Wilt u graag een passende kantoorinrichting creëren, passend bij de huisstijl van uw bedrijf? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Door middel van een moodboard creëert u eenvoudig een eerste beeld voor de inrichting van uw ruimte. 

 

Het is niet voor niets dat interieuradviseurs en (interieur)architecten graag gebruik maken van een moodboard. Een moodboard is namelijk, een soort van ‘richtlijn’ voor het gehele ontwerptraject.  Door middel van afbeeldingen wordt er een compleet overzicht van de sfeerbepaling van een ruimte bepaald. Het is dus eigenlijk de eerste bepaling van stijl, kleur en materialisatie, natuurlijk wordt dit nog verder gefinetuned in het ontwerpproces en kunnen kleine wijzigen altijd nog worden doorgevoerd.


Een interieuradviseur of (interieur)architect maakt voor uw graag een sfeerbepaling in de vorm van een moodboard. U kunt natuurlijk zelf ook een moodboard maken, met behulp van foto's van internet en een programma als Photoshop of word maakt u een digitaal moodboard. Maar ouderwets knip en plakwerk kan natuurlijk ook, met behulp van een leuke stapel tijdschriften, kleur- en materiaalstaaltjes.


 
Moodboard: warm en natuurlijk

 
Moodboard: fris en fruitig