• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Zorgruimte inrichting, sfeervol en warm, ook in uw prijsklasse!

De juiste inrichting van een zorgruimte draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van cliënten, die vaak uren achter elkaar in de gemeenschappelijke ruimtes van zorginstellingen verblijven. Met een huiselijke inrichting waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen, creëert u een warme en prettige sfeer in de instelling. Waar het in het verleden dus alleen draaide om functioneel en comfortabel meubilair, is nu de uitstraling van zorgmeubilair net zo belangrijk geworden, juist omdat er zo langdurig gebruik van wordt gemaakt. Dus zorg voor comfortabele stoelen en stevige tafels in een mooi jasje!

 

Natuurlijk zijn de functionele eigenschappen van goed zorgmeubilair nog steeds van groot belang, denk hierbij aan ergonomie en duurzaamheid. Zoals stoelen met een goed zitcomfort, voorzien van stevige armleggers, die het opstaan (voor ouderen) gemakkelijker maken en stoelen (optioneel) voorzien van een zachte stoffering. Maar daarnaast is comfort voor het personeel, die vaak zwaar werk verrichten, ook van groot belang, goed meubilair kan hun namelijk een handje helpen in het ergonomisch en comfortabel omgaan met de cliënten. Meubilair dat bijv. onderhoudsvriendelijk, dus goed hygiënisch reinigbaar is, voorzien van een urine- en bloedbestendige stoffering, een stevige stoel met armleggers waardoor cliënten makkelijk kunnen worden geholpen met opstaan en een goede verplaatsbaarheid van het meubilair. 

Waarom Shiraz?

 

 • Professioneel advies
 • Meubilair in elk budget
 • Gerenommeerde merken
 • Grote showroom, ruime keuze
 • Snel bereikbaar vanaf de A16

 

Voor elke instelling!

 

 • Ouderenzorg
 • Ziekenhuizen
 • Verpleeghuizen
 • Gehandicaptenzorg
 • Medische praktijken
Zorginrichting voorbeeld 1
Gratis & vrijblijvend interieuradvies
Zorginrichting voorbeeld 2

NEEM DIRECT ACTIE

Bekijk het assortiment zorgmeubilair

 

De eisen van een zorginrichting zijn vaak erg specifiek, dit heeft voornamelijk te maken met de doelgroep die er verzorgd wordt. Zo heeft de ouderenzorg andere eisen als de gehandicaptenzorg en stelt een groot ziekenhuis weer ander andere eisen aan de inrichting dan een kleine, medische praktijk. Maar comfort, functionaliteit en uitstraling van het meubilair staan natuurlijk altijd voorop, Shiraz biedt een breed assortiment zorgmeubilair in diverse uitstralingen en prijsklassen, waarmee een warme en huiselijke sfeer in iedere zorginrichting kan worden gecreëerd. 

Neem contact met ons op

 

We adviseren u graag bij de inrichting van uw zorgruimte, op onze website vindt u alvast een deel van het aanbod zorgmeubilair dat wij kunnen leveren. Heeft u hier vragen over of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor de inrichting van uw zorgruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan u zowel telefonisch als per mail ter woord en proberen u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Wilt u het meubilair toch liever met eigen ogen zien of persoonlijk advies? Breng dan een bezoek aan onze showroom

Bekijk de showroom

 

In de showroom krijgt u zelf nog een beter beeld van de mogelijkheden voor de inrichting van uw zorgruimte. Zo vindt u in onze 1000 m² showroom een uitgebreid aanbod zorgstoelen, tafels, kasten en accessoires. Kom langs en ervaar zelf het comfort van een goede zorgstoel, met zachte stoffering en stevige armleggers, bekijk en vergelijk de verschillende modellen, kleuren en materialen en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden. Natuurlijk lichten we u graag het één en ander toe en adviseren we gratis en geheel vrijblijvend.


VAN ONTWERP TOT REALISATIE

3D zorgruimte inrichting

Bent u op zoek naar een warme, sfeervolle zorgruimte inrichting? Maar heeft u zelf geen idee, hoe u dit het beste kunt realiseren? Shiraz adviseert u hierbij graag, met behulp van ons tekenprogramma maken wij voor u een aantal 2D en 3D renderingen, waardoor u vooraf al een duidelijk beeld krijgt van de indeling én sfeerbeleving van de ruimte. 

Opgeleverde zorgruimte inrichting

Aan de hand van de 2D en 3D renderingen wordt het ontwerp vervolgens bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen, professionele monteurs. Daarnaast adviseren we ook met de aankleding/decoratie van de ruimte, met behulp van plantenbakken, lampen, schilderijen en andere accessoires maken we de sfeerbeleving compleet.


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Doe hier alvast inspiratie op voor de inrichting van uw zorgruimte. Heeft u nog geen idee hoe u de inrichting moet aanpakken? 
Wij adviseren u graag, gratis en geheel vrijblijvend, neem contact met ons op voor meer informatie!