• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Zaal en schoolmeubilair dat wel tegen een stootje kan!

Bij het inrichten van zalen en scholen draait het om de uitstraling én de functionaliteit van de ruimte. Naast het feit dat uw zaal- en schoolmeubilair er mooi uit moet zien, moet het natuurlijk ook praktisch in uw ruimte staan.

In zalen en scholen wordt er intensief gebruik gemaakt van het meubilair, u kunt hierbij denken aan leslokalen, aula's en bibliotheken waar gebruikers regelmatig van plek wisselen. Maar u kunt ook denken aan kerken en collegezalen waar er langere tijd achter elkaar gezeten wordt. In beide gevallen is het belangrijk dat u gebruik maakt van duurzaam meubilair dat lang mee gaat en tegen een stootje kan.

U kunt uw meubilair naar eigen wens samenstellen in diverse kleuren en materialen. Daarnaast is er bij zaal- en schoolmeubilair vaak de optie om diverse accessoires toe te voegen zoals koppelingen, schrijfplateaus, armleggers of een bijbelvakje. Ons meubilair kan optioneel ook worden gestoffeerd.

Hebt u nog vragen over uw inrichting of wilt u graag een gratis interieurontwerp ontvangen? Neem gerust contact met ons op!


Waar bent u naar op zoek?

Zaalstoelen

Schoolstoelen

Schooltafels

Klaptafels


Zaalstoelen

Uw zaal- en schoolmeubilair moet voldoen aan bepaalde eisen (verschillend per gemeente). De belangrijkste eis is veiligheid.

Zaalstoelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in grote ruimtes zoals zalen, aula's, kerken en scholen. De koppelbare stoelen zijn makkelijk aan elkaar te verbinden om zeer stabiel zaalmeubilair te creëren. 

U vindt onze zaalstoelen in ons online assortiment en in onze 1000 m2 showroom!


Schoolstoelen

Schoolmeubilair wordt iedere dag intensief gebruikt, uw meubilair moet dan ook tegen een stootje kunnen.

Onze schoolstoelen zijn van hoge kwaliteit zodat ze lang mee kunnen gaan, en bieden tegelijkertijd genoeg zitcomfort voor lange lessen.

Ons assortiment schoolstoelen is opgebouwd uit verschillende soorten en types schoolmeubilair, zo hebt u vrij spel op het uiterlijk van uw schoolmeubilair. 


Schooltafels


Voor schooltafels geldt dezelfde regel als voor schoolstoelen: schoolmeubilair moet kwalitatief goed en hufterproof zijn.

Onze schooltafels sluiten perfect aan op onze schoolstoelen zodat u in één keer een volledig leslokaal kunt inrichten. De schooltafeltjes zijn stapelbaar en eventueel ook leverbaar met zichtschotten!


Bekijk alle schooltafels


Klaptafels


Klaptafels zijn een snelle, functionele en ruimtebesparende manier om uw leslokaal, aula of vergaderruimte flexibel in te richten.

Door het klapbare tafelblad zijn de klaptafels snel in- en uit te klappen, hierdoor zijn ze niet alleen makkelijker te verplaatsen maar ook makkelijker op te bergen. Onze verrijdbare klaptafels staan op wielen en zijn makkelijk van plek naar plek te brengen.


Bekijk alle klaptafels


Made-in-Holland stempel

ZAAL EN SCHOOLMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!


Shiraz kiest bewust voor haar merken, dat zijn merken met verstand van zaken, die zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding van hun producten en een doeltreffend productieproces, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Maar niet alleen wij stellen hoge eisen aan onze merken, deze merken stellen ook hoge eisen aan zichzelf, ze blijven in beweging en innoveren, testen en verbeteren zichzelf en hun producten iedere keer weer. Daarnaast zorgen ze voor goede aftersales en bieden ze vaak de garantie dat hun producten nog jarenlang na-leverbaar zijn. 


Ons zaal en schoolmeubilair komt hoofdzakelijk uit ons eigen Nederland!Advies, service & leveringen

Gratis 2D & 3D tekening


Vanuit onze 1000 m2 showroom hebben wij al vele klanten mogen helpen bij het inrichten van hun zaal- of schoolruimte. Ons advies is altijd vrijblijvend en wordt ondersteund door een gratis 2D & 3D tekening.

Het maakt niet uit waar u zelf gevestigd bent, wij distribueren namelijk door heel Nederland! Ook als u uw meubilair via onze webshop besteld is de de levering geen probleem, wij bezorgen altijd netjes op locatie.

Professioneel montageteam


Wij werken enkel met ons eigen montageteam zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ons team zorgt ervoor dat u één aanspreekpunt hebt om miscommunicatie te voorkomen. 

Ons professionele team zorgt daarnaast natuurlijk altijd voor een nette aflevering, inhuizing en de montage van uw meubilair. Wij zorgen er ook voor dat het gemaakte afval netjes wordt afgevoerd.