Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Zorgruimte inrichting, sfeervol en warm, ook in uw prijsklasse!

Nergens is het verschil in interieurs zo groot als in de zorg. Bij de inrichting van een wachtkamer voor een tandartspraktijk gelden nou eenmaal andere eisen dan bij inrichting van een gezamenlijke woonkamer in een verzorgingstehuis. Één doel hebben al onze zorgininrichtingen gemeen, het creëren van een fijne sfeer die bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van patiënten en medewerkers.

Comfort, functionaliteit, hygiene, veiligheid en hoogwaardige kwaliteit zijn hiervoor belangrijke uitgangspunten!

Inmiddels hebben wij 25 jaar ervaring in het inrichten van gezondheidscentra, zorginstellingen, wachtkamers en praktijken. Onze zorgexperts en interieurontwerpers adviseren u graag bij het inrichten van uw zorginterieur, of dit nu voor een compleet gezondheidscentrum of een kleine wachtkamer.

 


Waarom Shiraz?

 

 • Professioneel advies
 • Veel ervaring zorginrichting
 • Meubilair in elk budget
 • Gerenommeerde merken
 • Grote showroom, ruime keuze
 • Snel bereikbaar vanaf de A16

 

Voor elke instelling!

 

 • Ouderenzorg
 • Ziekenhuizen
 • Verpleeghuizen
 • Gehandicaptenzorg
 • Medische praktijken

Naar wat voor zorginrichting bent u op zoek?

Zorginrichting voor medische praktijken

 

Voor praktijken, gezondheidscentra van medische zorg levert Shiraz de zorginrichting. Wij kunnen u helpen bij de inrichting van wachtkamer, spreekkamers en receptiebalie, maar ook de werkplekken van backoffice en kantine. Ons doel is om een prettige en ontspannende omgeving te creëren voor alle gebruikers. 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op locatie!

 

Zorg inrichting permanente zorg & dagbesteding.

 

In ruimtes waar mensen permanent of voor een langere periode verblijven zoals ouderzorg, gehandicaptenzorg of activiteitenruimtes voor buurtcentra. Het zorgmeubilair dient hier enerzijds hufterproof en onderhoudsarm te zijn om het werk van het personeel te vergemakkelijken en anderzijds comfortabel en huiselijk te zijn om de gebruikers en medewerkers thuis te laten voelen. 


Zorgmeubilair voor zorginstellingen en praktijken

Zorgmeubilair is een belangrijke tool om een goede zorginrichting te creëren. Ons assortiment bestaat uit comfortabele zorgstoelen, optioneel voorzien van stevige armleggers om het opstaan de vergemakkelijken. Daarnaast leveren wij stevige zorgtafels die tegen een stootje kunnen en rolstoeltoegankelijk zijn. Ook hebben we een ruime collectie wachtbanken voor een wachtruimte of gezamenlijke woonkamer.

Al ons meubilair is sterk en onderhoudsarm door de bloed,- en urine bestendige stofferingen en duurzame materialisatie als staal, hout en kunststof!


Benieuwd hoe onze klanten ons waarderen?

Gerealiseerde zorginrichtingen en wachtkamers

Spreekkamer Gezondheidscentrum 't Hart

Spreekkamer Gezondheidscentrum 't Hart

Zorginrichting Health Coach

Inrichting Health Coach. Den Haag

Wachtkamer inrichting GZC LGC

Inrichting wachtkamer Gezondheidscentrum LCG HAGI

Inrichting activiteitenruimte Dynamo Amsterdam

Zorg inrichting activiteitenruimte
Wachtkamer inrichting huisarts

NEEM DIRECT ACTIE

 

Bekijk het assortiment zorgmeubilair

 

Shiraz biedt een breed assortiment zorgmeubilair in diverse uitstralingen en prijsklassen, waarmee een warme en huiselijke sfeer in iedere zorginrichting kan worden gecreëerd. 

 

Neem contact met ons op

 

Bent u enthousiast geworden naar de mogelijkheden voor de inrichting van uw zorgruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! we staan u zowel telefonisch als per mail ter woord en proberen u zo goed mogelijk te informeren en adviseren

 

Bekijk de showroom

 

In de showroom krijgt u zelf nog een beter beeld van de mogelijkheden voor de inrichting van uw zorgruimte. Zo vindt u in onze 1000 m² showroom een uitgebreid aanbod zorgstoelen, tafels, kasten en accessoires. Kom langs en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van ons zorgmeubilair.


Hoe gaan wij te werk?

 

1. Nadat u contact met ons heeft gezocht, maken we graag een afspraak op locatie om uw wensen door te spreken en gelijk te inventariseren wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. Mocht dat niet mogelijk zijn kunnen wij ook goed werken vanaf een plattegrond of bouwtekening.

2. Vrijblijvend maken wij een eerste concept ontwerp in 2D en 3D met een bijhorend interieuradvies op het gebied van functionaliteit, comfort en uitstraling. Ons advies is om daarna langs te komen in onze showroom om het ontwerp te bespreken en alle mogelijkheden qua meubilair en materialisatie te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij aanpassingen en vertalen het ontwerp naar een vrijblijvende offerte.

3. De prijs is goed en afhankelijk van de levertijd van uw planning en het geselecteerde meubilair leveren wij het interieur in overeenstemming op. De montage en levering vindt plaats door onze eigen monteurs die de producten kennen.