uCommerce Developer Edition
Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier de meest verkochte wachtkamerstoelen

Een selectie van onze meest verkochte wachtkamerstoelen. Deze stoelen doen het goed in medische omgevingen als: ziekenhuizen, artsenpraktijken, tandartsen, fysiopraktijken, gezonheidscentra enz. Maar ze doen het ook zeker goed in kapsalons en winkels. Bent u toch op zoek naar iets anders kijk dan voor meer stoelen op onze pagina: wachtkamerstoelen, of voor een andere inrichting van uw wachtkamer bij: wachtkamerbanken, fauteuils, poefs & hockers. Of maak een leuke combinatie van bijv. wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken of loungebanken en fauteuils, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kalea stoel

Vanaf €110,-

+ Twee kleuren mogelijk

+ Zeer goed comfort

+ Armleggers optioneel

+ Meerde frames mogelijk

+ Wachtkamerbank beschikbaar

+ Verschillende framekleuren

 

Bekijk dit model in de catalogus

Noa wachtkamerstoel

Vanaf €139,-

+ Best verkochte model

+ Geheel naar wens samen te stellen

+ Veel kleuren / hout-decors

+ Armleggers optioneel

+ Meerdere frames mogelijk

+ Wachtkamerbank beschikbaar

+ Verschillende framekleuren

 Bekijk dit model in de catalogus

Lynx wachtkamerstoel

Vanaf €168,-

+ Super snel koppelbaar

+ Standaard met koppeling

+ Armleggers optioneel

+ Veel mooie kleuren

+ Ook gestoffeerd verkrijgbaar

+ Zeer goed comfort

 

Bekijk dit model in de catalogus


Plezierig wachten - Wij geven 3 kernpunten

 

De wachtkamer is de eerste indruk van uw bedrijf! Geef daarom uw klanten, zakenpartners en eigen personeel een warm welkom door een sfeervol ingerichte wachtkamer. Er zijn 3 belangrijke punten waar u op moet letten bij de inrichting van uw wachtkamer:

 

1. Hygiëne

Voornamelijk een belangrijk punt bij wachtkamers in de medische omgeving, let er op dat u voor stoelen kiest die gemakkelijk afneembaar zijn en schoongemaakt kunnen worden. Wilt u een stoffering op de zitting en/of rug van de stoel, kies dan voor een gemakkelijk afneemare stoffering zoals bijv. kunstleder. Daarnaast is het vanuit hygienisch oogpunt gezien ook nog een goede optie om te kiezen voor wachtkamerbanken, zo heeft u voldoende zitruimte met minder frames. Dit maakt niet alleen het schoonmaken makkelijker maar geeft de wachtkamer ook nog eens een verzorgde uitstraling.

 

2. Comfort

Ook al duurt het werkelijke wachten in een wachtruimte vaak niet lang, als je niet lekker zit kan het voor je gevoel wel een eeuwigheid duren. Kies daarom voor comfort voor uw bezoekers, zeker als ze wat ‘langer’ moeten wachten. Een wachtkamerstoel kunt u voorzien van armleggers, wat vooral bij ouderen fijn is bij het opstaan, ook creert u zo een stukje afstand van andere wachtenden naast u. Kiest u voor een wachtkamerbank, dan kunt u ook de keuze maken om de armleggers alleen aan de uiteinden te plaatsen, is niet alleen handig, maar dat ziet er ook nog eens mooi uit. Daarnaast is er de optie om te kiezen voor een gestoffeerde zitting of voor een volledig gestoffeerde uitvoering, zit wat zachter en geeft nog meer comfort.

 

3. Stabiliteit

Daarnaast is stabiliteit in de wachtkamer erg belangrijk, de stoelen moeten niet te veel heen en weer kunnen verschuiven. Door te kiezen voor een stevige stoel of een stoel met een koppeling zorgt u ervoor dat de stoelen niet zo veel kunnen schuiven. Ook is het bij veel van onze stoelen mogelijk om de stoelen/wachtkamerbanken aan de wand te bevestigingen, daarnaast is er nog de mogelijkheid om een afstandhouder tussen de stoelen te plaatsen, zo staan de stoelen niet alleen stevig, maar ook niet te dicht bij elkaar, wat weer fijn is voor de privacy.

De wachtkamer| De eerste indruk van uw bedrijf