Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Creeer de beste eerste indruk met een passende receptieruimte inrichting!

De receptie bepaalt de eerste indruk van uw bedrijf en daarvoor heeft u maar één kans! Een goede en professionele indruk creëert u voornamelijk met een mooie en verzorgde inrichting, die past bij de identiteit van uw bedrijf. Wij helpen u graag een optimale inrichting te realiseren!

 

Het eerste aandachtspunt bij het inrichten van de ontvangstruimte is een functionele routing. Uitgangspunt is dat bezoekers bij binnenkomst meteen weten waar ze heen moeten en receptie medewerkers goed in de gaten kunnen houden wie het pand binnenkomt en verlaat. Daarnaast helpen we u inzicht te krijgen aan welke eisen de inrichting van een receptie moet voldoen. Soms functioneert de receptiebalie alleen voor het ontvangen van bezoekers, maar het is ook mogelijk deze als kassa, informatiebalie of voor kort overleg te gebruiken. Receptiemeubilair speelt een belangrijke rol bij de inrichting van de ontvangstruimte, denk hierbij aan een zitje voor wachtenden, garderobe, presentatiemiddel en pantry.

Waarom Shiraz?

 

 • Gratis advies bij uw receptie inrichting
 • Gratis 2D & 3D tekeningen
 • Grote showroom, breed aanbod receptiemeubilair
 • Showroom gelegen naast de A16, snel bereikbaar
 • Gratis levering, inhuizen en montage!

 

Voor elke onderneming!

 

 • Kantoor
 • Zorg instellingen
 • Gemeenten
 • Hotels
 • Winkels
3D ontwerp receptieruimte inrichting
Receptieruimte inrichting voorbeeld 1
Gratis & vrijblijvend interieuradvies
Receptieruimte inrichting voorbeeld 2

NEEM DIRECT ACTIE

Bekijk het assortiment receptiebalies

Op onze website vindt u een overzicht van de receptiebalies die wij u kunnen aanbieden. Bij de meeste van onze balies is het geval, dat ze d.m.v. modules zelf kunnen worden samengesteld. Zo kiest u zelf de opstelling, vormgeving, kleurstelling, kwaliteit en prijsklasse. Door een eigen opstelling te creëren, kunt u bovendien optimaal gebruik maken van uw ruimte zonder onnodige ruimte te verspillen. Neem eens een kijkje op de pagina receptiebalie samenstellen voor meer informatie over het samenstellen van uw eigen balie!

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor, onze collega's staan u graag te woord, om u van meer informatie te voorzien. We zijn zowel telefonisch, als per mail op afstand bereikbaar, maar langskomen voor persoonlijk contact is natuurlijk ook mogelijk, een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Wij zijn bereikbaar op: 078-6176530, u kunt ook het contactformulier op de site invullen, bekijk voor een bezoek aan onze showroom de openingstijden

Bekijk de showroom

De samenstelling van een balie met meerdere modules kan soms best ingewikkeld zijn, een bezoek aan de showroom kan hierin uitkomst bieden. U kunt zo zelf zien hoe de balies worden opgebouwd, daarnaast lichten we u natuurlijk graag het één en ander toe. Bovendien kunnen we tijdens u bezoek direct een concepttekening + offerte van de balie maken, zo heeft u een duidelijk beeld van hoe de balie in uw ruimte komt te staan en weet u financieel ook gelijk waar u aan toe bent. Veranderingen kunnen later natuurlijk altijd nog worden doorgevoerd.  


VAN ONTWERP TOT REALISATIE

3D receptieruimte inrichting

Wij delen graag onze kennis en ervaring bij het inrichten van uw receptie. Allereerst kijken we naar de beschikbare ruimte voor de receptie en bespreken we uw persoonlijke wensen. In overleg maken we een ontwerp en kiezen we de uitstraling die past bij de identiteit van uw bedrijf, passend binnen het budget.

Opgeleverde receptieruimte inrichting

Onze monteurs plaatsen het receptiemeubilair en monteren deze voor u, of u heeft gekozen uit ons voorraad assortiment of ons maatwerk receptiemeubilair. Daarnaast bieden we service als beglazing, belettering, beplanting en verlichting.


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Neem alvast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden voor uw nieuwe receptieruimte inrichting!