Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Gebruik onze expertise voor uw nieuwe wachtkamer inrichting

De wachtkamerinrichting bepaalt het eerste beeld van uw organisatie of dit nu voor een kantoor of (zorg)instelling is.

Een goed ingerichte wachtruimte nodigt uit, biedt comfortabele zitplaatsen, entertainment en heeft een verzorgde uitstraling. Heeft u een kleine wachtkamer of juist een grote in te richten? Wij helpen u graag!

 

Shiraz Office Furniture heeft ruim 25 jaar ervaring in het leveren van de totale wachtkamerinrichting. Afhankelijk van uw wensen en behoeften van de gebruikers kunnen wij u vrijblijvend helpen bij het maken van een ontwerp. Door middel van een 2d en 3d ontwerp krijgt u een goed beeld van hoe de wachtkamer er na oplevering uit komt te zien. In onze 1000 m2 showroom kunt u inspiratie opdoen en allerlei wachtkamermeubilair uitproberen..

Is de wachtkamer inrichting voor de zorg? Dan vraagt dit specifieke aandacht. Op onze pagina zorginrichting vind u hierover meer informatie.

Waarom Shiraz?

 

 • Zeer breed assortiment, voor elk budget
 • Gratis advies bij uw nieuwe inrichting
 • Gratis 2D & 3D tekeningen
 • Grote showroom, met een breed aanbod producten
 • Showroom gelegen naast de A16, snel bereikbaar!
 • Gratis levering, inhuizen en montage!

 

Voor elke instelling!

 

 • Kantoren
 • Zorg praktijken
 • Gemeentes en overheden
 • Scholen en universiteiten
Een moderne wachtkamerinrichting
Wachtkamer inrichting voorbeeld 1
Gratis & vrijblijvend interieuradvies
Wachtkamer inrichting voorbeeld 2

Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?


NEEM DIRECT ACTIE

 

 

Bekijk het assortiment wachtkamermeubilair

 

Alles voor uw wachtkamer inrichting vindt u snel en gemakkelijk op onze website. Het assortiment omvat een brede selectie wachtkamermeubilair voor elk budget. Er is uiteraard ook genoeg keuze in vormgeving. Wilt u gewoon een simpele, maar vooral duurzame inrichting of een design inrichting? Wat u ook wilt, ons assortiment wachtkamermeubilair dekt uw wensen en elke meubel komt in veel verschillende kleuren.

Bekijk de contact pagina

 

U zoekt een nieuwe wachtkamer inrichting, maar weet niet zo goed waar u moet beginnen? Deze vraag krijgen wij vaak en kunnen u daarom gericht helpen. Door contact met ons op te nemen kunnen we bij het begin beginnen, uw wensen dus! Een bezoek aan onze showroom is meestal het makkelijkst, maar niet altijd is dit mogelijk. Door moderne software kunnen wij u gelukkig ook op afstand helpen. Door een plattegrond of tekening van uw wachtkamer te sturen, kunnen wij deze voor u intekenen. U ontvangt deze helemaal gratis en krijgt hierdoor een goed beeld van uw nieuwe wachtruimte!

Bekijk de showroom

 

Bezoek de showroom en loop de deur uit met een 3D tekening en een scherpe offerte in de hand! Snelle service, daar staan wij bekend om. Daarnaast is het ook gewoon fijn om te proef-zitten op verschillende modellen, zodat u zeker weet dat het gekozen wachtkamer meubel voldoet aan uw eisen. Er is namelijk veel verschil in comfort, met name in de wachtkamer banken en wachtkamer stoelen. In onze showroom hebben wij een brede selectie staan, zodat er gemakkelijk vergeleken kan worden en kleurstalen bekeken kunnen worden. 


VAN 3D ONTWERP TOT REALISATIE

 

3D wachtkamerinrichting

Met behulp van speciale software kunnen wij uw wachtkamer inrichting vooraf intekenen, zodat u een helder beeld heeft hoe het eindresultaat gaat worden. Wij bieden deze service geheel gratis aan. Wilt u uw wachtkamer opnieuw inrichten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Opgeleverde wachtkamerinrichting

Aan de hand van deze 2D & 3D tekeningen wordt uw wachtkamer ingericht. Hierboven is een voorbeeld te zien van een 3D ontwerp en een referentieafbeelding van hoe het opgeleverd is. 


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Neem alvast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden voor uw nieuwe wachtkamer inrichting. De keuze is reuze, dan is advies wel zo makkelijk.

Neem daarom contact met ons op!