Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een receptiebalie samenstellen gaat gemakkelijk en snel met dit stappenplan.

Stap 1 | Kies een model

 

Bekijk en vergelijk onze diverse modellen balies, op het algemene overzicht:

Assortiment> Wachtkamermeubilair > Ontvangstbalies

Hiernaast ziet u een voorbeeld van het algemene overzicht van onze ontvangstbalies.
Wanneer u op een balie klikt krijgt u meer informatie te zien.

 

Een mooi model gevonden? Ga naar stap 2

Voorbeeld

Voorbeeld van een detailpagina

Stap 2 | Download brochure

 

Nu u een balie heeft gekozen, kunt u de brochure van deze balie downloaden. Onderaan de pagina vindt zich een venster met tabbladen. Hier ziet u de knop 'Brochure en Stalen'. Klik hierop en alle beschikbare downloads worden weergeven. Klik op brochure en de pagina wordt geopend. 


In de brochure vindt u de gedetailleerde informatie van de balie o.a.:
- Opties en eventuele accessoires
- Afmetingen en opstellingen
- Kleuren en materialen

 

In de brochure staat veel informatie over alle mogelijke vormen. Heeft u deze gedownload? Ga naar stap 3

Voorbeeld

Voorbeeld van een gedownloade brochure

Stap 3 | Kies een opstelling

 

Bekijk de brochure van uw gekozen balie en bepaal welke opstelling u in de ruimte wilt maken, maak uw keuze uit één losse balie of combineer meerdere modules met elkaar tot een mooie opstelling.

Heeft u nog geen idee wat voor een opstelling uw moet kiezen voor uw ruimte, kijk dan eens naar de verschillende vormen van de door uw geselecteerde balie en maak de keuze uit een rechte of gebogen balie of een combinatie hiervan.

Heeft u nog helemaal geen idee wat voor balie het beste is voor uw ruimte, laat uw dan vrijblijvend adviseren door onze interieurontwerpers. Stuur de tekening + een aantal foto’s van de ruimte naar ons toe en wij maken voor uw een vrijblijvend advies op maat.

Naast de standaard elementen zijn er diverse maatwerk mogelijkheden, neem voor meer informatie over balies op maat vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom!U heeft alle mogelijke vormen/ opstellingen bekeken? Ga naar stap 4

Voorbeeld

Voorbeeld van uw keuze

Stap 4 | Kies de kleuren

 

Bekijk de brochure van de door uw gekozen balie, helemaal onderaan vindt u daar de kleurmogelijkheden van de balie. Kies de kleur(en) die u het meeste aanspreken voor de balie en noteer de juiste onderdelen en de bijbehorende kleurcoderingen. 

Heeft u nog geen idee welke kleuren het mooist in uw ruimte staan, stuur dan de tekening + een aantal foto’s van de ruimte mee en laat uw vrijblijvend door onze interieurontwerpers adviseren.

 

Deze stap is uiteraard niet verplicht. Wel geeft het ons een beeld wat u mooi vind, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen. 

Voorbeeld

Voorbeeld van de door u gekozen kleuren

Stap 5 | Gegevens doorgeven

 

Optie 1
Om uw aanvraag compleet te maken, ontvangen we van uw graag meer informatie over de ruimte zelf. Graag ontvangen wij van u een eenvoudige (handgeschreven) tekening van uw ruimte met daarin duidelijk de binnenmaten van de ruimte aangegeven.
Vergeet niet de deuren, ramen en eventuele obstakels ook aan te geven incl. de positie hiervan. Indien mogelijk ontvangen we ook graag een aantal foto’s van de ruimte, zodat we voor uw het ontwerp compleet kunnen maken.
Aan de hand van uw gekozen vorm/opstelling, kleuren, bijgevoegde tekening en foto’s maken wij voor uw geheel vrijblijvend een offerte op maat incl. tekening.
Hulp nodig bij de inrichting van uw ruimte? Dat kan ook, Stuur ons sowieso de tekening + een aantal foto’s van de ruimte en eventueel een aantal wensen, bijv. gebogen vorm, klassiek met lichte kleuren.
Onze interieurontwerpers gaan voor uw aan de slag en maken een uniek ontwerp op maat
Via de knop contact (aan de rechterzijde van deze pagina) vindt u onze contactgegevens: Uw kunt uw aanvraag doen via: info@shiraz.nl

Optie 2
Wij meten de ruimte kosteloos in. Onze specialist komt bij u langs om de ruimte in te meten en kan u op locatie alvast adviseren. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem contact op met de showroom.Maar er geen kunstwerk van! Een simpele tekening is voor ons voldoende.

Voorbeeld

Maak een schets van de ruimte. Kleine tip, dit mag een eenvoudige tekening zijn.

Stap 6 | Vrijblijvende offerte

 

Aan de hand van uw opgegeven informatie, gaan wij aan de slag, we stellen voor uw een offerte op maat op met een daarbij behorende tekening. Door onze snelle service kunnen wij in sommige gevallen binnen een dag met een passend resultaat komen.

 

 

 

 

 

 

 

Dien uw aanvraag in en ontvang een reactie binnen een dag

Voorbeeld

Voorbeeld van een offerte en 3D tekening