Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Thuiswerkplek meubilair? Wij zijn er voor Bedrijven & Particulieren

Thuiswerken is fijn, indien de ruimte en omgeving dit toelaat. Een thuiswerkplek kan een oplossing zijn, tegen de luidruchtige kantoortuinen, waar akoestiek en andere stoor factoren hinder kunnen veroorzaken. Thuiswerken doe je in een fijne omgeving, zonder collega's of telefoontjes die contact overgaan. Door thuis een goede werkplek in te richten kan er juist een zeer productieve oplossing gerealiseerd worden. Een werkplek die stil is en waar alle meubels uw eigendom zijn. Overweegt u thuis te gaan werken? Dan spelen er meerdere zaken een rol die uw keuze kunnen beïnvloeden.

 

Schaft u zelf de werkplekken aan, of krijgt u een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw organisatie? Blijven de meubels uw eigendom of zijn deze in bruikleen? Wanneer meubels uw eigendom worden, is wellicht uitstraling en kwaliteit leidend, waar prijs leidend is wanneer er met een vergoeding gewerkt wordt. 

 

Wat uw situatie ook is, Shiraz Office Furniture is een kwaliteit- en servicegericht bedrijf. Wij richten uw thuiswerkplek fijn in en denken mee in het kabelmanagement. In onze showroom hebben wij veel producten staan en kunt u proefzitten in ergonomische thuiswerkplek bureaustoelen. In onze online catalogus treft u een selectie aan van producten waarmee u snel een thuiswerkplek kunt inrichten. Wij hebben een selectie gemaakt van artikelen die snel vanuit voorraad geleverd worden, zodat u snel uw thuiswerkplek kunt inrichten en in gebruik nemen.