Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Maak uw (kantoor)inrichting helemaal af met deze mooie accessoires!

We helpen u graag bij de inrichting én aankleding van uw ruimte, want mooi meubilair komt pas echt tot zijn recht in een warm en sfeervol interieur. De juiste accessoires geven uw interieur net dat beetje extra uitstraling, en zorgen voor een fijne sfeerbeleving. 

De keuze van de accessoires is afhankelijk van het doel van de ruimte, in een drukke kantooromgeving zal er bijvoorbeeld voor veel subtielere accessoires moeten worden gekozen als een rustige wachtkamer.

Ons aanbod accessoires is zeer uitgebreid, van lampen, tot prullenbakken en van monitorarmen tot folderrekken. In allerlei vormen, stijlen en kleuren. 
Of u nu kiest voor eyecatchers of wat subtielere accessoires voor u inrichting, u bent bij Shiraz aan het juiste adres!


Waar bent u naar op zoek?

Presentatiemiddelen

Prullenbakken

Lampen


Folderrekken


Monitorarmen


Vitrinekasten


Presentatiemiddelen


Presentatiemiddelen zijn misschien wel de meest nuttige kantoor accessoires die u kunt toevoegen aan uw interieur. Deze accessoires ondersteunen u namelijk tijdens presentaties en overleggen, het bepalen van de werkverdeling of het vastleggen van een schema.

Ons assortiment presentatiemiddelen is opgebouwd uit diverse soorten whiteboards en krijtborden met of zonder print. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


Bekijk alle presentatiemiddelen


Prullenbakken

De duidelijke aanwezigheid van prullenbakken stimuleert werknemers om hun omgeving schoon te houden. Dit zorgt voor een fijnere werkplaats en dus ook een betere sfeer op kantoor.

Wij leveren diverse merken en soorten prullenbakken voor binnen en buiten, papierbakken en recycle prullenbakken voor een schone omgeving.


Bekijk alle prullenbakken


Lampen


De verlichting van uw werkplek heeft een belangrijke invloed op uw werkhouding. Een slecht verlichte ruimte kan het bioritme van uw lichaam verstoren, wat slaapklachten kan veroorzaken. Om dit te voorkomen moet uw verlichting op de werkvloer minimaal voldoen aan de NEN-EN 12464-1.

Naast werkverlichting verzorgen wij ook sierverlichting. Sierverlichting en design lampen brengen een fijne en knusse sfeer naar uw werkplek.

Wilt u graag advies over uw verlichting? Wij helpen u graag verder. Als u liever eerst een kijkje wilt nemen naar ons assortiment kunt u dat doen via onderstaande knop.


Bekijk alle lampen


Folderrekken

Folderrekken zijn mooie kantooraccessoires die u de ruimte bieden om folders en magazines tentoon te stellen in uw wachtruimte, kantine of kantoor. 

Of u nu op zoek bent naar vrijstaande folderrekken of folderrekken voor aan de wand, u vindt ze in ons uitgebreide assortiment.Bekijk alle folderrekken


Monitorarmen

Monitorarmen zijn de accessoires voor een opgeruimd bureau.

Dankzij deze kantoor accessoires wordt uw beeldscherm namelijk van uw bureaublad getild, hierdoor worden de grote plateauvoeten onnodig. Hier komt bij dat een monitorarm u de mogelijkheid geeft om uw beeldscherm(en) te bewegen. Dit zorgt ervoor dat u altijd uw monitor zo kunt instellen dat u altijd comfortabel kunt werken.


Bekijk alle monitorarmen


Vitrinekasten


Vitrinekasten zijn een ontzettend mooie en elegante manier om accessoires en verzamelingen tentoon te stellen.

Binnen ons assortiment krijgt u keuze uit meerdere soorten vitrinekasten. Wilt u graag een glazen vitrinekast met ingebouwde spotjes? Of wilt u graag een maatwerk vitrinekast die u ook kunt gebruiken als rekkensysteem?


Bekijk alle vitrinekastenWat kunnen wij voor u betekenen?


Service, leveringen & montage

Gratis 2D & 3D tekening


Wilt u graag meer accessoires toepassen in uw kantoor, maar weet u niet hoe? Gratis adviseren wij u over de inrichting van uw kantoor en het toepassen van uw kantoor accessoires. Ons advies wordt altijd ondersteund met een 2D & 3D tekening zodat u kunt zien hoe uw accessoires in uw ruimte komen te staan. 

Professionele levering en montage


Als u uw kantoor accessoires bij ons besteld, begeleiden wij uw hele order: van bestelling tot aan aflevering. Samen met ons eigen (getrainde) personeel zorgen wij ervoor dat uw bestelling bij u wordt afgeleverd, gemonteerd en afgesteld. Uiteraard nemen wij alle rotzooi weer mee!