Interstuhl Airpad dé ultieme lichtheid! Vandaag kijken we naar zijn prachtige eigenschappen, functionaliteiten en mogelijkheden!

 

Body Float Systeem
I follow is niet voor niets de slogan van Interstuhl, een bureaustoel hoort u namelijk te volgen en niet andersom. De Airpad bezit de nieuwste innovaties op het gebied van techniek en ergonomie, waaronder het gepatenteerde Body Float Systeem. Het Body Float Systeem is uniek door zijn 3D beweging (hieronder afgebeeld) die extreem nauwkeurig is, hierdoor volgt de stoel u en niet andersom. De stoel zorgt ervoor dat het lichaam in een zachte en vloeiende beweging kan bewegen, dit zorgt voor een lichte beweging en een ontspannend gevoel tijdens het zitten. Het systeem is geschikt voor een grote groep gebruikers, tussen de 45 en 140 kg.

 


Body Float Systeem



Membraan rug
Naast het gepatenteerde Body Float Systeem is de Airpad voorzien van een andere unieke eigenschap, namelijk een membraan rug. Membraan is een supersterk materiaal wat onder andere in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt, het membraan geeft de bureaustoel niet alleen een transparante uitstraling maar zorgt ook nog eens voor comfortabel zitten. Het ondersteund de rug door zijn intelligente constructie van banen waar het membraan tussen is gespannen, hierdoor is de rug zo sterk dat, mocht er een gat in komen dit niet verder zal uitscheuren, bekijk onderstaande video en bekijk zelf de kracht van membraan.

 

ASTIV zitting
Een ergonomische bureaustoel is vaak voorzien van een zitdiepteverstelling, zo kunt u het zitvlak naar voren schuiven voor meer comfort voor uw benen, allen ontstaat er in deze gevallen vaak een gat bij de aansluiting van de achterzijde van de zitting en de rug. Bij de Airpad is dit niet het geval, dit komt door de ASTIV zitting, u draait eenvoudig de zitting uit waardoor deze langer wordt zonder dat er een gat ontstaat bij de achterzijde zitting en de rug, zo kunt u in alle opzichten comfortabel zitten.

 

 


Gebruiksvriendelijk                      Uitdraaibare zitting                    Membraan rug

 


Mogelijkheden
De Interstuhl Airpad is voorzien van een gebruiksvriendelijk systeem d.m.v. knoppen met duidelijke pictogrammen, daarnaast is hij tot maar liefst 98,5 % recyclebaar ook nog eens erg milieuvriendelijk dus. De Airpad is leverbaar met een zwarte of witte membraan rug, de zitting kan in diverse stofgroepen (waaronder leder) en kleuren worden uitgevoerd, er is de keuze uit 2 soorten armleggers en optioneel kan de bureaustoel van een hoofdsteun worden voorzien. De Airpad bureaustoel heeft een garantie van maar liefst 7 jaar en is ook leverbaar als een conferentiestoel. 

 

 

Voor meer informatie over de Airpad, download hier de brochure.