Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Breed assortiment vergadermeubilair, tot aan maatwerk toe!

Een vergaderruimte is, afhankelijk van zijn doel, vaak een belangrijke plek binnen het bedrijf. Het is een afgesloten ruimte waar de gelegenheid is tot het voeren van privé gesprekken en belangrijke besprekingen. Toch verandert de manier waarop we vergaderen, naast het vergaderen in afgesloten ruimtes bestaan er tegenwoordig ook de zogenoemde 'staande vergaderingen' die gewoon midden in de kantoortuin plaatsvinden. Het gaat hierbij om korte werkbesprekingen die vaak plaatsvinden aan bar-, en statafels, staand of zittend op een barkruk.

Of u nu op zoek bent naar statafels, vergaderstoelen of vergadertafels op maat, Shiraz levert vergadermeubilair in verschillende uitstralingen, materialen, kleuren en prijsklassen voor iedere vorm van vergaderen.


Waar bent u naar op zoek?

Vergadertafels

 

Vergaderstoelen

 

Goed vergadermeubilair begint bij een goede kantoorinrichter!

Ook voor vergadermeubilair is Shiraz een uitstekende keuze!

Vergadertafels

Vergadermeubilair met ovale vergadertafel
Vergadermeubilair met design statafel
Vergadertafel met kolomvoeten
Warm vergadermeubilair met vergadertafel op stahoogte

Vergadertafels zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen, maatvoeringen en ontwerpen. Welke soort vergadertafel geschikt is voor uw vergadermeubilair wordt aan de hand van uw wensen en afhankelijk van het aantal gebruikers bepaald.

Bent u snel op zoek naar nieuw vergadermeubilair, en hebt u geen tijd voor lange levertijden? Onze voorraad vergadertafels zijn snel leverbaar en zijn geschikt voor 8 tot 12 personen. Naast onze vergadertafels leveren wij ook design vergadertafels, houten vergadertafels en grote vergadertafels.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk vergadertafels. Omdat het ontwerpen van een maatwerk tafel precisie werk is helpen wij u graag verder. Aan de hand hand van uw wensen, het aantal mensen dat aan de tafel moet kunnen zitten en het design van de vergadertafel stellen wij een passend advies op voor uw nieuwe vergadermeubilair.

 

Bekijk alle vergadertafels


Vergaderstoelen

Verrijdbare vergaderstoel Orte

Waar vergadertafels geselecteerd worden op het aantal gebruikers, baseren wij ons advies voor vergaderstoelen op de duur van uw vergaderingen. Dit komt omdat er tijdens lange vergaderingen veel meer behoefte is aan comfort dan tijdens bijvoorbeeld korte besprekingen.

Het comfort van een vergaderstoel wordt bepaald door verschillende aspecten; zo kunnen een flexibele rugleuning, de afwerking van de zitting en zelfs het onderstel van uw vergaderstoel bijdragen aan comfort.

Onze online catalogus is samengesteld uit diverse vergaderstoelen voor zowel kort- als langdurig gebruik, en is voorzien van merken zoals Interstuhl, Giroflex en De Vorm.


Bekijk alle vergaderstoelen


Vergadermeubilair uit Europa

VERGADERMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!


Europese merken zijn een bewuste keuze van Shiraz, wij kiezen onze merken namelijk op hun vaardigheden in efficiënte productie en transport, dit alles natuurlijk zo milieubewust mogelijk. Daarnaast kiezen we voor bedrijven die net als ons in beweging blijven, die met hun tijd mee gaan en zichzelf keer op keer weten te verbeteren. Maar goede nazorg is voor ons en onze klanten ook erg belangrijk, denk hierbij aan garantie, de mogelijkheid tot (jarenlang) naleveren van meubilair en een juiste reclamatie afhandeling. 

Ons vergadermeubilair komt hoofdzakelijk uit Duitsland en Zwitserland.


Hebt u ook nagedacht over de details van uw meubilair?

Elektrificatie en kabelmanagent

Bij het samenstellen van uw vergadermeubilair is het handig om uw elektrificatie hier gelijk bij te betrekken. Elektrificatie units zijn namelijk een zeer praktische en compacte oplossing voor het aansluiten van uw ICT en/of als stroomvoorziening tijdens vergaderingen. Onze elektrificatie units kunnen voor de oplevering in uw tafelblad worden geplaatst of aan de bladrand van uw vergadertafel worden geklemd.

Bekijk alle elektrificatie

Om u een volledig verzorgde vergaderruimte inrichting te bieden hebben wij ons assortiment uitgebreid met presentatiemiddelen. Onze presentatiemiddelen bieden u namelijk een steuntje in de rug tijdens uitgebreide overleggen, ze ondersteunen u tijdens presentaties en geven u de mogelijkheid om aantekeningen te maken tijdens gedetailleerde vergaderingen.Bekijk alle presentatiemiddelen

Presentatiemiddelen voor vergadermeubilair


Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Advies, Service & Leveringen

Interieuradvies met gratis 2D & 3D tekening


Bent u bezig met het inrichten van uw vergaderruimte? Wij helpen u hier graag bij. Shiraz maakt namelijk geheel vrijblijvend een gratis 2D en 3D tekening van uw nieuwe meubilair zodat u exact kunt zien hoe uw kantoormeubelen in uw ruimte staan. 

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar distribueren ons vergadermeubilair door heel Nederland. Hierbij zorgen wij natuurlijk ook voor de juiste montage en afstelling van het meubilair. Neem voor meer informatie even contact met ons op!

Professionele levering, inhuizing en montage


Bij goed advies en de aanschaf van kwaliteitsmeubilair hoort natuurlijk ook een nette levering en montage. Wij werken daarom alleen maar met onze eigen, professionele monteurs.

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw vergadermeubilair netjes afgeleverd wordt, zorgen voor een vakkundig montage en helpen u bij het afstellen en instellen van uw meubilair. Daarnaast zorgen ze natuurlijk ook voor de afvoer van het vuil.