Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Creeer de beste eerste indruk met een passende receptieruimte inrichting!

De receptie bepaalt de eerste indruk van uw bedrijf en daarvoor heeft u maar één kans! Een goede en professionele indruk creëert u voornamelijk met een mooie en verzorgde inrichting, die past bij de identiteit van uw bedrijf. Wij helpen u graag een optimale inrichting te realiseren!

Het eerste aandachtspunt bij het inrichten van de ontvangstruimte is een functionele routing. Het uitgangspunt is dat bezoekers bij binnenkomst meteen weten waar ze heen moeten en receptie medewerkers goed in de gaten kunnen houden wie het pand binnenkomt en verlaat. Daarnaast helpen we u inzicht te krijgen in welke eisen de inrichting van een receptie moet voldoen. Soms functioneert de receptiebalie alleen voor het ontvangen van bezoekers, maar het is ook mogelijk deze als kassa, informatiebalie of voor kort overleg te gebruiken. Naast de receptiebalie speelt receptiemeubilair een belangrijke rol bij de inrichting van de ontvangstruimte, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een zitje voor wachtenden, de garderobe, presentatiemiddelen en pantry's.


Waarom Shiraz?


Wij zijn een gespecialiseerde projectinrichter en werken met hoogstaande merken. Via vrijblijvend advies en gratis 2D en 3D tekeningen helpen wij u bij het ontwerpen van uw nieuwe receptieruimte inrichting.
 

Voor elke onderneming!

  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Gemeenten
  • Hotels
  • Winkels
Receptieruimte inrichting met akoestische roomdividers en ontvangstbalie

Neem direct actie


Meer dan een ontvangst


Uw receptieruimte is meer dan alleen een ontvangstruimte, het is tegelijkertijd ook een werkplek voor uw receptioniste of baliemedewerkster.

Omdat wij werken met modulaire baliesystemen kunnen wij zelf balies ontwerpen en opbouwen. Hierdoor kunnen we zowel hoogte instelbare- als zit-sta werkplekken toepassen in uw balie. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een mooie receptieruimte inrichting en ARBO baliewerkplekken!


Van ontwerp tot receptieruimte inrichting

3D ontwerp van een receptieruimte inrichting


Onze adviseurs delen hun kennis en ervaring graag met u. Allereerst kijken wij samen met u naar de beschikbare ruimte voor uw receptieruimte inrichting en bespreken wij uw persoonlijke wensen. In overleg met u maken wij een ontwerp met een mooie uitstraling en een inrichting die past bij de identiteit van uw bedrijf. Ons advies en onze 2D en 3D tekeningen zijn altijd vrijblijvend en gratis.

Gerealiseerde receptieruimte inrichting


Als u instemt met ons ontwerp zullen onze monteurs langskomen om het receptiemeubilair ter plaatse te monteren en in te stellen voor u.

Wilt u uw receptieruimte inrichting graag verder aankleden? Wij bieden ook services zoals beglazing, belettering, beplanting en verlichting.


Ons assortiment

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe receptieruimte inrichting, of als u op zoek bent naar enkele meubelstukken voor uw receptieruimte inrichting; u vindt al onze receptiemeubels en receptiebalies in ons online assortiment.

Via onze website kunt u alvast oriënteren of meubels bestellen, maar u kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze 1000 m2 showroom waar u onze receptiemeubels in het echt kunt bezichtigen.

Bekijk alle receptiemeubelenBenieuwd naar onze receptieruimte inrichtingen?


U vindt hier alvast enkele voorbeelden van onze gerealiseerde receptieruimte inrichtingen zodat u inspiratie op kunt doen. Benieuwd naar alle foto's van onze receptieruimte inrichtingen? Bekijk onze impressies pagina hier of bezoek ons portfolio.

Receptieruimte inrichting met custom ontvangstbalie en designstoelen
Receptieruimte inrichtingen met verschillende ontvangstbalies