• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Een passende inrichting voor uw garderobe!

De mogelijkheden voor garderobe inrichtingen zijn ontzettend breed. Garderobes zijn namelijk in restaurants, hotels en scholen maar ook in sportscholen en zwembaden te vinden. Ieder van deze etablissementen heeft behoefte aan een ander type garderobe inrichting.

Het uiterlijk van uw garderobe inrichting is grotendeels afhankelijk van het hoofddoel. Bij sportscholen en zwembaden is het bijvoorbeeld van belang dat garderobekasten waterdicht zijn en voorzien zijn van sloten. Bij garderobe inrichtingen voor scholen of kantoren zijn meerdere kapstokken vaak al genoeg.

Wij hebben ons ruime assortiment aan garderobe artikelen verdeeld in 4 overzichtelijke hoofdgroepen: kapstokken, garderobekasten, kleedkamerbanken en lockerkasten. Door middel van deze hoofdgroepen kunt u makkelijk oriënteren en vindt u sneller wat u zoekt!

Wilt u graag advies over het inrichten van uw garderobe, of hebt u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs zijn iedere werkdag te bereiken en helpen u graag verder!


Waar bent u naar op zoek?

Kapstokken

Garderobekasten

Kleedkamerbanken

Lockerkasten

Accessoires


Kapstokken

Kapstokken zijn onmisbaar in garderobe inrichtingen en entrees. Kapstokken zijn een uitnodiging om uw jas uit te doen en binnen te komen. 

Wij hebben ons assortiment gaderobe meubilair aangevuld met kapstokken voor iedere instelling, u vindt hier zowel wandkapstokken als vrijstaande kapstokken voor uw garderobe. Of u nu op zoek bent naar een kapstok voor enkele jassen of naar een grote kapstok voor scholen, u vindt het in ons assortiment!


Garderobekasten

Garderobekasten zijn vooral te vinden in werkplaatsen en kleedruimtes. Dit komt omdat garderobekasten hufterproof zijn, toegankelijk zijn voor meerdere mensen tegelijkertijd en omdat ze vrijwel altijd zijn voorzien van sloten.

Onze garderobekasten zijn leverbaar in verschillende soorten, maatvoeringen en met verschillende type deuren. De diversiteit in garderobekasten maakt een groot aantal ruimte indelingen mogelijk.

 


Kleedkamerbanken


Kleedkamerbanken moeten tegen een stootje kunnen. Kleedkamerbanken zullen namelijk veel worden ingezet in sportscholen en kleedruimtes, en ze zullen iedere dag door een groot aantal mensen worden gebruikt. Onze kleedkamerbanken zijn opgebouwd uit volledig gepoedercoat stalen frames en hardhouten planken voor een lange levensduur.

De kleedkamerbanken binnen ons assortiment zijn leverbaar in verschillende varianten. Zo leveren wij enkele- en dubbele kleedkamerbanken met of zonder geïntegreerde kapstok. Bent u op zoek naar een enkele kleedkamerbank voor uw bedrijf? Of hebt u liever een dubbele kleedkamerbank met schoenenplank?


Bekijk alle kleedkamerbanken


Lockerkasten


Lockerkasten maken een steeds grotere introductie op kantoor, maar ze zijn natuurlijk ook altijd terug te vinden in evenementgebouwen en sportscholen! Lockerkasten zijn namelijk een compacte opbergruimte voor waardevolle of persoonlijke spullen.

Wij leveren zowel metalen lockerkasten als houten lockerkasten. Wilt u graag een lockerkast uit het snelleverprogramma, of hebt u liever een maatwerk lockerkast voor op kantoor? U vindt alle mogelijkheden in ons online assortiment.

 

Bekijk alle lockerkastenAdvies, Service & Leveringen

Gratis 2D en 3D tekening bij uw interieuradvies


Op zoek naar een nieuwe garderobe inrichting? Wij adviseren u graag. Ons team ervaren interieuradviseurs adviseert u over uw garderobe meubilair en ontwerpen een samenhangend en mooi geheel voor uw instelling.

Wilt u het meubilair liever eerst in het echt zien? Onze 1000 m2 showroom is gevestigd in Dordrecht en is makkelijk bereikbaar langs de A16. Hier kunt u al ons meubilair in het echt bezichtigen en direct contact leggen met ons team!

Wij werken met ons eigen montageteam


Bij een mooi interieuradvies hoort natuurlijk ook een mooie afhandeling. Wij werken met een eigen team monteurs die bij u langskomen voor een nette levering en montage.

Onze monteurs monteren het meubilair voor u en helpen u bij het instellen van uw meubilair. Ze zorgen er natuurlijk ook voor dat uw ruimte netjes wordt achtergelaten en dat ons vuil word afgevoerd.