Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een passende zaalinrichting voor iedereen!

Een mooie zaalinrichting creëren, zit hem in meer dan alleen het kiezen van een paar mooie stoelen, want naast dat de ruimte er natuurlijk mooi uit moet zien, moet er ook rekening worden gehouden met de functionaliteit van de ruimte. Denk hierbij bijv. aan de mogelijkheden van het verplaatsten, stapelen en koppelen van meubilair, maar ook aan veilige en flexibele opstellingen.

 

De belangrijkste aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij de inrichting van een zaalinrichting zijn: comfort, veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Ten eerste is comfort bij de inrichting van een zaal, natuurlijk van groot belang omdat er vaak meerdere uren achter elkaar wordt gezeten. De toevoeging van een (opdek)stoffering of los zitkussentje kan zorgen voor extra comfort tijdens een lange zit. Daarnaast is veiligheid in een zaal erg belangrijk, denk hierbij aan een goede opstelling, waarbij rekening wordt gehouden met voldoende loopruimte en afstand tussen de rijen. Maar denk daarbij ook aan de eisen die de brandweer aan een zaal stelt, deze eisen zijn per gemeente verschillend, vaak is een bepaalde koppeling één van de vereisten, een koppeling zorgt ervoor, dat als er één stoel in de rij omvalt, de gehele rij meegaat, zodat mensen de ruimte in geval van nood makkelijker kunnen verlaten. Verder is ook duurzaamheid van belang bij de inrichting van een zaalinrichting, want als u kostbare stoelen aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat deze voor een lange tijd meegaan. Als laatste is flexibiliteit een punt van aandacht, vaak wordt er namelijk flexibel gebruik gemaakt van een zaal, dat betekent dat de stoelen regelmatig verplaatst, ontkoppeld, opgestapeld en opgeborgen moeten worden. Shiraz biedt een ruim assortiment met zaalstoelen die aan alle criteria voldoen.

Waarom Shiraz ?

 

 • 1000 m² showroom
 • Gratis 2D en 3D ontwerpen
 • Kwalitatief en duurzaam meubilair
 • Uitgebreid assortiment, ruime keuze
 • Gratis leveren, inhuizen en montage!

 

Voor elke ruimte!

 

 • Collegezalen
 • Leslokalen
 • Schoolkantines
 • Bibliotheken
 • Studiecentra
 • Kerkzalen
3D ontwerp zaalinrichting
Zaalinrichting voorbeeld 1
Gratis & vrijblijvend interieuradvies
Zaalinrichting voorbeeld 2

NEEM DIRECT ACTIE

Bekijk het assortiment zaal en schoolmeubilair

 

Shiraz biedt een uitgebreid assortiment meubilair dat aan de criteria van een zaal of schoolinrichting moet voldoen. Er zijn diverse opties, in diverse prijsklassen beschikbaar, met meubilair waarbij comfort, veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit voorop staat. Veel stoelen die in eerste instantie niet voor zalen worden gehanteerd, kunnen optioneel worden voorzien van een koppeling en/of schrijfplateau waardoor ze wel geschikt zijn voor de inrichting van zalen, dit biedt vele mogelijkheden en een zeer ruime keuze.

Neem contact met ons op 

 

Met zo'n uitgebreid assortiment, is de keuze wel heel erg groot en vaak moeilijk te maken. Want waar moet u nu echt op letten bij de aanschaf van goed zaalmeubilair? Wij staan u graag te woord voor vragen of de bespreking van ideeën, hierbij adviseren we gratis en geheel vrijblijvend. Dus bel of vul het contactformulier in op de site, langskomen in de showroom kan natuurlijk ook. Soms is een bezoek niet mogelijk, gratis advies op locatie is daarom ook een optie, hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

Bekijk de showroom

 

Kom langs in onze showroom en ervaar zelf het comfort van onze selectie zaal- en schoolmeubilair. Tijdens u bezoek aan onze showroom adviseren we u graag, kunnen ideeën en mogelijkheden direct besproken worden en kleuren en materialen gemakkelijk met elkaar vergeleken worden. U krijgt natuurlijk ook gelijk een scherpe offerte mee, zodat u weet waar u aan toe bent! Een afspraak maken is niet nodig, indien gewenst is dit natuurlijk wel mogelijk, de koffie staat in ieder geval voor u klaar!


VAN ONTWERP TOT REALISATIE

3D zaalinrichting

Van ontwerp naar realisatie, met behulp van onze speciale software maken we van uw ruimte een aantal 2D en 3D ontwerpen, zodat u vooraf al een duidelijk beeld krijgt van de ruimte. We kunnen u zo ook diverse opties voorleggen, waardoor u de keuze heeft uit meerdere stijlen voor uw inrichting. 

Opgeleverde zaalinrichting

De realisatie wordt vervolgens aan de hand van de 2D en 3D ontwerpen uitgevoerd. Ons eigen montageteam levert en monteert het meubilair op u locatie. Bovendien bieden we ook services als verlichting, beplanting en verdere aankleding van uw zaal, neem voor meer informatie contact op!


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Hieronder vindt u een aantal ideeën voor de inrichting van uw zalen, de mogelijkheden zijn eindeloos, advies bij de juiste keuze van uw zaalstoelen is dan erg fijn.
Gelukkig adviseren we u graag, gratis en geheel vrijblijvend, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kit statafel

Tags
Kit statafel
Quasi zaalstoelen
Quasi barkrukken

Elegance zaalstoelen

Tags
Elegance zaalstoelen