Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Gebruik onze expertise voor uw nieuwe wachtkamer inrichting

De wachtkamerinrichting bepaalt het eerste beeld van uw organisatie of dit nu voor een kantoor of (zorg)instelling is. Een goed ingerichte wachtruimte nodigt uit, biedt comfortabele zitplaatsen, entertainment en heeft een verzorgde uitstraling. Een wachtkamerinrichting is altijd maatwerk, want ieder bedrijf is anders. Heeft u een kleine wachtkamer of juist een grote in te richten? Wij adviseren en helpen u graag!

 

Shiraz Office Furniture heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van de totale wachtkamerinrichting. Afhankelijk van uw wensen en behoeften van de gebruikers kunnen wij u vrijblijvend helpen bij het maken van een ontwerp en informeren u over alle mogelijkheden. In onze 1000 m2 showroom kunt u inspiratie opdoen en allerlei wachtkamermeubilair uitproberen.. 

Waarom Shiraz?

 

 • Zeer breed assortiment, voor elk budget
 • Gratis advies bij uw nieuwe inrichting
 • Gratis 2D & 3D tekeningen
 • Grote showroom, met een breed aanbod producten
 • Showroom gelegen naast de A16, snel bereikbaar!
 • Gratis levering, inhuizen en montage!

 

Voor elke instelling!

 

 • Kantoren
 • Zorg praktijken
 • Gemeentes en overheden
 • Scholen en universiteiten

 

" De wachtruimte, de eerste kennismaking met uw organisatie!"
Een moderne wachtkamerinrichting Wachtkamerinrichting tandartsenpraktijk

Een wachtkamerinrichting, van ontwerp tot realisatie.

Inrichting en indeling van de wachtkamer

Hulp nodig bij uw wachtkamer inrichting? Ons ervaren team van interieurontwerpers helpt u graag bij het scherpstellen van een programma van eisen en de mogelijkheden van de ruimte in kaart te brengen.

Aandachtspunt bij de wachtruimte inrichting zijn een goede routing en zichtlijnen. Maar vooral het wachtkamermeubilair speelt een belangrijke rol bij de beleving. Wachtkamermeubilair met een hoog zit comfort en diversiteit aan zitmogelijkheden maakt wachten nou eenmaal prettiger. In ons assortiment vind u een groot aanbod duurzaam, comfortabel en betaalbaar meubilair voor de wachtruimte.

Maar ook aankleding van de wachtruimte is essentieel! Veel mensen ervaren wachten als vervelend en een goede wachtkamerinrichting leidt de bezoeker daarvan af... Dit kan doormiddel van een tv-scherm, een mooie print aan de wand, tijdschriftenrek en/of een kinderspeelplek. Wij adviseren u graag!

 

Uitstraling wachtkamer

De uitstraling van een wachtruimte moet eigenlijk altijd uitnodigend zijn. Maar wilt u de huisstijl naar voren laten komen of moet de wachtkamer de bezoeker juist op zijn of haar gemak stellen?  Het type wachtkamermeubilair, de vloerafwerking, verlichting, materialisatie en kleuren hebben veel invloed op de gewenste uitstraling en sfeer. Wij helpen u graag met een ontwerp op maat.

 


Naar wat voor wachtkamerinrichting bent u op zoek?

Wachtkamerinrichting zorg praktijk

Gerealiseerd: Gezondheidscentrum L.C.G te Hardinxveld-Giessendam.

 

Wachtkamerinrichting voor medische praktijken

 

Bij het interieur van de wachtkamer moet de uitstraling uitnodigend en verzorgd zijn maar staan vooral comfort, levensduur en gebruiksgemak hoog op de prioriteitenlijst. Sinds Covid-19 is ook voldoende afstand tussen de gebruikers een aandachtspunt.

Een goede wachtkamerinrichting voor de zorg start bij een goede indeling, voldoende en comfortabele zitmogelijkheden, vooral voor minder validen. Of uw wachtruimte groot of klein is, wij denken graag mee hoe deze zo goed mogelijk in te richten.

 

Meer weten over praktijkinrichting en zorginrichting?

 

 

Klik hier

Daarnaast ervaren cliënten van een tandartspraktijk, huisartenpraktijk en het ziekenhuis vaak spanning tijdens het wachten. Ons doel is om samen met u een prettige en ontspannende omgeving te creëren voor alle gebruikers. En niet onbelangrijk: Een goede wachtkamerinrichting draagt bij aan een hogere patiënt tevredenheid.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op locatie!


Wachtkamerinrichting voor onderwijs en gemeentes.

 

Wanneer de wachtkamer zeer intensief wordt gebruikt door allerlei verschillende gebruikers dient de wachtkamerinrichting efficiënt en zeer hufter-proof te zijn. Naast dat bij dit meubilair de stofferingen onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze zeer slijtvast en soms zelfs eenvoudig te vervangen. 

Het fijne is dat u bij ook voor ons hufterproof wachtkamermeubilair niet in hoeft te leveren op uitstraling!

 

 

wachtkamerbank hufterproof
Wachtkamerbank met elektrapunten

Ook op kantoor comfortabel wachten..

 

Op kantoor stelt men andere eisen aan de wachtkamerinrichting dan bij een zorgpraktijk. Comfort en uitstraling wegen hier meestal zwaar omdat de wachtkamer echt het visitekaartje is van het bedrijf. Steeds vaker zien wij dat men de mogelijkheid wil bieden om nog even te flexwerken tijdens het wachten. Dit kan in de vorm van een tafel met elektropunten of een comfortabele loungebank met geïntegreerde elektrapunten.

Meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvend indelingsadvies? Neem contact met ons op! 


GEREALISEERDE WACHTRUIMTES

 

 

wachtruimte orthodentie praktijk
balie met wachtkamerstoelen
Leestafel wachtruimte Rabobank

Leestafel wachtruimte Rabobank

Stoelen: LJ1

Wachtruimte loungebank Gabo
Wachtruimte praktijk blauw

Koppelbare wachtkamerstoelen Lynx III.

Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?


NEEM DIRECT ACTIE

 

 

Bekijk het assortiment wachtkamermeubilair

 

Alles voor uw wachtkamer inrichting vindt u snel en gemakkelijk op onze website. Het assortiment omvat een brede selectie wachtkamermeubilair voor elk budget. Er is uiteraard ook genoeg keuze in vormgeving. Wilt u gewoon een simpele, maar vooral duurzame inrichting of een design inrichting? Wat u ook wilt, ons assortiment wachtkamermeubilair dekt uw wensen en elke meubel komt in veel verschillende kleuren.

Bekijk de contact pagina

 

U zoekt een nieuwe wachtkamer inrichting, maar weet niet zo goed waar u moet beginnen? Deze vraag krijgen wij vaak en kunnen u daarom gericht helpen.  Een bezoek aan onze showroom is meestal het makkelijkst, maar niet altijd is dit mogelijk. Door moderne software kunnen wij u gelukkig ook op afstand helpen. Door een plattegrond of tekening van uw wachtkamer te sturen, kunnen wij deze voor u intekenen. 

Bekijk de showroom

 

Bezoek de showroom en loop de deur uit met een 3D tekening en een scherpe offerte in de hand! Snelle service, daar staan wij bekend om. Daarnaast is het ook gewoon fijn om te proef-zitten op verschillende modellen, zodat u zeker weet dat het gekozen wachtkamer meubel voldoet aan uw eisen. Er is namelijk veel verschil in comfort, met name in de wachtkamer banken en wachtkamer stoelen. In onze showroom hebben wij een brede selectie staan, zodat er gemakkelijk vergeleken kan worden en kleurstalen bekeken kunnen worden.