste onderstellen, maar de poten staan buiten het onderstel. Ook zijn de tafels makkelijk in onderhoud door de melamine bladafwerking en hufterproof door een sterk frame. 

 

hoger segment

 

Het hogere segment verschilt niet heel veel met het tussen segment. Onder het hogere segment vallen bijvoorbeeld kantinetafels met gelaserde tafelbladen, waarvoor u iets meer betaalt. Natuurlijk beschikken al onze kantinetafels over een goede kwaliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden, dan helpen wij u verder!