Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier onze meest verkochte wachtkamermeubilair van dit moment

Bent u op zoek naar nieuw wachtkamermeubilair? Kies voor een wachtkamerbank, een stuk hygiënischer en het zorgt voor eenheid! Wij bieden veel verschillende wachtkamerbanken aan, maar voor het gemak hebben wij onze meest verkochte wachtkamerbanken geselecteerd. Shiraz Office Furniture biedt veel verschillende wachtkamerbanken aan. Ook zijn sommige wachtkamerstoelen verkrijgbaar als wachtkamerbanken. Ons advies is daarom ook om eerst contact met ons op te nemen en te vragen wat de mogelijkheden zijn. Proefzitten is natuurlijk ook mogelijk.  

Wachtkamerbank Kalea

Wachtkamerbank Kalea

 

Vanaf €447,00

2 zits, 3 zits en 4 zits mogelijk

Chromen armleggers mogelijk

Gepolijst onderstel

Zitschaal in 8 kleuren

Rug van de schaal in een andere kleur mogelijk

Volledig gestoffeerd is mogelijk

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Wachtkamerbank Kicca

Wachtkamerbank Kicca

 

Vanaf €447,00

2 zits, 3 zits of 4 zits mogelijk

Standaard gepolijst onderstel

Optioneel verchroomde handgrepen

 

 

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Wachtkamerbank Orte

Wachtkamerbank Orte

 

Vanaf €320,00

Diverse uitvoeringen

2 tot 5 zits

Diverse kleuren

Tafelblad mogelijk

 

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Wachtkamerbank Oscar

Wachtkamerbank Oscar

 

Vanaf €262,00

Betaalbaar

Leuke kleuren

Maximaal 3 zits

Tafel element mogelijk

 

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>verschillende wachtkamerbanken

 

Wachtkamerbanken zijn veel hygiënischer, ogen rustiger, vormen een eenheid, zijn aan de grond vast te maken en te combineren met een geïntegreerd tafelblad. Ook zijn veel wachtkamerstoelen verkrijgbaar in wachtkamerbanken! Wij bieden veel verschillende soorten wachtkamerbanken aan en daarom adviseren wij iedereen om langs te komen in onze showroom in Dordrecht. In de showroom kunt u met uw collega's onze wachtkamerbanken uitproberen. 

 

akoestische banken

 

Akoestische receptiebanken zijn efficiënt en decoratief. Ze hebben een perfecte geluidsreducerende werking. Onze akoestische receptiebanken zijn gevuld met akoestische absorberend materiaal. Zo wordt het geluid op een decoratieve manier geabsorbeerd! Neem contact op voor vrijblijvend advies!

 

Flexwerk banken

 

Flexwerk receptiebanken hebben een hoge rug en vormen ook een akoestische wand, zodat de werknemers in stilte met elkaar kunnen overleggen. De hoge wand zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt en er geen afleidingen ontstaan. Ook is het mogelijk om de banken met elektrificatie te leveren. 

 

Modulaire banken

 

Als u kiest voor een modulaire bank heeft u veel meer keuze. Het voordeel van modulaire banken is de flexibilieti die je hebt. Ronde vormen, rechthoekige vormen, verhoogde vormen, alles is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.