• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Uw nieuwe kantine inrichting, geheel in stijl? Wij adviseren u graag!

Uw kantine is het hart van uw bedrijf. Het is namelijk dé plek waar u en uw medewerkers nieuwe energie opdoen na een ochtend (zwaar) werk, of dit nu lichamelijk of geestelijk is. Iedereen heeft regelmatig een pauze van zijn werk nodig om met een frisse blik en nieuwe ideeën weer aan de slag te gaan. Daarnaast is de kantine ook een ontmoetingsplek voor collega's, waar men ontspant en kan socializen. Dit maakt dat de kantine ruimte moet bieden voor contact maken en gezelligheid, sfeer en comfort zijn bij het inrichten van een kantine dan ook ontzettend belangrijk. Een sfeervolle kantine inrichting draagt bij aan een positieve stimulans van uw medewerkers en verhoogt de productiviteit na de pauze! 


Graag adviseren wij u - geheel vrijblijvend - over uw nieuwe kantine inrichting. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden van uw ruimte bieden wij een professioneel advies. Ons advies wordt altijd ondersteund door 2D en 3D tekeningen die u een duidelijk beeld geven van uw ruimte. Samen met u werken wij het advies net zo lang uit totdat het aan al uw wensen voldoet.


Gerealiseerd project: een volledige kantine inrichting met keukenblok, kantinetafels en design stoelen

Gerealiseerd project: Kantine- en catering inrichting in Breda

Waarom Shiraz?

  • 1000 m2 showroom
  • Gratis advies, 2D & 3D tekeningen
  • Gratis levering, inhuizen en montage


Voor iedere instelling!

Als projectinrichter zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van (kantine) inrichtingen voor iedere instelling, waaronder o.a. kantoren, scholen, supermarkten, sport-verenigingen, ontspanningscentra en medische instellingen.


Meteen actie ondernemen?


Naar wat voor kantine inrichting bent u op zoek?

Kantine inrichtingen voor bedrijfskantines

Kantine inrichtingen voor bedrijfskantines


Uw bedrijfskantine is een plek waar uw medewerkers tussen hun werk door kunnen uitrusten en lunchen. De bedrijfskantine is ook een belangrijke plek voor het ontmoeten van collega's, zo kun je elkaar buiten het werk om leren kennen. Een goede kantine inrichting ondersteunt en stimuleert al deze activiteiten. Door te spelen met de indeling, kleur en het meubilair van uw kantine inrichting kunt u een unieke ontmoetingsplaats creëren binnen uw bedrijf. Daarnaast kan een verzorgde bedrijfskantine ook dienen als flexwerkplek of vergaderplaats.

Kantine inrichtingen voor scholen


Scholen en universiteiten tellen grote getallen studenten en docenten. Afwisselende roosters zorgen ervoor dat uw schoolkantine vrijwel de hele dag wordt gebruikt door grote groepen mensen. Het is daarom van belang dat uw kantine inrichting berekend is op een zeer intensieve belasting en ruimte heeft voor deze grote groepen mensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mooie en vooral functionele kantine inrichtingen die rekening houden met deze factoren.

Kantine inrichtingen voor scholen

Uw kantine inrichting van ontwerp tot realisatie

3D tekening van een kantine inrichtingWij maken een geheel vrijblijvend en gratis ontwerp en een offerte op maat voor uw nieuwe kantine inrichting. Allereerst bespreken we uw wensen en aan welke eisen uw kantine inrichting (en het kantinemeubilair) moet voldoen. Wij adviseren u in de kantine opstellingen en afwerkingen, en verwerken uw wensen en ons advies in een 2D en 3D ontwerp met een scherpe offerte!

Gerealiseerde kantine inrichtingAan de hand van onze 2D en 3D ontwerpen leveren en monteren onze professionele monteurs het meubilair op locatie. Zo verzorgt Shiraz zowel het ontwerp als de realisatie van het ontwerp. Hierboven ziet u een voorbeeld van een door ons geleverde kantine inrichting, met links het 3D ontwerp hiervan. 


Een nieuwe kantine inrichting begint bij goede leverancier voor kantinmeubilair. Volgens onze klanten zijn wij een uitstekende keuze, bijna 500 klanten waarderen ons maar liefst met een 9/10 op Trustpilot!

Een greep uit onze reviews:

 

' Zeer goed bedrijf waar service op plek 1 staat' 

' Heldere en snelle communicatie' 

' Mooie en complete showroom'

' Topservice'


Ons assortiment

Assortiment kantinemeubilair voor kantine inrichtingenDe keuze uit kantinemeubilair is enorm. Wij leveren kantinemeubilair in diverse vormen, maten, kleuren en materialen en dit allemaal binnen diverse prijsklassen. Of u nu wilt kiezen voor eenvoud of design, er valt altijd wat te kiezen! Door ons brede assortiment kunnen wij namelijk binnen iedere klasse meerdere opties aanbieden. Bovendien is al onze kantinemeubilair leverbaar in diverse uitvoeringen, dit houdt in dat er vrijwel altijd een keuze is in frame, materiaal of in kleur. 


Bekijk ons assortiment


Gerealiseerd project: Kantinetafel op maat met kantinestoelen en een hoge bartafel met barkrukken

Gerealiseerd project met kantine (bar)tafels en (bar)stoelen

Liever eerst inspiratie opdoen?


Bent u op zoek naar een nieuwe kantine inrichting, maar wilt u liever eerst inspiratie opdoen?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op de markt en hebben in deze tijd een breed scala aan kantine inrichtingen ontworpen en geleverd. Neem gerust een kijkje bij onze opgeleverde kantine inrichtingen!

Inspiratiebeelden bekijken