Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Wachtkamermeubilair in elke prijsklasse! Bekijk de catalogus

Wachtkamermeubilair moet uitnodigend zijn, comfortabel en vooral tegen een stootje kunnen. Shiraz Office Furniture voert in haar assortiment diverse merken en dus ook verschillende stijlen. Van robuust tot design, alles hebben wij in huis. U bent natuurlijk ten alle tijden welkom in onze grote showroom langs de A16! Hier kunt u wachtkamermeubilair van diverse merken en prijsklassen uitproberen. 

Tevreden over een wachtkamerstoel, maar u weet het nog niet helemaal zeker? Neem de wachtkamerstoel gerust mee naar uw praktijk en bekijk hem op locatie. Service staat centraal bij ons!

 

In het onderstaande overzicht treft u ons assortiment wachtkamermeubilair aan. Hier vind u alle producten voor uw medisch praktijk en kantoor. Van Brochurehouder tot mooie geschakelde wachtkamerbank.

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?


Wachtkamermeubilair in elke prijsklasse en wereldklasse in service. Dat is zaken doen met Shiraz Office Furniture.

 

Neem eens een kijkje bij klanten die ook voor ons gekozen hebben.

 

Gebruik de referenties uiteraard ook om inspiratie te doen voor uw wachtkamerinrichting. 

 

 

 

Ik wil inspiratie opdoen!


 

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 


 

 

VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK INPLANNEN?


 

 

IN DRIE STAPPEN NIEUW WACHTKAMERMEUBILAIR

 

STAP 1

Bekijk het assortiment

 

 

Bekijk onze online catalogus. Hier vind u een groot deel van ons totale leveringsprogramma en kunt u interessante documenten downloaden, zoals brochures en kleurstalen. 

Sommige producten kunnen erg op elkaar lijken. Toch zijn alle producten erg verschillend. De verschillen zijn te vinden in de opties en mogelijkheden van het desbetreffende product. Neem daarom altijd contact op met ons kantoor. Telefonisch kunnen wij u stap voor stap begeleiden. 

STAP 2

Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

 

Toch even proefzitten op het wachtkamermeubilair? Dat kan in onze grote showroom langs de A16. Wij zijn snel te bereiken van Breda en Rotterdam en het is zeker de moeite waard om even kennis te maken. In onze showroom hebben wij een zeer groot aanbod wachtkamermeubilair, van geschakkelde wachtkamerstoelen tot brochurehouders en wachtkamerbanken. Van de meeste producten hebben wij zelfs meerdere kleuren staan! Iets moois gezien? Neem het product gerust even mee naar uw praktijk of kantoor

STAP 3

Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

 

Als u dan toch langs komt, neem even een plattegrond mee van de ruimte. Met speciale software kunnen wij elk merk wachtkamermeubilair intekenen en kleuren toewijzen. Hierdoor kan er gekeken worden of de kleursamenstellingen gewenst zijn en of de opstelling überhaupt wel in de wachtruimte passen. Een bezoekje aan de showroom is in zulk soort gevallen zeker aan te raden. Komt het u niet uit? Neem contact op met ons kantoor en maak een afspraak voor een bezoek op locatie. Wij meten de ruimte voor u in en nemen indien gewenst al wat producten voor u mee.


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Levering door heel Nederland

U heeft een mooie selectie gemaakt met wachtkamer meubelen, maar kan de keuze nog niet maken. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van commerciële ruimten en hebben hier ook de middelen voor. Wij maken geheel vrijblijvend 2D & 3D tekeningen voor u, waar we gebruikmaken van het door u gekozen wachtkamermeubilair. Neem contact op met ons kantoor, zodat we vandaag nog kunnen beginnen!

PROFESSIONELE LEVERING & MONTAGE

Wachtkamermeubilair wordt door eigen monteurs geleverd & gemonteerd

Het netjes plaatsten van uw nieuwe wachtkamermeubilair is minstens zo belangrijk als het adviseren ervan. Er is niets vervelender wanneer uw kozijnen beschadigd achtergelaten worden na het plaatsen van een nieuwe inrichting. Wij werken daarom enkel met eigen getraind personeel. Zij zullen uw nieuwe wachtkamerinrichting netjes plaatsten, uitlijnen en het afval afvoeren.