• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Projectinrichtingen - Van ontwerp tot realisatie

Projectinrichtingen

 

  • Professioneel advies voor een ergonomische kantoorinrichting
  • Wij geven advies voor vloer tot wandafwerking
  • U maakt gratis gebruik van onze eigen interieurontwerpers
  • Gespecialiseerd in het strategisch inrichten, zodat er onbewust gezond gewerkt wordt
  • Geen extra kosten voor 2D & 3D tekeningen
  • U maakt gebruik van onze grote showroom waar u producten kunt voelen en materialen in kunt vergelijken
  • U maakt gebruik van onze eigen professionele montageafdeling
Projectinrichting verzorgd door Shiraz

Stap 1

Neem contact op

Neem contact op

U zoekt een nieuwe kantoorinrichting? Shiraz Office Furniture is al 20 jaar gespecialiseerd in projectinrichtingen. Door onze goede service en scherpe prijzen hebben wij inmiddels meer dan 10.000 kantoren mogen inrichten. Wij willen u graag te woord staan, om uw wensen door te nemen. Heeft u zelf geen tijd om langs te komen? geen probleem, wij kunnen u ook op locatie veel laten zien. Neem contact op door een e-mail te sturen, vul een contactformulier in of bel ons op 078-617 65 30. Uiteraard kunt u ook altijd even langsrijden. Bekijk onze openingstijden op  onze contact pagina.

stap 2

3D tekening & offerte

3D tekening en offerte

Visualisatie van een projectinrichting is essentieel. Wij werken met professionele software, waarmee elk kantoormeubel te tekenen is. Uw nieuwe kantoorinrichting krijgt hierdoor vorm en kan waar nodig aangepast worden. Bij projectinrichtingen wordt er namelijk vaak gespeeld met kleuren. Tekeningen geven een goed beeld hoe de ruimte wordt, wanneer alles staat. Deze 3D tekeningen maken wij als service voor onze relaties en zijn dus geheel gratis! Indien er geen plattegrond van het pand aanwezig is, komen wij vrijblijvend bij u langs om de ruimte in te meten!

stap 3

Oplevering volgens planning

Oplevering volgens planning

Op papier is alles netjes: De prijs is goed, er is mooi projectmeubilair gekozen en de decors passen perfect bij uw vloer. De planning hebben wij met u besproken en dan is de dag van leveren eindelijk aangebroken. Wij willen dat uw verwachting overeen komt met de werkelijkheid. Het plaatsen is daarom minimaal net zo belangrijk als het voorwerk. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring en installeren van projectinrichtingen. Zij stellen uw kantoorkasten netjes af, binden deze zodat deze ook over 8 jaar nog netjes stabiel staan. De bureaus worden waterpas gezet en de bureaustoelen worden voor u ingesteld. 


projectinrichtingen portfolio

 

Neem een kijkje welke projectinrichtingen wij recent hebben opgeleverd en krijg een indruk wat wij voor u kunnen betekenen. Bij deze kantoorinrichtingen is duidelijk te zien dat er gewerkt wordt met Palmberg kantoormeubelen. Dit merk staat voor innovatie, kwaliteit, snel leverbaar en een grote flexibiliteit. Met dit laatste doelen we op speciale maten en uitvoeringen en keuze van de decors. Uw bureaus kunnen hierdoor gemakkelijk speciaal uitgevoerd.

De Palmberg Crew bureaus gebruikt bij de projectinrichting van Base Logistics zijn enkele cm's dieper uitgevoerd, om de ruimte tussen het bureau en zichtschot zo klein te maken. Dit is een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van projectmeubelen.

 

Wij zijn dealer van een breed aanbod kantoormeubilair merken welke geschikt zijn voor projectinrichtingen. Er kan dus gekozen worden uit verschillende merken en uit verschillende prijsklassen. Neem contact met ons op, voor een informatief gesprek, of breng een bezoekje aan onze grote showroom langs de A16.

 

 

recent opgeleverd | J.T.G. TRaDING

Nadat wij eerder meubilair aan moederbedrijf B&S hadden geleverd, vroeg J.T.G  begin 2016 aan Shiraz een ontwerp te maken voor een nieuwe kantoorinrichting.

Naast dat Shiraz het kantoormeubilair heeft geleverd, hebben wij de gehele projectinrichting verzorgd en het project van ontwerp tot oplevering begeleid.   

Bekijk meer projectinrichtingen op de referentiepagina

referenties

Shiraz Office Furniture heeft oa voor deze bedrijven de kantoormeubelen en/of projectinrichting mogen realiseren..