Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Thuiswerkplek meubilair? Wij zijn er voor Bedrijven & Particulieren

Thuiswerken is fijn, indien de ruimte en omgeving dit toelaat. Een thuiswerkplek kan een oplossing zijn, tegen de luidruchtige kantoortuinen, waar akoestiek en andere stoor factoren hinder kunnen veroorzaken. Thuiswerken doe je in een fijne omgeving, zonder collega's of telefoontjes die contact overgaan. Door thuis een goede werkplek in te richten kan er juist een zeer productieve oplossing gerealiseerd worden. Een werkplek die stil is en waar alle meubels uw eigendom zijn. Overweegt u thuis te gaan werken? Dan spelen er meerdere zaken een rol die uw keuze kunnen beïnvloeden.

Schaft u zelf de werkplekken aan, of krijgt u een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw organisatie? Blijven de meubels uw eigendom of zijn deze in bruikleen? Wanneer meubels uw eigendom worden, is wellicht uitstraling en kwaliteit leidend, waar prijs leidend is wanneer er met een vergoeding gewerkt wordt. 

Wat uw situatie ook is, Shiraz Office Furniture is een kwaliteit- en servicegericht bedrijf. Wij richten uw thuiswerkplek fijn in en denken mee in het kabelmanagement. In onze showroom hebben wij veel producten staan en kunt u proefzitten in ergonomische thuiswerkplek bureaustoelen. In onze online catalogus treft u een selectie aan van producten waarmee u snel een thuiswerkplek kunt inrichten. Wij hebben een selectie gemaakt van artikelen die snel vanuit voorraad geleverd worden, zodat u snel uw thuiswerkplek kunt inrichten en in gebruik nemen.


Hoe richt ik een goede thuiswerkplek in?


Thuiswerken is in een stroomversnelling geraakt. Nu er steeds meer mensen thuis moeten werken, merken we hoe belangrijk het is om een goede thuiswerkplek te hebben.

Om u te helpen met het inrichten van een thuiswerkplek hebben wij een stappenplan gemaakt. Ons stappenplan is opgebouwd in 7 stappen waarin wij u uitleggen waar een goed ingerichte, ergonomische thuiswerkplek aan voldoet.
Bekijk het thuiswerkplek stappenplan

Een ergonomische thuiswerkplek in 7 stappen

Thuiswerkplek bureaus

Elektrisch zit-sta bureau met ergonomische kruk Interstuhl UpVeel mensen werken thuis achter een vaste tafel of bureau. Als uw tafel echter niet op de juiste hoogte staat kan dit schouderpijn en rug- en nekklachten veroorzaken. Om dit te voorkomen hebt u een minimaal een hoogte instelbaar (ARBO) bureau nodig. Als u graag actiever wilt zijn tijdens uw werkdag raden wij u aan om een zit-sta bureau te nemen, zodat u staand en zittend werken onderling kunt afwisselen. 

U kunt een hoogte instelbaar bureau zelf op de juiste hoogte brengen. De hoogteverstelling verschilt per bureau, zo zijn sommige bureaus verstelbaar door een inbusbout en anderen via een slinger. Ook onze zit-sta bureaus hebben diverse hoogte verstellingen. Neem bijvoorbeeld onze unieke zit-sta werkplek Nest, waarbij het blad d.m.v. een contragewicht te verstellen is.

 

Bekijk alle thuiswerkplek bureaus


Thuiswerkplek bureaustoelen

Extreem flexibele bureaustoel Interstuhl PureEen goede bureaustoel is niet alleen belangrijk voor uw comfort tijdens het thuiswerken, maar ook voor uw lichamelijke gezondheid. Als u elke dag uren lang op een vaste stoel zit heeft dit een zeer negatief effect op uw ruggenwervel en lichaamshouding.

De ergonomie van uw bureaustoel draait niet om de verstelbaarheid van de stoel. Ergonomie komt namelijk altijd neer op beweegbaarheid. Laat de stoel beweging toe? En beweegt de stoel dan ook mee met uw bewegingen? Een goede bureaustoel zal u namelijk nooit vastzetten, en laat lichaamsbewegingen toe (bewegen is immers menselijk). 

Voor alle thuiswerkers hebben wij speciale thuiswerkplek bureaustoelen samengesteld. Ons thuiswerplek meubilair is vriendelijk in prijs en voldoet aan alle ergonomische eisen. 


Bekijk alle thuiswerkplek bureaustoelen


Thuiswerkplek organiseren

Modulaire kast P-4 met uitklapbare deurenEen rommelige thuiswerkplek is, net zoals een ongeorganiseerd kantoor, vaak afleidend en zelfs hinderend tijdens het werken. De opbergruimte rondom uw thuiswerkplek is dan ook een aandachtspunt. 

Veel mensen hebben thuis weinig behoefte aan opslagruimte rondom hun thuiswerkplek. Dit komt omdat veel mensen vrijwel geheel digitaal werken. Toch word er door iedereen pennen en papier, USB sticks en andere hulpmiddelen gebruikt. Om thuiswerkers toch de mogelijkheid te geven om alles te organiseren bieden wij kleine persoonlijke lades aan. Deze lades kunt u zelf onder het bureaublad monteren, en geven u genoeg ruimte voor papierwerk en pennen.

Bij thuiswerkers die in een gecombineerde woon- en werkruimte werken, kunnen ruimteverdelers helpen om het leefgedeelte van het werkgedeelte van uw woning te scheiden. Onze reksystemen vormen tegelijkertijd extra opslagruimte rondom uw thuiswerkplek. 


Bekijk alle thuiswerkplek organisatiemiddelen


Thuiswerkplek elektrificatie

Elektrificatie mogelijkheden voor thuiswerkplekkenElektriciteit is nu eenmaal nodig om te kunnen werken. Helaas zorgt al onze apparatuur vaak voor een wirwar van snoeren en heerst er vaak een chronisch gebrek aan stopcontacten, zeker als er meerdere mensen in één ruimte werken.

Een elektrificatie unit bij uw thuiswerkplek is dus geen overbodige luxe. Door het toevoegen van een elektrificatie unit kunt u al uw apparatuur opladen bij uw bureau, zo hebt u altijd alles bij de hand.


Goedkope elektrificatie systemen