Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directie inrichting | Alles voor een volledige directiekamer

De directiekamer is een zeer diverse ruimte met verschillende functies. De directiekamer is naast uw persoonlijke werkplek ook een privé sfeer voor het overleggen van gevoelige informatie én een warme ontvangstruimte voor uw bezoekers. Het is belangrijk dat uw directie inrichting u compleet ondersteund in al uw dagelijkse bezigheden. Als gespecialiseerde kantoorinrichter is het dan ook aan ons de taak om u eerlijk en correct te adviseren over een directie inrichting die bij u past.

Wij bouwen uw directie inrichting op uit luxe afgewerkt systeemmeubilair, ergonomisch verantwoord zitmeubilair en hoogwaardige opbergoplossingen. Door deze onderdelen samen te voegen in één inrichting creëren we een dynamische en persoonlijk instelbare directie inrichting.

Wij combineren systeemmeubilair en modulair meubilair met maatwerk tegen een ongeëvenaarde prijs. Modulair meubilair geeft u vrij spel op het uiterlijk en de indeling van uw directie inrichting. Zo krijgt u altijd een inrichting die bij u past, in de styling die u schikt.


Alles voor uw directie inrichting onder één dak

Directie inrichting met systeemmeubilair

Sinds het begin van ons bedrijf stond de passie voor interieurinrichting voorop. Ondertussen zijn wij al meer dan 25 jaar lang dé kantoorinrichter in regio Rotterdam, Breda en Dordrecht maar natuurlijk ook van de rest van Nederland. 

Shiraz Office Furniture heeft haar eigen:

               1000 m2 showroom
               Meer dan 25 jaar ervaring
               Experts in dynamische ergonomie


Direct actie ondernemen?


Onze stappen richting een complete directie inrichting

1. Het advies voor uw directie inrichting


Vormgeving volgt altijd functionaliteit. In een goed doordachte directie inrichting is dit net zo. Uw nieuwe directie inrichting begint dan ook altijd met een goed ontwerp. Vrijblijvend komen onze adviseurs bij u langs om uw wensen te inventariseren en om uw ruimte op te meten. Vanuit dit eerste gesprek volgt een interieurconcept met 2D en 3D tekening. Onze adviseurs denken mee op het gebied van ergonomie, functionaliteit en gezond werken. Deze aspecten combineren wij naadloos met uw wensen en een mooie vormgeving.

Directie inrichting advies via digitale tekening

2. Een dynamische

directie inrichting


U hebt, net als uw werknemers, recht op een ergonomische inrichting die voldoet aan de ARBO normeringen. Echter moet ergonomie in de directie inrichting vaak plaats maken voor uitstraling. Shiraz is uniek op de markt omdat wij ons meubilair selecteren met oog op dynamiek en ergonomie, zonder in te leveren op uitstraling. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde merken kunnen wij ergonomische directiestoelen met dynamische mechanieken en hoogte instelbare of zit-sta directiebureaus leveren. U vindt ons meubilair in onze online catalogus en in onze grote showroom!

Directie inrichting met ergonomische directiestoel en Crew Easy-Push directiebureau

3. Een efficiënte

directie inrichting


Een directie inrichting bestaat uit veel meer dan alleen uw directie werkplek en een paar archiefkasten. Zo moet u rekening houden met bijkomende wensen zoals een conferentietafel of een lounge. Hebt u ook nagedacht over de functionele details van uw directie inrichting? Shiraz kan uw inrichting voorzien van elektrificatie units, akoestische oplossingen, verlichting etc. Het is aan ons om al deze elementen op een mooie en vooral zeer efficiënte manier toe te passen in uw directie inrichting, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte.

Directie inrichting met directie werkplek en bijpassende conferentietafel


Ons assortiment

Assortiment directiemeubilairHet ontwerp van uw directie inrichting bestaat uit verschillende onderdelen. Om al deze onderdelen te kunnen verzorgen, en om u het beste te kunnen adviseren hebben wij een nauwkeurige selectie aan directiemeubilair samengesteld. Wilt u graag inspiratie opdoen, of zelf uw meubelen uitkiezen? U vindt onze directiemeubelen in onze online catalogus.

Binnen onze online catalogus krijgt u keuze uit verschillende meubelen en meubelsystemen met uiteenlopende ontwerpen. Daarnaast leveren wij ook modulair meubilair, hierdoor kunt u uw eigen meubelstukken samenstellen. Waar u ook naar op zoek bent, ons assortiment directiemeubilair sluit nauwkeurig aan op uw wensen.

Uiteraard vindt u de producten uit onze online catalogus ook terug in onze showroom langs de A16!


Bekijk hier ons assortiment directiemeubilair


Shiraz Office Furniture levert een totale inrichting

Vloerenmerken Modulyss, Balsan, Interface en Forbo


Shiraz kijkt verder dan alleen uw meubilair en verzorgd ook kleuradviezen en vloerafwerking. Ons doel is om u al het werk uit handen te nemen en een complete directie inrichting op te leveren.

Voor een compleet advies van onze specialisten en het bezichtigen van stalen kunt u terecht in onze showroom. Als u een keuze hebt gemaakt zorgen onze projectinrichters voor het bestellen van de vloer en het inplannen van alle werkzaamheden.


Gerealiseerde projecten

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u graag inspiratie opdoen? Bekijk hier de highlights van onze directie inrichtingen of bekijk ons portfolio.

Directie inrichting Dordrecht
Directie inrichting met maatwerk kast
Directie inrichting met naadloos kastensysteem
Directie inrichting met lounge
Directie inrichting Dordrecht - details
Directie inrichting met design directiebureau en bijpassende vergadertafel