Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Breed assortiment vergadermeubilair, tot aan maatwerk toe!

Een vergaderruimte is, afhankelijk van zijn doel, vaak een belangrijke plek binnen het bedrijf, het is een afgesloten ruimte waar de gelegenheid is tot het voeren van privé gesprekken en belangrijke besprekingen. Toch verandert de manier waarop we vergaderen, naast het vergaderen in afgesloten ruimtes bestaan er tegenwoordig ook de zogenoemde 'staande vergaderingen' die gewoon midden in de kantoortuin plaatsvinden. Het gaat hierbij om korte werkbesprekingen die vaak plaatsvinden aan bar-, en statafels, staand of zittend op een barkruk. Maar of u nu op zoek bent naar statafels, vergaderstoelen of vergadertafels op maat, Shiraz levert vergadermeubilair in verschillende uitstralingen, materialen, kleuren en prijsklassen. 

 

In onderstaand overzicht is ons aanbod vergadermeubilair te vinden, door op de link onder de afbeelding te klikken, komt u automatisch op de bestemmingspagina van de desbetreffende productgroep. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, u vindt onze contactgegevens op de contact pagina. 

Waarom ons vergadermeubilair?

 

 1. Betaalbaar design
 2. Maatwerk mogelijkheden
 3. Toonaangevende merken
 4. Meubilair in alle prijsklassen
 5. Goede prijs-kwaliteit verhouding

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 

 1. 20 jaar ervaring
 2. Showroom van 1000 m²
 3. Gratis en vrijblijvend advies
 4. Professioneel montageteam
 5. Gratis offerte + 2D en 3D tekeningen
Vergadermeubilair - referentie

IN 3 STAPPEN NIEUW VERGADERMEUBILAIR

STAP 1

 Bekijk het assortiment

 

Kantoormeubilair, schematisch weergegeven

Bekijk ons assortiment vergadermeubilair online en ontdek wat voor mogelijkheden Shiraz voor u vergaderruimte inrichting te bieden heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos, we leveren namelijk een groot assortiment vergaderstoelen en vergadertafels met als onze specialiteit vergadertafels op maat! Voor het maatwerk meubilair creëren we in overleg met onze fabriek een passend ontwerp voor de klant, hierbij word gekeken naar bladvorm en afmetingen van de tafel, zodat de tafel in juiste verhouding is. Als de klant akkoord gaat met het ontwerp, wordt de tafel vervolgens klantspecifiek geproduceerd, speciaal voor u dus! 

STAP 2

 Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

Grote showroom langs de A16, gevestigd te Dordrecht

Kom langs in onze grote showroom, gevestigd langs de A16, in Dordrecht en laat u verassen door ons veelzijdige assortiment. In onze showroom vindt u kwaliteitsmeubilair in allerlei vormen, maten en kleuren. Graag inspireren we u met diverse meubel opstellingen, een aantal grote vergadertafels en een grote selectie bureau-, kantine-, directie- en natuurlijk vergaderstoelen. Onder het genot van een lekker kopje koffie lichten we u het meubilair graag nader toe en kunnen we de mogelijkheden direct bespreken. Een afspraak maken om langs te komen is niet nodig, indien gewenst kan dit natuurlijk wel, neem hiervoor even contact met ons op.

STAP 3

 Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D ontwerp van een kantoorinrichting

De inrichting van een vergaderruimte is vaak lastig, er zijn veel aspecten waar rekening mee moet worden gehouden zoals, de vorm van de tafel, de afmetingen, hoeveel mensen er aan een tafel kunnen zitten, de juiste afstanden en de vergaderstoelen. Graag adviseren we u bij de inrichting van uw vergaderruimte, m.b.v. ons tekenprogramma kunnen we al snel meer duidelijkheid bieden. We tekenen zowel de ruimte als het meubilair in 3D in, zodat er direct een beeld van de ruimte ontstaat, deze inrichting kunnen we natuurlijk aanpassen tot deze naar wens is. U krijgt van ons de 2D en 3D tekeningen digitaal mee, zodat deze op locatie bekeken kunnen worden. Advies op locatie is hierbij natuurlijk ook mogelijk!


Vergadermeubilair uit Europa

VERGADERMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!

Europese merken zijn een bewuste keuze van Shiraz, wij kiezen onze merken namelijk op hun vaardigheden in efficiënte productie en transport, dit alles natuurlijk zo milieubewust mogelijk. Daarnaast kiezen we voor bedrijven die net als ons in beweging blijven, die met hun tijd mee gaan en zichzelf keer op keer weten te verbeteren. Maar goede nazorg is voor ons en onze klanten ook erg belangrijk, denk hierbij aan garantie, de mogelijkheid tot (jarenlang) naleveren van meubilair en een juiste reclamatie afhandeling. 

Ons vergadermeubilair komt hoofdzakelijk uit Duitsland en Zwitserland.


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Levering door heel Nederland

Heeft u iets leuks gezien in onze webshop of in onze showroom en wilt u deze goederen graag thuis laten bezorgen? Dat kan! Shiraz distribueert namelijk meubilair door heel Nederland en zorgt daarbij ook voor een juiste montage en afstelling van het meubilair. Neem voor meer informatie even contact met ons op!

PROFESSIONELE LEVERING & MONTAGE

Professionele levering, inhuizing en montage

Bij goed advies en de aanschaf van kwaliteitsmeubilair hoort natuurlijk ook een nette levering en montage. Wij werken daarom alleen maar met onze eigen, professionele monteurs, die het meubilair netjes afleveren, vakkundig monteren en afstellen, daarnaast zorgen ze natuurlijk ook voor de afvoer van het vuil.