• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Grote vergadertafels - Op maat gemaakt, 3 weken levertijd & 21 bladdecoren

Vorm volgt functionaliteit, bij vergadertafels is dat niet anders. Vergadertafels worden dan ook altijd op vorm gekozen. Indien de vorm en maatvoering bekend is, wordt een bijpassend onderstel gekozen. Zoals u kunt zien zijn er meerdere onderstellen verkrijgbaar per vorm, waardoor u uw eigen vergadertafel gemakkelijk kunt samenstellen. Heeft u hulp nodig? Geen probleem wij adviseren geheel vrijblijvend. Onze vergadertafels kunnen wij in een teken-softwarepakket gemakkelijk samenstellen met de juiste maatvoering, onderstel en kleuren. Er ontstaan hierdoor 3D en 2D afbeeldingen zodat in een oogopslag duidelijk wordt wat u koopt.

Door op meer informatie te klikken, gaat u naar de specifieke pagina van de betreffende vergadertafel. Hier vind u meer bladdecoren, 3D afbeeldingen, prijzen en referentiefoto's. Vragen? Neem gerust contact op met ons kantoor.


MEEST GEKOZEN VORMEN


OVERIGE VORMEN


BEKIJK ENKELE REFERENTIES

 

Bekijk een aantal voorbeelden van onze opgeleverde producten.

 

Deze vergadertafels zijn betaalbaar, geheel naar eigen wens te bestellen, hebben slechts een levertijd van 3 weken en wordt gratis voor u gemonteerd! Daarom is dit de meest gekozen optie voor bedrijven.

 

De vergadertafels komen in elke denkbare vorm, kunnen in 21 bladdecors geleverd worden en er is keuze uit  7 verschillende poten!

 

Voorbeelden vergadertafels

Snel leverprogramma

SNEL EEN VERGADERTAFEL NODIG?

Ook wanneer u snel een vergadertafel nodig heeft, kunnen wij u helpen. In ons assortiment voeren wij producten welke wij op voorraad hebben en meestal binnen een week geleverd kunnen worden. 

 

Ga hiervoor naar onze voorraad vergadertafels, deze kunt u online kopen. Ook bij deze vergadertafels is er een ruime keuze aan modellen, bladdecors en framekleuren. Van strakke egale kleuren tot stoere houtstructuren. 

 


NIEUW VERGADERTAFEL? DENK AAN UW KABELMANAGEMENT

Nu u overweegt een nieuwe vergadertafel aan te schaffen, is het verstandig om tegelijkertijd ook een kijkje te nemen bij alle elektrificatie mogelijkheden. Met deze inbouwmodules kunt u gemakkelijk u apparatuur verbinden met het intranet of u beeld projecteren m.b.v. een beamer. Nu uw vergadertafel nog geleverd moet worden, zijn de inbouw gaten nog makkelijk te frezen.

Shiraz Office Furniture heeft verschillende oplossingen voor uw elektrificatie en kabelmanagement vraagstukken. Wij leveren onze producten direct vanaf de fabrikant , waardoor wij de  indeling zelf bepalen. Naast HDMI, DVI, USB en andere standaard aansluitingen heeft u ook de mogelijkheid om uw rolluiken te bedienen vanaf uw vergadertafel. Hierdoor kunnen wij klantspecifieke oplossingen opleveren en tegen elk budget!

Hebben wij u op nieuwe ideeen gebracht? Bekijk onze kabelmanagement en elektrificatie oplossing direct!

Elektrificatie voorbeelden