uCommerce Developer Edition
Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier onze meest verkochte Zit-sta bureaus van het moment

U bent op zoek naar een nieuw bureau? Hier kunt u een selectie vinden van onze best verkochte zit-/sta bureaus. Onze zit-/sta bureaus zijn beter voor de gezondheid van u en uw personeel, maar zorgt ook voor een verhoging van de productiviteit! Wij van Shiraz streven er altijd naar om kwalitatief kantoormeubilair te leveren, deze garantie kunnen wij geven aangezien onze zit-/sta bureaus diverse certificaten hebben, waarin we de verplichte certificaten niet meerekenen. Wij kunnen u de garantie geven dat onze zit-/sta bureaus jarenlang goed zijn. Mocht er na de garantieperiode iets kapot gaan, dan zijn de onderdelen decennia lang leverbaar. Over de prijs kan altijd onderhandeld worden. Vragen over een bepaalde zit-/sta bureau? Neem gerust contact op, wij helpen u graag telefonisch verder.

 

 

Zit-sta Werkplek Orange

Zit-sta Werkplek Orange

 

Vanaf €562,00

Dit product stimuleert beweging

Bedieningspaneel

4 memoryfuncties

3 framekleuren

6 bladkleuren

 

 

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Zit-sta bureau Crew Solitair

Zit-sta bureau Crew Solitair

 

Vanaf €799,00

Dit product stimuleert beweging

Quality Office gecertificeerd product

Lasertechnologie

Duitse kwaliteit

Verstelbereik van 650 mm tot 1250 mm

20 verschillende dekoren

4 framekleuren

 

Bekijk dit model in de catalogus >>


Stand Up Zit-sta

Stand Up Zit-sta

 

Vanaf €1295,00

Dit product stimuleert beweging

+ U bent goedkoper uit voor een dubbele werkplek, dan wanneer u enkele bureaus koopt

+ Koppelbaar

Multifunctioneel

Flexibel

 

 Bekijk dit model in de catalogus >>


Work Out H Bench

Work Out H Bench

 

Vanaf €1824,00

Dit product stimuleert beweging

U bent goedkoper uit voor een dubbele werkplek, dan wanneer u enkele bureaus koopt

Elektrisch verstelbaar

Duitse productie

Duurzaam

 

Bekijk dit model in de catalogus >>WAAROM VOOR PALMBERG KIEZEN BIJ HET KOPEN VAN KANTOORMEUBILAIR?

  

Palmberg is de grootste kantoormeubelfabriek van Europa en staat bekend om haar kwalitatieve, betaalbare en snel leverbare producten. Ook zijn ze sterk gegroeid door producten te verbeteren, continu te innoveren en slimmere oplossingen te bedenken. Bij Palmberg is de levertijd slechts 3 weken, wat zeer snel is in vergelijking met andere fabrikanten! Kwaliteit wordt meetbaar gemaakt door de producten en de omgeving waarin deze worden gebouwd te testen aan zware kwaliteitseisen van Palmberg zelf. Wanneer u kiest voor Palmberg kunt u de vorm, afmetingen, onderstel, onderstel kleur, bladkleur en de bladrandkleur helemaal zelf bepalen. 

 

Wat Palmberg zo uniek maakt is dat ze gebruik maken van lasertechnologie, iets wat veel andere meubelfabrikanten niet gebruiken. Veel meubelfabrikanten in het algemeen maken gebruik van lijm, maar dat is niet ideaal. Wanneer werkbladen gelijmd worden, is er na een tijd vuil te zien in de lijmnaad. Veel kantoren hebben te voorkeur voor wit kantoormeubilair (wat rust creëert), maar op wit is sneller vuil te zien. Dit geldt overigens voor alle lichte kleuren. Om dat te voorkomen is het verstandig om voor Palmberg te kiezen. Bij lasertechnologie worden de bladranden samengesmolten met melamine topbladen. Hierdoor ontstaat er een naadloze overgang en dus een perfecte afwerking. Palmberg heeft wat dat betreft een voorsprong in vergelijking met haar concurrenten. Om het verschil te zien kunt u een kijkje nemen in onze showroom.

 

Het is natuurlijk ook het mooist als je kantoormeubilair in verhouding dezelfde stijl heeft. Het komt vaak voor dat producten veranderen in de loop der jaren. Stel u wilt een enkele bureau bijbestellen over een paar jaar. Helaas is dat bij veel meubelfabrieken is dat niet echt mogelijk, aangezien producten veranderen. Bij Palmberg heeft u de garantie dat het decennia lang leverbaar zijn.