Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Zaal en schoolmeubilair dat wel tegen een stootje kan!

Bij de inrichting van zalen, draait het om de uitstraling én functionaliteit van de ruimte, want naast het feit dat alles er natuurlijk modern, hip en fris uit moet zien, moet er ook nog eens praktisch gebruik van de ruimte worden gemaakt. In zalen komen er allerlei mensen samen die intensief gebruik maken van het meubilair, denk bijv. aan leslokalen, aula's en bibliotheken waar de gebruikers regelmatig wisselen, of juist aan kerkzalen en collegezalen, waar een langere tijd achter elkaar wordt gezeten. In beide gevallen is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van duurzaam meubilair, dat lang mee gaat en wel tegen een stootje kan. Stel u meubilair naar wens samen, in de uitstraling van uw bedrijf, in de meeste gevallen is er namelijk de keuze uit diverse materialen en kleuren. Daarnaast zijn er vaak diverse opties beschikbaar als een: koppeling, schrijfplateau, armleggers, bijbelvakje, analoge of digitale stoelnummering en een (opdek)stoffering op de zitting en/of rug. Shiraz levert een ruim aanbod meubilair, dat aan de eisen van een zaalinrichting voldoet, met onze ervaring adviseren we u graag, voor een mooie én praktische inrichting van uw zaal!

 

Onderstaand vind u ons aanbod zaal en schoolmeubilair, klik op de afbeelding of link voor de juiste pagina, met het uitgebreide aanbod per productgroep. 
Als u nog vragen heeft over het meubilair of over de inrichting van uw zaal, neem dan contact met ons op!


 

Waarom ons zaal en schoolmeubilair?

 

 1. Breed assortiment
 2. Vooraanstaande merken
 3. Design in alle prijsklassen
 4. Keuze uit diverse uitvoeringen
 5. Geschikt voor allerlei zaalinrichtingen

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 

 1. Jong en dynamisch team
 2. Montage in eigen beheer
 3. Professioneel, vrijblijvend advies
 4. Grote showroom, centraal gelegen
 5. Snelle offerte, incl. 2D & 3D tekeningen
Zaalinrichting referentie

IN 3 STAPPEN NIEUW ZAAL EN SCHOOLMEUBILAIR

STAP 1

 Bekijk het assortiment

 

Assortiment schematisch weergegeven

U vindt een groot deel van ons aanbod zaal en schoolmeubilair online, per product vindt u meer informatie over de diverse uitvoeringen. Zoals voor de stoelen de beschikbare kleuren en materialen, of andere opties als: armleggers, een koppeling, schrijfplateau, bijbelvakje of stoelnummering. Ook kunt u de bijbehorende brochure bij het product downloaden, met een samenvatting en de afmetingen en kleuren waarin het product leverbaar is. Een aantal van onze producten zijn direct online, in onze webshop te bestellen, u doet online u aankoop en u meubilair wordt vervolgens netjes op locatie bij u afgeleverd. Het gaat hierbij om onze voorraad artikelen, het overige meubilair op onze website wordt vaak klantspecifiek geproduceerd en heeft hierdoor een levertijd van een aantal weken. Heeft u snel grote aantallen nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

STAP 2

 Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

1000 m2 showroom langs de A16

Breng een bezoek aan onze showroom gevestigd langs de A16 in Dordrecht en laat u adviseren door ons enthousiaste team! Ons team staat klaar om u persoonlijk te helpen en neemt de tijd om het meubilair in onze showroom aan u toe te lichten en ideeën te bespreken. Daarnaast kunt u tijdens u bezoek het meubilair natuurlijk zelf uitproberen. In onze showroom vindt u een ruim aanbod kantoormeubilair met o.a. diverse meubelopstellingen, zaalstoelen,  bureaustoelen, vergaderstoelen, banken, schoolstoelen, schooltafels, ontvangstbalies, lampen, plantenbakken en diverse andere accessoires. Dus kom langs en bekijk en vergelijk het meubilair met u eigen ogen, een afspraak maken is niet nodig! Als u zelf niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden om bij u op locatie langs te komen.

STAP 3

 Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D ontwerp van een zaalinrichting

Bij de inrichting van een zaal zijn er veel belangrijke aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Voor de veiligheid en flexibiliteit is vooral een juiste indeling van de ruimte van groot belang. In een zaal moet er o.a. rekening worden gehouden met vluchtroutes en voldoende afstand tussen de rijen en de muur. Om een juiste indeling van uw zaalinrichting te bepalen, helpen we u graag m.b.v. ons tekenprogramma, waarin we de ruimte en de meubel opstelling in kunnen tekenen. Naast de opstelling kunnen we ook de juiste materialen en kleuren aan het meubilair toedelen, zodat er een duidelijke sfeerbeleving ontstaat. Bovendien kunnen we voor u meerdere opties creëren, met diverse opstellingen in diverse stijlen, zodat u het één en ander te vergelijken heeft. U krijgt bij de tekeningen natuurlijk offertes zodat u op alle vlakken weet waar u aan toe bent.


ZAAL EN SCHOOLMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!

Shiraz kiest bewust voor haar merken, dat zijn merken met verstand van zaken, die zorgen voor een goede prijs-kwaleitverhouding van hun producten en een doeltreffend productieproces, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Maar niet alleen wij stellen hoge eisen aan onze merken, deze merken stellen ook hoge eisen aan zichzelf, ze blijven in beweging en innoveren, testen en verbeteren zichzelf en hun producten iedere keer weer. Daarnaast zorgen ze voor goede aftersales en bieden ze vaak de garantie dat hun producten nog jarenlang na-leverbaar zijn. 

Ons zaal en schoolmeubilair komt hoofdzakelijk uit ons eigen Nederland!


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Levering door heel Nederland!

Vanuit onze 1000 m² showroom hebben wij al vele klanten mogen helpen aan een mooie zaalinrichting. Met ons meubilair in diverse stijlen en prijsklassen is er namelijk voor ieder bedrijf geschikt meubilair te vinden. En het maakt niet uit waar u in het land gevestigd bent, Shiraz distribueert namelijk meubilair door heel Nederland! Ook als u meubilair via onze webshop besteld, is de levering geen probleem, dit wordt gewoon netjes op locatie bij u bezorgd. 

PROFESSIONELE LEVERING EN MONTAGE

Professionele levering en montage door ons eigen personeel

Omdat wij alleen maar werken met ons eigen montage team kunnen we aan u de beste kwaliteit garanderen, een eigen team zorgt namelijk voor één aanspreekpunt en voorkomt daarmee miscommunicatie. Ons professionele team zorgt daarnaast natuurlijk voor een nette aflevering, inhuizing en montage van u meubilair, zoals afgesproken op de 2D & 3D tekeningen. Daarnaast zorgen ze voor een juiste afstelling van het meubilair en wordt het gemaakte afval netjes afgevoerd.