Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directie inrichting | Alles voor een volledige directiekamer

Uw directiekamer is uw ontvangstruimte, conferentieruimte en persoonlijke werkplek. Omdat de ruimte zoveel verschillende functies heeft is het van belang dat het interieur hier geheel op aansluit. Als het neerkomt op directie inrichting bieden wij u luxe afgewerkt systeemmeubilair, ergonomisch verantwoord zitmeubilair en hoogwaardige opbergoplossingen.

Wij combineren systeemmeubilair en modulair meubilair met maatwerk tegen een ongeëvenaarde prijs. Systeemmeubilair geeft u vrij spel op het uiterlijk en de indeling van uw directie inrichting. Hierdoor krijgt u altijd een unieke opstelling die geheel aansluit op uw wensen en eisen. Al ons meubilair is leverbaar in diverse afwerkingen en u hebt een ruime keuze uit warm fineer, luxe melamine en een groot assortiment aan stoffering mogelijkheden. 


Systeemmeubilair

Directiewerkplek met metalen Easy-Push poten en Silver directie fauteuil

De brede toepasbaarheid en de functionele opbouw van systeembureaus zorgen ervoor dat iedere directie inrichting uniek wordt. Directiebureau Crew is een goede weergave van het gemak van systeemmeubilair. Het metalen Easy-Push onderstel maakt het mogelijk om het directiebureau in hoogte te verstellen, terwijl de afgeronde blad aanbouw de basis vormt voor besprekingen. Het onderstel van uw directiebureau kan ook elektrisch verstelbaar, slinger verstelbaar, met een gasveer of met een vaste hoogte worden aangeleverd.

Directiebureau Palma met een noten fineer docking, akoestische wandabsorbsers en een noten fineer systeemkast met glazen fronten

Schuifdeurkast met zwart glazen fronten
Greeploze kast met draaideuren en schuiflades in oud metaal melamine afwerking

Onze modulaire kastsystemen worden opgebouwd uit losse elementen waardoor vrijwel elke opstelling en indeling mogelijk wordt. Door het maatwerk meubilair toe te passen in uw directie inrichting creëert u een exclusieve en unieke opbergoplossing die indruk achter laat. De onderdelen van de kast zijn opgebouwd uit houten platen en worden gefabriceerd door een gespecialiseerd houtbewerkingsbedrijf in Duitsland. De eigenschappen van het materiaal en de vakkundige bewerking van de producent zorgen voor hoge kwaliteit meubilair met een lange levensduur.

De flexibele opstelling van de kastsystemen zorgt voor een optimale en individuele ruimteplanning. De opbouw van de houten platen en de naadloze afwerking van het meubel geven een mooie, afgewerkte uitstraling aan uw directie inrichting. Afhankelijk van het kastensysteem kunt u kiezen voor een kast met draaideuren, jaloeziedeuren, schuifdeuren, zweefdeuren, glazen draai- en schuifdeuren en schuiflades. Hier komt bij dat de afwerkingen van de kasten aansluiten op alle Palmberg bureaus. Door de kastsystemen te combineren met de bureausystemen creëert u één aansluitende directie inrichting voor uw kantoor.


Ergonomie

Ergonomische mechaniek voor bureaustoelen. Verstelling van de armleggers, het zitvlak en de rugleuning.

Directiestoelen worden vaak omschreven als mooi vormgegeven fauteuils met een rijke lederen stoffering, glimmende armleggers en een hoge rug die vloeiend overloopt naar de zitting. Het is het perfecte toonbeeld van luxe, comfort en exclusiviteit. Helaas betreft deze omschrijving vaak statische directie bureaustoelen die niet persoonlijk instelbaar zijn en zorgen voor een verkrampte zithouding.

Wij zijn uniek op de markt omdat wij meedenken over directiestoelen met dezelfde prachtige vormgeving, en deze leveren met een dynamische zitting. 

dynamisch zitten


Het verschil tussen statische directie bureaustoelen en
dynamische directie bureaustoelen is de zitschaal. Statische directiestoelen hebben een vaste zitschaal die geen beweging toelaat en op lange termijn rugklachten veroorzaakt. Onze dynamische directie bureaustoelen zijn voorzien van een speciaal mechaniek waardoor beweging juist wordt gestimuleerd. Dynamisch zitten verbetert de bloedsomloop van het lichaam en voorkomt de rug- en hartklachten die statische directiestoelen veroorzaken.

onze merken


Interstuhl en Giroflex zijn 's werelds grootste merken als het aankomt op dynamisch zitten. Beide fabrikanten hebben een eigen unieke methode ontwikkeld om dynamisch zitten te bevorderen, en hebben dit ook toegepast in hun directie bureaustoelen. Het grote assortiment van deze bedrijven is te vinden in onze showroom waar u altijd terecht kunt voor een proefzitting of verder advies. Onze experts helpen u met het uitkiezen van de correcte stoel en geven hierbij deskundig advies over het instellen en verstellen van de directie bureaustoel.


Conferentie

Tonvormige conferentietafel met ALU gegoten poot, ergonomische conferentiestoelen en akoestische wandpanelen

Een conferentietafel staat vaak in een aparte vergaderruimte, maar hij speelt ook een onmisbare rol bij de directie inrichting. De directie inrichting ondersteunt namelijk het houden van privé gesprekken en persoonlijke overleggen. Onze conferentietafels zijn systeemmeubilair en kunnen geleverd worden met diverse bladvormen en onderstellen.

Staande vergadertafel met ronde poten en design barkrukken

zittend vergaderen


Zittend vergaderen is de klassieke vorm van overleggen. In de directie inrichting wordt er speciaal ruimte gemaakt voor luxe conferentietafels waar mensen de tijd kunnen nemen om belangrijke zaken te bespreken en om samen tot beslissingen te komen. Conferentietafels op zithoogte hebben vaak ruimte voor een groot aantal personen en nemen meer plaats in beslag dan conferentietafels op stahoogte. Daarom is het van belang dat de tafels de juiste uitstraling hebben voor de directie inrichting. Onze conferentietafels zijn systeemmeubilair en sluiten daardoor geheel aan op het uiterlijk van onze systeem bureaus en systeemkasten. Dankzij deze aansluitende lijn van meubilair hebt u altijd een volledige en passende directie inrichting.

staand vergaderen

 

In een directie inrichting moet er een comfortabele plaats zijn waar u kunt overleggen, beslissen en besturen. Onze hoge conferentietafels zorgen ervoor dat de directie inrichting optisch wordt doorbroken. Dit zorgt voor een mooi hoogteverschil waarin de conferentietafel dient als eyecatcher. Het staand overleggen aan een hoge tafel zorgt ervoor dat u meer in beweging bent tijdens het werken. Het dynamisch overleggen verbetert de bloeddoorstroming van het lichaam waardoor creativiteit, vindingrijkheid en oplossingsgericht denken gestimuleerd worden. Uw lichaam en uw hersenen worden tegelijkertijd bij uw werk betrokken, waardoor u optimaal kunt presteren.


Zitmeubilair

Gestoffeerde conferentiestoel Vintage met een lage rug, ringvormige armleggers en een wit onderstel op glijdoppen
Bezoekersstoel Blue met hoge- en lage rugleuning en vierpotig zwart frame

Zitmeubilair is een belangrijk onderdeel van elke inrichting, dus ook van de directie inrichting. Een klassieke directie inrichting straalt warmte en luxe uit. Daarom leveren wij diverse conferentiestoelen, fauteuils en stahulpen met een unieke uitstraling. De ruime keuze uit diverse stofferingen en afwerkingen maakt ons zitmeubilair geschikt voor elke directie inrichting.

ConferentiestoelenConferentiestoelen
zijn een onmisbaar onderdeel van uw directie inrichting. De stoelen geven comfort en ondersteuning tijdens overleggen en besprekingen in uw directiekamer.

Bij conferentiestoelen is het van belang om van tevoren te weten of u de stoel voor kortstondig of langdurig gebruik nodig hebt. Bij langdurige conferenties is het belangrijk dat de stoel is voorzien van een ergonomische zit en flexibele rug. Hierdoor hebt u een comfortabele stoel en blijft u in beweging waardoor de concentratie wordt verhoogd. Ons assortiment geeft u ruime keuze uit diverse conferentiestoelen voor korte- en lange overleggen.

 

BezoekersstoelenDe bezoekersstoel is het element in de directie inrichting dat ervoor zorgt dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen. De bezoekersstoel moet comfort bieden tijdens korte wachtperiodes en gesprekken en tegelijkertijd geheel aansluiten op het uiterlijk van uw interieur.

Om aan al deze eisen te voldoen hebben wij een breed assortiment aan bezoekersstoelen opgesteld dat varieert van design bezoekersstoelen tot aan bezoekers fauteuils. Elk onderdeel is ontworpen om de gebruiker helemaal tegemoet te komen. Elk zitelement is leverbaar in diverse stofferingen en afwerkingen zodat ze altijd aansluit op uw directie inrichting.

 

Barkrukken en stahulpen

 

Hoge conferentietafels en in hoogte verstelbare directiebureaus geven barkrukken en stahulpen een essentiële functie in de directie inrichting. Het doel van de barkrukken en stahulpen is om de gebruiker te ondersteunen en te ontlasten.

Ons assortiment is gericht op ergonomische stahulpen met een schuine zitting. De schuine zitting zorgt voor een optimale ondersteuning en haalt zoveel als 60% van uw lichaamsgewicht van uw benen af. Wilt u een zitoplossing voor uw staande conferentietafel? Wij bieden u een breed assortiment aan design barkrukken aan.


Akoestiek

Gekleurde multipaneel scheidingswand met (koppel)voetstukken

Houdt privégesprekken privé 

De directiekamer is de ruimte voor het bespreken van gevoelige informatie en het voeren van privégesprekken. Tijdens deze gesprekken is het belangrijk dat de informatie binnen de  ruimte blijft. Echter zorgen harde materialen voor het weerkaatsen van klanken, waardoor gesprekken vaak ook hoorbaar zijn voor buitenstaanders. Onze akoestische systemen zorgen ervoor dat al het geluid binnen de directiekamer blijft, zo houd u privégegevens privé. 

PLAFondpanelen 

 

Geluidsgolven uit de ruimte worden heen en weer gekaatst tussen het vloeroppervlak en het plafond oppervlak. Omdat de geluidsgolven niet geremd worden riskeert u dat mensen buiten de directieruimte uw gesprekken kunnen horen.

Om te zorgen dat geluiden binnen de directieruimte blijven kunt u plafondpanelen toepassen. Plafondpanelen vormen een barrière tussen de vloer en het plafond en zorgen er zo voor dat geluidsgolven worden opgevangen en geabsorbeerd. Dankzij het hoge absorptieniveau van de plafondpanelen worden de geluiden vrijwel helemaal gedempt.

wandpanelen

 

Dunne wanden en harde materialen maken uw directieruimte gehorig en laten geluidsgolven door. Hierdoor kunnen uw gesprekken en telefoontjes hoorbaar zijn voor anderen. Om uw privacy te behouden is een goede akoestiek van belang.

Akoestische wandpanelen lossen geluidsoverlast op door de geluidsgolven van een (telefoon)gesprek op te vangen en de nagalm ervan direct te dempen. Onze wandpanelen zijn profielloos en vormen een mooie wandafwerking voor de directiekamer. 

scheidingswanden

 

Akoestische scheidingswanden zijn een praktische manier om uw directie inrichting op te delen en om uw directiewerkplek visueel en akoestisch af te schermen. Onze scheidingswanden zijn gemakkelijk te verplaatsen en bieden privacy en rust in uw directiekamer.

Onze scheidingswanden zijn gevuld met een een polyester vezelplaat en volledig met stof bespannen. De vezelplaat wordt geproduceerd zonder chemische toevoegingen en heeft een open structuur. De open structuur van de vezelplaat zorgt ervoor dat geluiden direct en efficiënt worden opgevangen en gedempt.


Vloerafwerking

Dankzij onze samenwerking met merken zoals Balsan, Modulyss, Forbo en Interface kunnen wij hoogwaardige vloerbedekking leveren. De vloerafwerking is leverbaar in diverse soorten (PVC, tapijt etc.) en in verschillende kleursamenstellingen.

Voor een compleet advies van onze specialisten en het bezichtigen van stalen kunt u terecht in onze showroom. Als u een keuze hebt gemaakt zorgen onze projectinrichters voor het bestellen van de vloer en het inplannen van alle werkzaamheden. Wij halen u al het werk uit handen en leveren een complete en afgewerkte directie inrichting.

Samenwerking met vloerfabrikanten Modulyss, Balsan, Interface en Forbo

Waarmee kunnen wij u helpen?


Service en leveringen

Nederlandse landkaart met onze locatieWij zijn gevestigd in Dordrecht en goed bereikbaar vanaf de
A16 tussen Rotterdam en Breda. Vanuit onze showroom helpen wij onze relaties naar een mooie kantoorinrichting met betaalbaar design kantoormeubilair.

Wij distribueren kantoormeubelen door heel Nederland en monteren dit netjes voor u af. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefplaatsing te nemen op uw locatie. Neem hiervoor gerust contact op met ons kantoor! U bent altijd welkom om ons te bezoeken in één van de grootste showrooms van Zuid-Holland.

frezende monteurWij werken met ons eigen (getrainde) personeel om de hoogste kwaliteit levering en montage te kunnen garanderen. Tevens bieden wij onze klanten hiermee een aanspreekpunt om miscommunicaties te voorkomen.

Bij Shiraz Office Furniture wordt secuur getransporteerd en vakkundig gemonteerd en afgesteld. Daarnaast stelt ons personeel uw meubilair graag ergonomisch voor u in.


Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?