Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een passende zaalinrichting voor iedereen!

Een mooie zaalinrichting creëren, zit hem in meer dan alleen het kiezen van een paar mooie stoelen, want naast dat de ruimte er natuurlijk mooi uit moet zien, moet er ook rekening worden gehouden met de functionaliteit van de ruimte. Denk hierbij bijv. aan de mogelijkheden van het verplaatsten, stapelen en koppelen van meubilair, maar ook aan veilige en flexibele opstellingen.

De belangrijkste aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij de inrichting van een zaalinrichting zijn: comfort, veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Ten eerste is comfort bij de inrichting van een zaal, natuurlijk van groot belang omdat er vaak meerdere uren achter elkaar wordt gezeten. De toevoeging van een (opdek)stoffering of los zitkussentje kan zorgen voor extra comfort tijdens een lange zit.

Daarnaast is veiligheid in een zaal erg belangrijk, denk hierbij aan een goede opstelling, waarbij rekening wordt gehouden met voldoende loopruimte en afstand tussen de rijen. Maar denk daarbij ook aan de eisen die de brandweer aan een zaal stelt, deze eisen zijn per gemeente verschillend, vaak is een bepaalde koppeling één van de vereisten, een koppeling zorgt ervoor, dat als er één stoel in de rij omvalt, de gehele rij meegaat, zodat mensen de ruimte in geval van nood makkelijker kunnen verlaten.

Verder is ook duurzaamheid van belang bij de inrichting van een zaalinrichting, want als u kostbare stoelen aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat deze voor een lange tijd meegaan. Als laatste is flexibiliteit een punt van aandacht, vaak wordt er namelijk flexibel gebruik gemaakt van een zaal, dat betekent dat de stoelen regelmatig verplaatst, ontkoppeld, opgestapeld en opgeborgen moeten worden. Shiraz biedt een ruim assortiment met zaalstoelen die aan alle criteria voldoen.


Zaalinrichting met houten zaalstoelen

Waarom Shiraz?

  • 1000 m2 showroom
  • Gratis 2D en 3D ontwerpen
  • Kwalitatief en duurzaam meubilairVoor elke ruimte

Met ruim 25 jaar ervaring op de meubelmarkt zijn wij gespecialiseerd in projectinrichtingen; onze expertise in zaal- en schoolinrichtingen geldt o.a. voor collegezalen, leslokalen, schoolkantines, bibliotheken, studiecentra en kerkzalen. 


Direct actie nemen?


Inrichting voor scholen en college zalen

Schoolinrichtingen


De inrichting van schoollokalen en collegezalen moet aan andere eisen voldoen dan een reguliere zaalinrichting. Bij een schoolinrichting moet een docent of spreker vanuit elke hoek zichtbaar zijn, en moet er plek zijn voor notitieblokken of laptops.

Wij leveren hufterproof schoolmeubilair dat gemaakt is voor intensief gebruik, en adviseren u graag over een correcte opstelling!

Zaalinrichtingen


Bij het ontwerpen van een zaalinrichting is het belangrijk dat u rekening houd met de veiligheid en flexibiliteit van uw ruimte indeling.

Wij helpen en adviseren u graag over uw nieuwe zaalinrichting, zodat dit geheel volgens alle wettelijke normen en eisen gebeurd. Zo houden wij rekening met vluchtroutes, voldoende afstand tussen mensen en natuurlijk voor een mooi vormgegeven inrichting.

Zaalinrichting met houten zaalstoelen en akoestische oplossingen

Van ontwerp tot inrichting

3D ontwerp voor een zaalinrichting


Van ontwerp tot en met realisatie - Met behulp van onze speciale software maken wij een aantal 2D en 3D ontwerpen van uw ruimte. Hierdoor hebt u vooraf altijd een duidelijk beeld van hoe uw zaalinrichting er uitkomt te zien met ons meubilair.

Gerealiseerde zaalinrichting


De realisatie van uw zaalinrichting wordt vervolgens aan de hand van onze 2D en 3D ontwerpen uitgevoerd. Ons eigen montageteam komt langs om uw zaalmeubilair op locatie te monteren. Bovendien bieden wij ook services aan zoals verlichting, beplanting en verdere aankleding van uw zaalinrichting!Inspiratie opdoen voor uw zaalinrichting?


Hieronder vindt u een aantal foto's van onze gerealiseerde zaalinrichtingen. De mogelijkheden voor uw inrichting zijn eindeloos binnen ons assortiment, daarom adviseren wij u graag over uw nieuwe inrichting.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer van onze zaalinrichtingen hier, of bekijk ons portfolio voor al onze projecten!

Zaalinrichting met witte zaalstoelen
Zaalinrichting met zaalstoelen en lange design tafel
Zaalinrichting met vergadertafel en zaalstoelen
Zaalinrichting met gestoffeerde zaalstoelen met armleggers