• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Akoestische oplossingen, minder overlast, meer productiviteit!

Goede akoestiek is een groeiend probleem in zowel kleine als grote kantoren. Omdat de kantoorruimtes opener worden en de mensen vaak dicht bij elkaar werken, is er sprake van veel geluidsoverlast. Luidruchtige collega's, hard getik op de toetsenborden en luide telefoongesprekken, het zijn allemaal afleiders die het werk enorm kunnen verstoren. 


Er zijn diverse akoestische oplossingen verkrijgbaar die het werken een stuk rustiger en daarmee aangenamer kunnen maken, minder overlast = meer productiviteit! Zo zijn er complete akoestische werkplekken verkrijgbaar (callcenters), losse wand- en plafondpanelen, verrijdbare (flexibele) panelen, maar ook akoestische kasten en zitelementen.


Waar bent u naar op zoek?

Akoestische bureaupanelen

Akoestische panelen

Akoestische werkplekken

Akoestische kasten

Akoestische roomdividers

Akoestische zitelementen


Akoestische bureaupanelen


Akoestische bureaupanelen hebben in principe dezelfde werking als andere akoestische panelen, met het voordeel dat ze speciaal ontwikkeld zijn voor uw werkplek. Omdat akoestische bureaupanelen dichtbij u staan, kunnen ze effectiever de directe geluiden in uw omgeving absorberen. 

U kunt de akoestische bureaupanelen op uw bureaublad bevestigen met behulp van voetstukken of klemmen. Dankzij deze bevestigingsmethodes hebt u vrij spel in de plaatsing van uw akoestische oplossing. 


Bekijk alle akoestische bureaupanelen


Akoestische panelen


Akoestische panelen zijn misschien wel de meest veelzijdige akoestische oplossing die er is. Onze akoestische panelen zijn namelijk leverbaar als akoestische plafondpanelen, akoestische wandpanelen en akoestische hangpanelen.

Ons assortiment akoestische panelen is uitgerust met akoestische panelen in veel verschillende soorten, vormen en stofkleuren. Zo vindt u altijd een akoestische oplossing die bij u past.


Bekijk alle akoestische panelen


Akoestische werkplekken


Het gevolg van goede akoestiek (en dus een rustige ruimte) is dat uw medewerkers en collega's geconcentreerder en productiever kunnen werken. 

Speciaal voor de ruimtes met een zeer slechte akoestiek, of medewerkers die extra behoefte hebben aan een geluidsarme omgeving, leveren wij akoestische werkplekken. Deze akoestische werkplekken zijn geluidsdicht en kunnen dienen als flexwerkplek, vergaderruimte of telefooncel voor belangrijke gesprekken. Benieuwd naar de werking van onze akoestische werkplekken? Neem gerust even contact met ons op!


Bekijk alle akoestische werkplekken


Akoestische kasten


Bent u op zoek naar een functionele akoestische oplossing, maar hebt u eigenlijk geen extra ruimte over voor akoestische panelen of wanden?

Akoestische kasten combineren een akoestische oplossing met functionele opslagruimte. Door deze 2 in 1 functie kunt u uw akoestiek optimaliseren en alle ruimte in uw kantoor nuttig gebruiken. 


Bekijk alle akoestische kasten


Akoestische roomdividers


Akoestische roomdividers zijn de creatieve akoestische oplossing voor meer privacy. De meeste akoestische roomdividers zijn verplaatsbaar, waardoor u een vrije ruimte indeling krijgt. U kunt de akoestische oplossingen simpelweg op de plek zetten waar ze nodig zijn, onze roomdividers doen de rest.

Omdat het oppervlakte aan akoestisch materiaal vaak vele malen groter is dan dat van bijv. hangpanelen, hebben onze akoestische roomdividers vanzelfsprekend ook een hogere absorptiewaarde. Hierdoor zijn de roomdividers perfect toe te passen in lobby's, kantines en natuurlijk ook kantoren.


Bekijk alle akoestische roomdividers


Akoestische zitelementen


Akoestische zitelementen vormen de oplossing voor grote kantoortuinen en open ruimtes. Deze akoestische oplossingen lenen zich namelijk perfect aan flexwerkers en mensen die willen vergaderen of overleggen. Dit komt omdat de zitelementen de geluiden van de ruimte opvangen en direct dempen. Door hun geluiddempende effect creëren de zitelementen een stille plek, die op haar plaats weer ruimte biedt voor geconcentreerd werk of een teambespreking.

Akoestische zitelementen zijn leverbaar in heel veel verschillende varianten, van akoestische POD's met tafelblad en mediascherm, tot comfortabele zitbanken met stroompunten. 


Bekijk alle akoestische zitelementenAdvies, Service & Leveringen

Gratis advies met tekeningen


Hebt u behoefte aan betere akoestiek, maar weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen? Neem gerust contact met ons op. Aan de hand van uw ruimte en uw wensen, stellen wij een gratis advies op met de akoestische oplossingen binnen ons assortiment.

Professionele levering en montage


Als u ervoor kiest om een akoestische oplossing bij ons te bestellen, zorgen wij ervoor dat het hele traject vlekkeloos verloopt; van bestelling tot montage. Onze eigen, ervaren personeel komt uw producten bezorgen en monteren deze direct voor u.