Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Gebruik onze expertise voor uw nieuwe wachtkamer inrichting

De wachtkamerinrichting bepaalt het eerste beeld van uw organisatie, of dit nu voor een kantoor of (zorg)instelling is. Een goed ingerichte wachtruimte nodigt uit, biedt comfortabele zitplaatsen, entertainment en heeft een verzorgde uitstraling. Een wachtkamerinrichting is altijd maatwerk, want ieder bedrijf is anders. Heeft u een kleine wachtkamer of juist een grote wachtkamer in te richten? Wij adviseren en helpen u graag!

Shiraz Office Furniture heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van de totale wachtkamerinrichting. Afhankelijk van uw wensen en behoeften van de gebruikers kunnen wij u vrijblijvend helpen bij het maken van een ontwerp, en informeren wij u over alle mogelijkheden.


Onze expertise

"De wachtruimte, de eerste kennismaking met uw organisatie!"


Wij zijn gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichtingen. Natuurlijk hoort een goede wachtkamer inrichting hier ook bij!

Onze expertise is het ontwerpen van een functionele en mooie wachtkamer inrichting aan de hand van uw wensen en eisen. Door onze kennis op het gebied van ergonomie, meubilair en materialen kunnen wij u altijd van een complete en goede inrichting verzekeren.

U vindt informatie over onze werkwijze en ons meubilair online, maar u bent ook altijd welkom in onze 1000 mshowroom!

Alles voor een volledige wachtkamerinrichting

Direct actie ondernemen?


Naar wat voor wachtkamer inrichting bent u op zoek?


Gerealiseerd: Gezondheidscentrum L.C.G. te Hardinxveld-Giessendam.


Wachtkamer inrichting voor 
medische praktijken

 

Bij het interieur van de wachtkamer moet de uitstraling uitnodigend en verzorgd zijn. Vooral comfort, levensduur en gebruiksgemak staan hoog op de prioriteitenlijst. Sinds Covid-19 is ook voldoende afstand tussen de gebruikers een aandachtspunt.

Een goede wachtkamerinrichting voor de zorg start bij een goede indeling, voldoende en comfortabele zitmogelijkheden, vooral voor minder validen. Of uw wachtruimte groot of klein is, wij denken graag mee om deze zo goed mogelijk in te richten.

Meer weten over praktijkinrichting en zorginrichting?

Klik hier

Cliënten van een tandartspraktijk, huisartsenpraktijk en het ziekenhuis ervaren vaak spanning tijdens het wachten. Ons doel is om samen met u een prettige en ontspannende omgeving te creëren voor alle gebruikers. En niet onbelangrijk: Een goede wachtkamerinrichting draagt bij aan een hogere patiënt tevredenheid.

Wachtkamer inrichting voor onderwijs en gemeentes.

 

Wanneer de wachtkamer zeer intensief wordt gebruikt door allerlei verschillende gebruikers dient de wachtkamerinrichting efficiënt en zeer hufterproof te zijn. Naast dat bij dit meubilair de stofferingen onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze zeer slijtvast en soms zelfs eenvoudig te vervangen. 

Het fijne is dat u bij ook voor ons hufterproof wachtkamermeubilair niet in hoeft te leveren op uitstraling!

 

wachtkamerbank hufterproof
Wachtkamerbank met elektrapunten

Ook op kantoor comfortabel wachten...

 

Op kantoor stelt men andere eisen aan de wachtkamerinrichting dan bij een zorgpraktijk. Comfort en uitstraling wegen hier meestal zwaar omdat de wachtkamer echt het visitekaartje is van het bedrijf. Steeds vaker zien wij dat men de mogelijkheid wil bieden om nog even te flexwerken tijdens het wachten. Dit kan in de vorm van een tafel met elektropunten of een comfortabele loungebank met geïntegreerde elektrapunten.

Meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvend indelingsadvies? Neem contact met ons op! 


Een goede wachtkamerinrichting begint bij een goede leverancier voor wachtkamermeubilair, die u kan helpen van ontwerp tot realisatie. Met ons grote assortiment wachtkamermeubilair, ervaring in wachtkamer inrichtingen en onze gratis ontwerpservice bent u bij Shiraz Office Furniture aan het goede adres. En dat denken wij niet alleen, ruim 400 klanten beoordelen ons met een 9/10 op Trustpilot.


Een wachtkamer inrichting, van ontwerp tot realisatie.

3D tekening wachtkamer inrichting

Gratis 3D tekening van een wachtkamerinrichting met balie


Hulp nodig bij uw wachtkamerinrichting? Ons ervaren team van interieurontwerpers helpt u graag bij het scherpstellen van een programma van eisen, en om de mogelijkheden van de ruimte in kaart te brengen. Aandachtspunten bij uw wachtkamer zijn een goede routing en zichtlijnen, maar ook het wachtkamer meubilair speelt een grote rol.

Gerealiseerde wachtkamer inrichting

Gerealiseerde wachtkamerinrichting met balie

 

De uitstraling van een wachtruimte moet altijd uitnodigend zijn. Maar wilt u toch ook uw huisstijl terug laten komen in uw wachtkamer? Het type wachtkamermeubilair, de vloerafwerking, verlichting, materialisatie en kleuren hebben veel invloed op de uitstraling en sfeer van uw wachtkamerinrichting. Wij helpen u graag met een gratis ontwerp op maat!


Ons assortimentVooral het wachtkamermeubilair speelt een belangrijke rol in de beleving van uw bezoekers. Wachtkamermeubilair met een hoog zitcomfort en diversiteit aan zitmogelijkheden maakt wachten nou eenmaal prettiger. In ons assortiment vindt u een groot aanbod duurzaam en comfortabel meubilair voor uw wachtruimte. 


Maar ook de aankleding van uw ruimte is essentieel! Veel mensen ervaren wachten als vervelend, en een goede wachtkamerinrichting leidt de bezoeker hiervan af. Dit kan door middel van een Tv-scherm, een mooie print aan de wand, tijdschriftenrekken en/of een kinderspeelplek. Ook dergelijke accessoires vindt u terug in ons assortiment.


Bekijk hier ons wachtkamermeubilair


Gerealiseerde wachtkamer inrichtingen

Wachtkamerinrichting voor praktijken
Wachtkamerinrichting voor kantoren
Wachtkamerinrichting gezondheidscentrum
Wachtruimte praktijk blauw
Wachtruimte orthodontie praktijk
Balie met wachtkamerstoelen
Leestafel wachtruimte Rabobank
Wachtruimte loungebank Gabo
Wachtkamerruimte met gekleurde banken