• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Creeer de ideale opbergruimte voor in uw werkplaats!

Werkplaatsinrichting met werktafels en bakkenkast


In een werkplaats is vaak veel opbergruimte nodig voor gereedschap, bouten, moeren en andere losse onderdelen. U kunt zelf uw ideale opbergruimte samen stellen met ons stevige kwaliteitsmeubilair. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse kastindelingen, met legborden of met verschillende afmetingen stapelbakken.

In ons online assortiment werkplaatsinrichtingen vindt u chemiekasten, werkplaatstafels en werkplaatskasten. Naast ons online assortiment bieden wij diverse andere mogelijkheden voor het inrichten en praktisch indelen van uw werkplaats. Wilt u weten hoe u een zo functioneel mogelijke werkplaatsinrichting creëert? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!


Waar bent u naar op zoek?

Werkplaatstafels

Werkplaatskasten

Chemiekasten


Een volledige werkplaatsinrichting


Hebt u een nieuwe werkplaats, of wilt u uw werkplaats opnieuw inrichten? Wij begrijpen dat het prettig is om in één keer klaar te zijn met uw werkplaatsinrichting, daarom leveren wij ook speciale werkstoelen.

Onze werkstoelen zijn special ontwikkelde ergonomische stoelen voor werkplaatsen en laboratoria. U vindt ons assortiment werkstoelen hier, u bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom om te komen proefzitten!