Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Maatwerk systeemkasten met een modulaire opbouw

In de moderne kantoorwereld is er weinig behoefte aan extra opslagruimte. Door de opkomst van de digitalisering heeft fysieke opslagruimte haar plaats in de directiekamer grotendeels verloren. Toch vinden kasten nog steeds hun nut in uw directiemeubilair. Door kasten op de juiste manier op te bouwen en in te delen verschuift hun functie langzaam van pure opslagruimte naar design element. 

Nu de kasten niet meer nodig zijn om hun grote opbergcapaciteit, wordt er de mogelijkheid gecreëerd om de kast als eyecatcher te gaan gebruiken. U kunt uw systeemkast nu gaan gebruiken als etalage waarin u alles waar u waarde aan hecht in ten toon kunt stellen, of dit nu gaat om geliefd decor of om uw hobby. 

Natuurlijk is er nog steeds, al dan niet zoveel als vroeger, behoefte aan opslagruimte. Een goede kast combineert de functie van extra opslagruimte met het uiterlijke effect van een design kast. Onze kastsystemen zijn speciaal ontwikkeld om een maatwerk oplossing te vormen voor ieder kantoor. Door de modulaire opbouw binnen een kastsysteem kunt u de vormgeving van de systeemkast geheel aanpassen aan uw wensen en behoefte binnen uw directiemeubilair. Hierdoor hoeft u niet te kiezen tussen opslagruimte en uiterlijk, beide factoren worden perfect gecombineerd.

Onze systeemkasten zijn onder andere leverbaar als ladeblokken, archiefkasten, zwevende kasten, garderobe kasten, grote wandkasten en kasten met plantenbak. 


Systeemkasten

Systeemkast met open vakken, lades en deurtjes

Ons assortiment systeemkasten bestaat uit een overzichtelijke selectie kastsystemen. Binnen deze kastsystemen krijgt u telkens de keuze uit losse elementen die u aan elkaar kunt koppelen of op elkaar kunt plaatsen. Hierdoor ontstaat er een enorme vrijheid binnen ontwerpen en maatvoeringen.

Omdat deze kastsystemen uit een groot aantal onderdelen bestaat, is het niet mogelijk om ieder element online te presenteren. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, of om onze showroom te bezoeken. We helpen u graag bij het samenstellen van uw kast.


 

Bekijk alle systeemkasten hier


Systeemkast Prisma 2

Select Systeemkast met CPU ruimte, schuiflades en plank
Select systeemkast met open component en draaideuren met centrale vergrendeling

Prisma 2 is een veelzijdig kastensysteem dat overal kan worden toegepast. Het uitgebreide systeem bevat o.a. open kasten, jaloeziedeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, garderobekasten, modulekasten, hangmappenkasten en kleppenkasten. De Prisma 2 kasten kunnen in verschillende uitvoeringen en hoogtes geproduceerd worden. De kasten kunnen onderling aan elkaar verbonden worden. Alle deuren en laden van de Prisma 2 kasten zijn voorzien van soft-closing systemen.

De Prisma 2 kasten staan standaard op 40 mm hoge metalen sokkels. De sokkels verstevigen de constructie van de kast, beschermen uw documenten tegen waterschade en zorgen ervoor dat uw kast waterpas geplaatst kan worden. Optioneel kunt u ervoor kiezen om uw Prisma 2 kast te voorzien van een extra achterwand. De extra achterwand kan in melamine- en gestoffeerde variant geleverd worden. Een gestoffeerde extra achterwand kan gebruikt worden als prikbord.


Systeemkast Compona

Compona is een koppelbaar kastensysteem met een modulaire opbouw. Elk onderdeel van een Compona kast bestaat uit een basiselement en opzetelementen. De elementen van de Compona worden door middel van in elkaar sluitende koppelplaatjes aan elkaar verbonden, hierbij is geen gereedschap nodig. Omdat u de Compona gereedschapsloos kunt opbouwen is er altijd de mogelijkheid om de opstelling van uw kast achteraf aan te passen. Dit maakt het Compona systeem zeer geschikt voor groeiende bedrijven en kantoren die regelmatig van indeling veranderen.

De elementen van ons Compona systeem bieden een zeer grote hoeveelheid aan combinatiemogelijkheden. De elementen kunnen verticaal en horizontaal worden gerangschikt. De elementen zijn leverbaar met melamine fronten, MDF-fronten, jaloezie fronten en glasklep fronten. U hebt ook de mogelijkheid om systeem lades met soft-closing mechanisme toe te passen. U kunt ervoor kiezen om uw Compona kast vrijstaand in de ruimte te zetten of om de kast tegen een muur te plaatsen.

 


Systeemkast Select

Modulekast Select als zwevende wandkast en als ladeblok docking kast
Modulekast Select als garderobekast met draaideuren

De Select systeemkasten worden gekenmerkt door hun metalen basis en gelamineerde houten onderdelen. Deze opbouw zorgt voor een zeer stoot- en krasbestendige kast. Alle onderdelen van een Select kast worden naadloos afgewerkt. Elke Select kast is voorzien van stalen hoek sokkels. De stalen hoek sokkels zorgen ervoor dat de kast waterpas te monteren is en voorkomt waterschade bij een eventuele overstroming. De 25 mm hoge hoek sokkels kunnen met een inbussleutel worden afgesteld.

Het mooie van het Select kastensysteem is de optionele extra achterwand die het mogelijk maakt om de kast vrijstaand te plaatsen. De achterwand geeft de kast de stabiliteit en stevigheid die nodig is voor een vrije plaatsing.

De Select systeemkast is onder andere leverbaar als draaideurkast, module- en schuifladenkasten, opzetkasten, module kasten en ladeblokken voor docking en als rolblokken en ladeblokken. Het Select systeem geeft u keuze uit draaideuren, schuifdeuren en open kasten.


Systeemkast P4

Detailfoto modulair reksysteem P4 met brochurehouder
Detailfoto modulair reksysteem met vakverdeler

Het P4 reksysteem heeft verschillende functies en is in te zetten als extra opbergruimte naast uw werkplek, als ruimteverdeler, als hangrek of als sideboard. De modulaire elementen van het P4 systeem hebben een strakke vormgeving die automatisch zorgt voor een moderne en functionele indeling. Het P4 systeem bestaat uit modulaire elementen in 2 systeem breedtes. Het mooie aan het P4 kastensysteem is dat de losse elementen eindeloos aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor is het mogelijk om een breed scala aan gepersonaliseerde opbergoplossingen te creëren.

De P4 elementen zijn opgebouwd uit 18 mm dikke aluminium profielen en MDF platen. De MDF platen worden zonder decorrand in het reksysteem gelegd. De P4 elementen staan op steldoppen, wielen of worden aan de wand gemonteerd. Ons P4 kastensysteem is leverbaar als modulair reksysteem, trolley, tafel, bank en hangrek.