De mooiste kantoren van Dordrecht!

Dordrecht is een eeuwenoude havenstad met duizend monumenten en historische binnenhavens. Een stad met geweldige sfeer en bijzonder veel karakter. Werken in Dordrecht kan in één van de vele prachtige historische gebouwen of de hippe moderne business centers en coworking spaces.

 

Kijk daarom snel naar deze lijst van kantoren in Dordrecht die zeker de moeite zijn om te bekijken.

 

Wolwevershaven 30

 

We starten de lijst met een achttiende eeuws monument dat aan de Oude Maas ligt. Dit kantoor voldoet aan de eisen van deze tijd met behoud van monumentale waarden. Aan de voorzijde biedt het gebouw uitzicht op de Wolwevershaven en aan de achterzijde kijk je uit op de Oude Maas. De drukst bevaren vaarroute van Europa. In het pand liggen kantoorruimten van wisselende grootte en karakter.

 

Amstelwijckweg 2A

 

Deze kantoorvilla heeft een historische uitstraling en wordt omgeven door oude bomen. De kantoorruimte stamt uit het begin van de 20e eeuw en geeft veel rust dankzij de grote hoeveelheid natuur eromheen. Reden genoeg voor de lijst met mooiste kantoren van Dordrecht.

 

Burgemeester de Raadtsingel 93C

Het kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel is bij uitstek de leukste werkplek van Dordrecht! Dit karakteristieke kantoor is onlangs getransformeerd tot een coworking space. Hier voel je de dynamiek door een spannende mix van ondernemers en bedrijven. Met inspirerende ruimtes en een bruisend sociaal hart is dit een heerlijke plek om te werken. Je vindt het kantoor op nog geen 3 minuten afstand vanaf het treinstation van Dordrecht. Vanaf hier ben je binnen 13 minuten in Rotterdam.

 

Amstelwijckweg 15

Op het landgoed 'Klein Amstelwijck' vinden we nog een kantoorvilla. Het landgoed dateert uit het begin van de zeventiende eeuw, het gebouw is in 2003 gerealiseerd. Deze locatie is een ideale vestigingslocatie voor ondernemers. Naast het imposante gebouw is de bosrijke omgeving en de afrit van de Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) een belangrijke beweegreden. Voor het openbaar vervoer zijn er diverse busverbindingen op loopafstand, met directe verbindingen naar het CS Dordrecht.

 

Burgemeester de Raadtsingel 63

Aan de Burgemeester de Raadtsingel 63 vinden we een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw. Hier kun je als ondernemer terecht voor een flexplek in een gedeeld kantoor of een zelfstandige kantoorunit. Ideaal voor het mkb en zelfstandige professionals. Dankzij de vele flexibele mogelijkheden en perfecte ligging tussen het centrum en Station Dordrecht maakt deze kantoorruimte één van de beste van Dordrecht!