Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier de meest verkochte ontvangsbalies van dit moment

Bent u op zoek naar een nieuwe ontvangstbalie én nieuwsgierig naar onze bestsellers? Wij hebben voor u onze meest verkochte ontvangstbalies geselecteerd. Heeft u vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag met het kiezen voor de juiste ontvangstbalie. 

Bestseller ontvangstbalie Casus

Ontvangstbalie Casus

 

Prijs op aanvraag 

Lasertechnologie

Quality Office gecertificeerd product

Modulair op te bouwen

Veel keuze in maatvoeringen

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Zelfde decors als bureau en kasten programma

Kasten kunnen ingebouwd worden

3D tekening is mogelijk!

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Bestseller ontvangstbalie Z2

Ontvangstbalie Z2

 

Vanaf €1431,00

 Betaalbaar

Gratis levering & montage

Grote maten tegen lage prijzen

Modulair op te bouwen

Verschillende decoren

LED verlichting mogelijk

Frontpaneel kan in een andere kleur

 

 

 

 Bekijk dit model in de catalogus >>waar moet u op letten bij het kopen van een ontvangstbalie?

 

De receptie is het informatiepunt van uw bedrijf. Het maakt niet uit of u nu bij een huisartsenpraktijk binnenstapt, of bij een reclamebureau. Bij elk bedrijf is de receptie meteen zichtbaar. Het is daarom ook belangrijk om te investeren in een goede ontvangstbalie. Want een sfeervolle balie zorgt voor een goede uitstraling bij binnenkomst. De eerste indruk is belangrijk. Ontvang uw bezoekers aan een sfeervolle balie, passend bij de identiteit van uw bedrijf.

 

De door ons aangeboden ontvangstbalies verschillen in modellen, vormgeving, kleurstelling, kwaliteit, prijs en vorm. De vormgeving van de ontvangstbalies verschilt per fabrikant. Onze Europese fabrikanten garanderen de beste kwaliteit! 

 

Om eenheid te creeren in uw kantoorinterieur is het belangrijk om voor producten van dezelfde fabrikant te kiezen. Onze ontvangstbalies hebben bijbehorende kasten etc. 

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden betreft modellen, vormgeving, kleurstelling en de vorm van de ontvangstbalies. Wij adviseren dan ook om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag! U kunt met ons een afspraak maken voor een advies op locatie, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Dordrecht.