• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Zorgruimte inrichting, sfeervol en warm, ook in uw prijsklasse!

Nergens is het verschil in interieurs zo groot als in de zorg. Bij de inrichting van een wachtkamer voor een tandartspraktijk gelden nou eenmaal andere eisen dan bij inrichting van een gezamenlijke woonkamer in een verzorgingstehuis.

Eén doel hebben al onze zorginrichtingen gemeen, het creëren van een fijne sfeer die bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van patiënten en medewerkers. Comfort, functionaliteit, hygiëne, veiligheid en hoogwaardige kwaliteit zijn hiervoor belangrijke uitgangspunten!

Inmiddels hebben wij 25 jaar ervaring in het inrichten van gezondheidscentra, zorginstellingen, wachtkamers en praktijken. Onze zorgexperts en interieurontwerpers adviseren u graag bij het inrichten van uw zorginterieur, of dit nu voor een compleet gezondheidscentrum of een kleine wachtkamer is.


Waarom Shiraz?


Onze adviseurs verzorgen altijd een professioneel en vrijblijvend advies dat wordt ondersteunt door onze jaren aan ervaring in zorginrichting.  Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken waardoor wij u altijd een kwalitatief en passend interieur kunnen adviseren.

Voor elke instelling!

  • Ouderenzorg
  • Ziekenhuizen
  • Verpleeghuizen
  • Gehandicaptenzorg
  • Medische praktijken
Zorginrichting met gestoffeerde stoelen

Direct actie ondernemen?


Naar wat voor zorginrichting bent u op zoek?

Wachtkamerinrichting voor zorginstellingen

Zorginrichting voor medische praktijken

 

Voor praktijken, gezondheidscentra en medische zorg levert Shiraz de zorginrichting. Wij kunnen u helpen bij de inrichting van wachtkamer, spreekkamers en receptiebalie, maar ook de werkplekken van backoffice en kantine. Ons doel is om een prettige en ontspannende omgeving te creëren voor alle gebruikers. 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op locatie!

 

Zorg inrichting permanente zorg & dagbesteding.

 

In ruimtes waar mensen permanent of voor een langere periode verblijven - zoals ouderzorg, gehandicaptenzorg of activiteitenruimtes voor buurtcentra - is er veel meer behoefte aan comfort.

Het zorgmeubilair dient hier enerzijds hufterproof en onderhoudsarm te zijn om het werk van het personeel te vergemakkelijken en anderzijds comfortabel en huiselijk te zijn om de gebruikers en medewerkers thuis te laten voelen. 

Woonkamer inrichting voor zorginstellingen

Zorgmeubilair voor zorginstellingen en praktijken

Zorgmeubilair is een belangrijke tool om een goede zorginrichting te creëren. Ons assortiment bestaat uit comfortabele zorgstoelen, optioneel voorzien van stevige armleggers om het opstaan de vergemakkelijken. Daarnaast leveren wij stevige zorgtafels die tegen een stootje kunnen en rolstoeltoegankelijk zijn. Ook hebben we een ruime collectie wachtbanken voor een wachtruimte of gezamenlijke woonkamer.

Al ons meubilair is sterk en onderhoudsarm door de bloed,- en urine bestendige stofferingen en duurzame materialisatie als staal, hout en kunststof!Gerealiseerde zorginrichtingen en wachtkamers


Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw praktijk of zorginstelling? We begrijpen dat u graag eerst inspiratie wilt opdoen! Hieronder vindt u enkele van onze gerealiseerde projecten, hier vindt u nog meer impressies van onze zorgprojecten.

Spreekkamer voor Gezondheidscentrum 't Hart
Wachtkamerinrichting voor een zorginstelling
Spreekkamer met ergonomische bureaustoel en bezoekersstoelen
Gestoffeerde stoelen voor een zorgpraktijk
Spreekkamer met design bureau en ergonomische bureaustoel

 

Hoe gaan wij te werk?

 

1. Nadat u contact met ons heeft gezocht, maken we graag een afspraak op locatie om uw wensen door te spreken en gelijk te inventariseren wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. Mocht dat niet mogelijk zijn kunnen wij ook goed werken vanaf een plattegrond of bouwtekening.

2. Vrijblijvend maken wij een eerste concept ontwerp in 2D en 3D met een bijhorend interieuradvies op het gebied van functionaliteit, comfort en uitstraling. Ons advies is om daarna langs te komen in onze showroom om het ontwerp te bespreken en alle mogelijkheden qua meubilair en materialisatie te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij aanpassingen en vertalen het ontwerp naar een vrijblijvende offerte.

3. De prijs is goed en afhankelijk van de levertijd van uw planning en het geselecteerde meubilair leveren wij het interieur in overeenstemming op. De montage en levering vindt plaats door onze eigen monteurs die de producten kennen.