• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kies voor kwalitatief kantoormeubilair. Kies voor Palmberg

Wij kunnen Palmberg in enkele kernwoorden toelichten: Kwaliteit, Duits, Design, Innovatief, Uitgebreid leveringsprogramma, Betaalbaar, Snel leverbaar, Grote keuze in kleuren en Maatwerk is mogelijk.

 

Palmberg is dé kantoormeubelfabriek van Europa en tegelijkertijd de grootste.

 

Dit is voornamelijk te danken aan de engineers van de R&D afdeling. Door continu te innoveren, producten te verbeteren, slimmere oplossingen te bedenken is Palmberg sterk gegroeid de laatste jaren. Allemaal leuk hoor ik u zeggen, maar wat betekent dit voor mij en mijn bedrijf?

 

Door een zeer optimaal productieproces is de levertijd 6-8 weken. Dit geldt ook voor maatwerk, waarin u de keuze heeft uit afmetingen, vorm, onderstel, onderstel kleur, bladkleur en bladrand kleur en wellicht de kleuren van uw bijpassende archiefkasten of ladeblokken. 

 

Palmberg stelt hoge eisen aan haar producten. Om deze kwaliteit meetbaar te maken zijn de producten en de omgeving waarin deze gebouwd worden getoetst aan zware kwaliteitseisen.

 

 

 

 


Ergonomische bureaus

Palmberg Introtec

Introtec

Dit zijn de instap tafels van Palmberg en worden vaak gebruikt als kantinetafels. Als werkbureau zijn deze uiteraard ook te gebruiken, alleen let wel, de bureaus zijn niet hoogte instelbaar.
Deze bureaus zijn dan ook niet ARBO goedgekeurd.

 

Meer informatie 


Palmberg Systotec

Systotec

Dit type bureaus komen is alle soorten bladvormen en is dan ook een zeer flexibel programma. De Bureaus zijn in hoogte te verstellen d.m.v. het uitdraaien van de poot. De poten zijn optioneel in chroom te krijgen.

 

 

Meer informatie


Palmberg Caldo C

Caldo C

Dit type kenmerkt zich door tijdloze C-poten. De poten zijn voorzien van een veer-mechaniek, waardoor de bureaus makkelijk te verstellen zijn. Door het losdraaien van een boutje is Caldo C traploos instelbaar.Verder heeft Caldo C een kabel kanaal om kabels naar de grond de begeleiden.

Meer informatie


Palmberg Pensum U

Pensum U

Model Pensum is een mooi vormgegeven design poot. De poot is voorzien van het gepatenteerde EASY-PUSH systeem. D.m.v. het indrukken van twee koppen kan met 1 vinger het bureau op hoogte gezet worden. Dit is de meest gekozen poot van Palmberg en dan ook onze All Time Favorite.

Meer informatiePalmberg Pensum O

Pensum O

Een andere, zeer populaire keuze, is de Pensum met O-poot. Het enige verschil tussen de U, en O-poot is het over de grond doorlopende frame. Ook de O-poot wordt dus geleverd met het gepatenteerde EASY-PUSH systeem. Zowel voor de U, als de O-poot is de optie mogelijk voor het verchromen van de onderpoot. Een kleine meerprijs, maar geeft het bureau een zeer strakke uitstraling. 

 

 Meer informatie


Palmberg Palmega

Palmega

Deze poot heeft wat weg van de C-poot van de Caldo serie. De Palmega poot heeft alleen een tijdlozer en klassieker design waar de Caldo poot juist strak is. Palmega heeft een uniek en makkelijk systeem om de bureaus in hoogte te verstellen. Doormiddel van een meegeleverde sleutel is het bureau van onderen te verstellen. Hierdoor is het mogelijk de poot helemaal strak te houden zonder dat de hoogte verstellingen zichtbaar zijn.

Meer informatie


Palmberg Palma

P.A.L.M.A

Een waar design stuk. PALMA is de meest luxe serie van Palmberg. De Palma poot onderscheid zich door de zeer hoogwaardige afwerking en Chrome details. De poot gebruiken wij dan ook voor mooie directiewerkplekken en high-end conferentie ruimten. Uiteraard maakt de Palma serie ook gebruik van gelaserde werkbladen, of kies voor een van de mooie fineer toplagen.

Meer informatiePalmberg Crew

Crew

Een tijdloos ontwerp met deze strak vormgegeven T-poot. Crew Komt standaard met het EASY-PUSH mechanisme. Het is hierdoor mogelijk het bureau in hoogte te verstellen, met de kracht van 1 vinger. Dit is te danken aan het veermechaniek in de poot. Tevens is het mogelijk Crew uit te voeren met verschillende opties. Neem als voorbeeld de chromen accessoires. Kleine details worden hierdoor verchroomd en geeft een luxe uitstraling.

Meer informatie


Palmberg Crew Gesloten

Crew Gesloten

De crew gesloten poot is het zelfde als de T-poot, alleen zit er een ombouw omheen. Dit type frames is wordt vaak gekozen wanneer men vanaf de zijkant tegen het bureau aan kijkt. De gesloten poot heeft extra privacy en creeerd rust in een kantoor. Waar wel opgelet moet worden is dat het EASY-PUSH mechaniek niet meer bereikbaar is. Wij raden daarom aan het Crew bureau te nemen met een slinger- of elektrische verstelling. 

Meer informatie


Palmberg Crew Gasveer

Crew gasveer

Wederom een 100% Duits product. Dit met gasveer verstelbare bureau verschilt niet veel met de Caldo Swing bureaus. Waar Caldo een Chromen ronde telescopische poot heeft, heeft Crew een gecoat onderstel met een rechthoekig kokerprofiel. Ook dit bureau komt met een elektrisch bedieningspaneel, waarmee de hoogte ingesteld kan worden. Ook hier is er een keuze om voor een enkelvoudig telescopisch profiel te kiezen of een enkelvoudige.

Meer informatie


Palmberg Crew H-Bench

Crew H-bench

Begin 2015 is de Crew H-bench op de markt gekomen. Het verschil tussen de Crew Wang en H-Bench is te vinden in de afwerking van de poot. De bovenstaande poot is afgewerkt met een glazen paneel. Er kan ook gekozen worden voor een gelamineerd paneel, in een decor naar keuze. 

 

 

 

 

 Meer informatieProfessionele opbergsystemen

het Palmberg Prisma programma

Prisma 

Prisma kasten is het meest gebruikte kastenprogramma van Palmberg. Dit komt door de enorme flexibiliteit van de meubellijn waardoor er veel mogelijk is. De basis is echter altijd het zelfde: Een metalen basis, een vrije instelling van de legborden is mogelijk en op draaideurkasten zit een handgreep. De opbouw van de kasten is altijd gelijk. Kies uw gewenste totale hoogte en breedte van de kast. Bepaal hierna hoe u de kast wilt inrichting. U heeft de keuze uit: Open kasten, Draaideuren, Roldeuren, Glazen draaideuren, Schuifdeuren of Uittrekbare laden. Deze elementen kunnen onderling per segment gecombineerd worden. Bijvoorbeeld: Boven Schuifdeuren en beneden Uittrekbare laden. U heeft hier een totale vrijheid in. Bezoek de showroom en bekijk alle opties in het echt.

 

Meer informatie


het Palmberg Select kasten programma

Select

Select kasten zijn de design kasten van Palmberg. Deze hebben dan ook een strakkere uitstraling dan bijvoorbeeld Prisma. Select kasten kunnen ook geheel naar eigen wens samengesteld worden, maar hebben altijd dezelfde specifieke eigenschappen: Chromen metalen hoekdragers, waardoor de kasten boven de grond zweven. Greeploos, dus zonder handvaten. En de legborden zijn gefixeerd, waardoor de kasten vanbinnen helemaal strak zijn. Vervolgens kan de kast naar wens samengesteld worden. Er is keuze uit: Open kasten, Draaideurkasten, Glazen draaideurkasten, Schuifkasten, Uittrekbare ladenkasten en Hangkasten, voor aan de muur.  De kasten zijn modulair op te bouwen waardoor de bovenstaande uitvoeringen te combineren zijn.  

 

Meer informatie


het Palmberg compona programma

Compona

De naam zegt het al, componenten. Hier draait het dan ook allemaal om bij Palmberg Compona. De kasten zijn wederom geheel naar wens samen te stellen, maar dan in lage kleine componenten. De maximale hoogte is echter wel 4OH, omgerekend 165cm. De breedte is altijd 80cm en er is een keuze uit twee hoogten, 23cm of 43cm. Ongeacht uw gekozen versie is er keuze uit verschillende uitvoeringen. Bij een afsluitbare uitvoering beweegthet afsluit element altijd naar boven. Er is keuze uit: Openkasten, Glazen kleppen, Melamine kleppen, Uittrekbare frames en Uittrekbare laden, verkrijgbaar in twee laden per element of 1 grote laden.

 

 

 

 

 

Meer informatieopbergruimte rondom het bureau

Palmberg Orga+

Orga+

Ladenblokkken van Palmberg passen perfect bij de andere meubelenlijnen van deze fabrikant. Zo zijn deze in dezelfde bladdecoren te verkrijgen als de bureaus, balies en kasten.
Orga+ onderscheid zich van alle andere ladenblokken door de flexibiliteit waarmee deze samengesteld kan worden. In de hoofdlijnen bestaan deze uit een Corpus, Fronts (laden) en een Topblad. U kunt voor elk segment een ander decor nemen. Voor het Topblad kan er zelfs een andere rand gekozen worden.
Door deze mogelijkheid kunnen Palmberg ladenblokken helemaal naar eigen wens samengesteld worden.
Een ladenblok helemaal in hetzelfde decor als bijvoorbeeld een bureau kan erg aanwezig overkomen (vooral bij donkere decoren). Wij geven daarom vaak de ladenblokken een neutrale kleur, zoals wit bijvoorbeeld. Om het decor terug te laten komen, nemen we voor de fronts hetzelfde decor als de bureaus. Dit is een erg mooie samenstelling zonder te veel op te vallen.
Naast Orga+ is er ook een ander model verkrijgbaar, model Select. Dit model past perfect bij de Select kasten en hebben dezelfde specificaties als de kasten. Deze ladenblokken zijn ook greeploos en hebben een strakke afwerking.
De inhoud van de ladenblokken kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. Het aantal laden, de hoogten van de laden en de indeling kunt u geheel zelf samenstellen!

 

Meer informatie


Uw receptie in dezelfde stijl?

Palmberg ontvangst balies kunnen probleemloos geïntegreerd worden met andere producten van Palmberg. Prisma kasten bijvoorbeeld. Door speciale frontelementen krijgen kasten dezelfde uitstraling als de balies. Vraag naar de mogelijkheden!

Palmberg Casus Programma

Casus

Casus receptiebalies zijn helemaal compleet. Het onderstel is vergelijkbaar met de Systo-tec serie, waar front elementen tegenaan gezet worden. Het verschil tussen Casus en Entre is te vinden in de afwerking. Casus komt met een dubbele wand voor het wegwerken van elektra, optioneel met LED verlichting, het systeem bestaat enkel uit rechthoekige elementen, de binnenzijde van de balie heeft een rail waar diverse accessoires ingehaakt kunnen worden en er zijn meer opties voor te verkrijgen. 

 

Meer informatie

Palmberg Entre programma

Entre

Entre ontvangstbalies zijn eenvoudiger uitgevoerd dan Casus receptiebalies. Het onderstel is afkomstig van het systo-tec bureau programma, waar elementen tegenaan gezet worden. Deze elementen hebben altijd een horizontaal plateau aan de bovenkant zitten. Het voordeel van Entre zit hem in de mogelijke vormen. Zo zijn bij dit programma ronde, rechthoekige en multi-hoekige opstellingen mogelijk. Daarnaast kan de balie voorzien worden van metalen frontpanelen om deze mooier te maken. Kom langs en bekijk alle mogelijkheden. 

Meer informatie


lasertechnologie maakt palmberg zo uniek

D.m.v. lasers wordt de ABS bladrand versmolten met het melamine. Het resultaat is een naadloze overgang en strakke afwerking. Hier is het verschil te zien tussen een normaal gelijmd blad en een Palmberg blad.

De grootste verbeteringen zitten soms in de kleinste details, want wat maakt lasertechnologie uit zou je je af kunnen vragen?

Meubelfabrikanten maken meestal hun eigen werkbladen. Er worden dan melamine platen op beide zijden van een spaanplaat gelijmd en vervolgens geperst. Om de randen af te werken wordt een ABS band (meestal in dezelfde kleur melamine) op de randen gelijmd. Na het drogen worden lijmresten verwijderd. Dit was een vrij normale manier van werken, maar niet geheel ideaal.
Dit zullen we even toelichten. Een groot nadeel van gelijmde bladranden zijn de zichtbare scheidingslijnen tussen de topbladen en bladrand. Dit is vooral zichtbaar op licht-kleurige werkbladen. Vandaar dat het vroeger ongebruikelijk was om bijvoorbeeld witte bureaus te nemen (wat in de ogen van architecten de mooiste kleur is om te gebruiken). Naast het feit dat de afwerking niet ideaal is, is het ook niet praktisch. In het begin van de levensduur zijn de werkbladen nog mooi en schoon. Maar ervaring leert dat vuil zich gaat ophopen in de lijmnaad, waardoor de naad nog meer gaat opvallen.

En hier komt Palmberg om de hoek kijken. Zoals wij al eerder aangaven is Palmberg de meest vooruitstrevende en innovatieve meubelfabriek in Europa. Veel innovatieve veranderingen vinden plaatst in het ontwerpproces of op de productievloer, hier merkt de gebruiker niet direct iets van. De grootste verandering waar de gebruiker wel wat van merkte was de introductie van gelaserde bladranden.
De bladrand, welke eerste altijd werd gelijmd, word nu samengesmolten met de melamine topbladen. Door deze versmelting van het ABS d.m.v. lasers ontstaat er een naadloze overgang en dus een perfecte afwerking. Palmberg legt hiermee de maatstaaf erg hoog tegenover haar concurrenten. Let wel, Palmberg past deze techniek op elk product toe in hun leveringsprogramma. Van houten archiefkast tot receptiebalie en van rolladeblok tot kantinetafel.
Door het toepassen van deze technologie i.c.m. een groot geautomatiseerd machinepark, maakt palmberg tegen goede prijzen kwalitatief zeer sterke kantoormeubelen.
Nog niet overtuigd? Bezoek eens onze showroom. Hier is duidelijk het verschil te zien.

Productie van Palmberg meubilair
 

Corona update


Shiraz Office Furniture blijft alert op de maatregelen van het RIVM en Nederlandse overheid in de bestrijding van het corona virus.

Op dit moment blijven wij uitleveren volgens afspraak en is onze showroom voor klanten geopend.

Wilt u de leveringen van bestellingen of showroomafspraken buiten openingstijden plaats laten vinden?
Neem dan contact met ons op!

Lees meer