Top 5 beste bureaustoelen van Shiraz Office Furniture.


Typ bureaustoel in bij Google en er verschijnen honderden modellen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuze maakt? Wij kunnen een ding alvast vertellen: Een goede bureaustoel is niet te koop voor een schijntje, want er komt door meewegende onderdelen best techniek en hoogwaardige materialisatie bij kijken.
Zakelijke klanten zijn altijd op zoek naar maximale kwaliteit, want die willen producten die duurzaam zijn en waar ze geen omkijken naar hebben. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste leveranciers kunnen selecteren, waarbij goede garanties centraal staan. Wij hebben de 5 modellen van onze fabrikanten met de beste prijs-kwaliteit verhouding voor u op een rijtje gezet:


1. De Every Chillback.

Onze bestseller én persoonlijke favoriet voor wie op zoek is naar een hele goede bureaustoel, maar niet te veel wilt uitgeven: De Interstuhl Every met een chillback rug. Wat deze bureaustoel zo ontzettend comfortabel maakt? De rug bespanning bestaat uit een gestoffeerde dunne schuimlaag die in zitpositie de vorm van de rug aanneemt en zo de rug goed ondersteunt. Daarnaast heeft de stoel een lende steun, zitdiepte instelling, 3d armleggers en automatische gewicht instelling.

> Interstuhl Every Chillback


2. Giroflex 353.

De Giroflex 353 is van de Zwitserse stoelfabrikant Giroflex. En waar denken we aan bij Zwitsere fabrikanten? Precies! Een verfijnde techniek, net zoals bij het Zwitserse bekende horloge merk. Deze bureaustoel is het instapmodel van Giroflex en maakt hiermee dit A-merk toegankelijk voor iedereen. De stoel heeft een 3D space rug, die zich vormt naar de rug van de gebruiker én zeer goed ondersteunt. Deze 3d space rug is naast zwart en grijs leverbaar in diverse leuke kleurtjes en daarmee een echte eyecatcher.

> Giroflex 353


3. Giroflex 64.

Met wereldwijd 1,4 miljoen stuks verkocht staat de Giroflex 64 in de top Best Verkochte Bureaustoel Wereldwijd! Normaliter adviseren wij stoelen met een mesh rug omdat deze vaak beter ondersteunt, maar de rug van model 64 is zo goed gevormd dat deze de rug perfect ondersteunt. Wat maakt deze zo bijzonder? De stoel heeft een uniek synchroonmechaniek met de naam Organicmove, wat een zeer natuurlijke gevoel geeft. De stoel volgt de gebruiker in plaats van andersom. Daarnaast heeft de stoel een speciale koudschuimzitting met een tweezone zitprofiel. De afgeschuinde voorste zone verbetert de doorbloeding in de benen terwijl de achterste zone het bekkengebied ondersteunt.

> Giroflex 64


4. De Hero.

De Hero van Interstuhl is een echte held. De stoel is namelijk de perfecte keus voor iedereen… klein, groot, licht of zwaar. Hij past zich door het unieke autofit- synchroonmechanisme automatisch aan de gebruiker en is ergonomisch helemaal te finetunen voor gebruikers van 45-120 kg. De speciale baleinen in de mesh-rug geven maximale ondersteuning, terwijl de speciale zitdiepte instelling ervoor zorgt dat je benen goed worden ondersteund.

 

>Interstuhl Hero


5. De Airpad.

Qua zitcomfort staat de Every Chillback op de eerste plek, alleen wint de Airpad het qua prijs niet van de Every Chillback. De Airpad heeft een unieke zitervaring door het body-float synchroontechniek en de speciale membraan rugleuning. Naast een hele transparante uitstraling zorgt de rug voor een perfecte lichaamstemperatuur en automatisch voor de juiste ondersteuning. Nog niet overtuigd? De stoel heeft een zachte opvang bij het "gaan zitten", waardoor de wervelkolom wordt ontzien.

 

> Interstuhl Airpad

 

Benieuwd welke bureaustoel het best geschikt is voor u of uw collega's? Wilt u proefzitten of heeft u bijzondere klachten? Neem gerust contact met ons op!