Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directiemeubilair voor een rijke & warme uitstraling

Uw directiemeubilair is de kroon op uw kantoorinrichting. De luxe, en vaak exclusief ingerichte, directiekamer dient als werkkamer, persoonlijke vergaderruimte en ontvangstruimte in één. Om alle aspecten van de directiekamer aan bod te laten komen is het belangrijk dat uw directiemeubilair, naast een kostbaar uiterlijk, een zeer functionele indeling heeft. 

De hoofzaken binnen uw directiemeubilair zijn uw persoonlijke werkplek - bestaande uit uw directiebureau en directiestoel, uw opslagruimte en uw ontvangstmeubelen. Door deze directiemeubelen met elkaar te combineren vormt u een volledige directie inrichting, met alle gemakken van dien. 

Het is onze specialiteit om uw wensen en eisen te vertalen naar een unieke directie inrichting met kwalitatief directie meubilair. Vrijblijvend leveren wij een passend advies voor uw ruimte. Ons advies wordt altijd ondersteunt met een 2D en 3D tekening van de ruimte en het geadviseerde meubilair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw ruimte? Lees hier meer over onze service, of neem contact met ons op.


Directiebureaus

Uw directiewerkplek is het centrale focuspunt van uw directiemeubilair. U zult het grootste gedeelte van uw tijd achter uw werkplek doorbrengen, daarom is het belangrijk dat uw directiebureau en directiebureaustoel aansluiten op wat u nodig hebt. Onze directiebureaus voldoen geheel aan de Arbo wetgeving en zijn hoogte instelbaar. Op zoek naar een zit-sta directiebureau? Ook dit is mogelijk.

Directiebureaus zijn dikwijls zeer uitgebreide meubelen, uitgevoerd op docking kasten. De docking kasten verstrekken u additionele opslagruimte en dienen als aanvulling op uw directiebureau. Hebt u liever een directiebureau zonder docking kast? U vindt alles in onze online catalogus. 


Bekijk alle directiebureaus


Systeemkasten

Directiebureau Pensum met een Select systeemdockingkast met CPU lade, schuiflades en een draaideur
Greeploze systeemkast select met zwart glazen schuifdeuren
Directiebureau Palma met Select docking en grote Select systeemkast

 

Opbergoplossingen en archiefkasten worden vaak als recht toe en recht aan beschouwd. Echter zijn er diverse mogelijkheden binnen kastsystemen.

Onze systeemkasten worden modulair opgebouwd. Dit houdt in dat de kasten bestaan uit losse onderdelen. U bent vrij om deze onderdelen te combineren en te stylen zoals u wilt. Bent u op zoek naar een ladeblok dat qua uiterlijk geheel aansluit op uw directiebureau? Of hebt u liever een volledige kastenwand?


Bekijk alle systeemkasten


Directie bureaustoelen

Ergonomische directiestoel Silver en ergonomische directiestoel Vintage, Zwarte bekleding, Verchroomd metaal,


De klassieke directie bureaustoel is ontworpen met het oog op uitstraling. Dit zorgt ervoor dat uw stoel een prachtige vormgeving heeft en is voorzien van luxe materiaal. 

Onze unieke ergonomische directie bureaustoelen gaan een stap verder dan de klassieke modellen. De dynamisch vormgegeven directiestoelen hebben net zo'n luxe uitstraling als de klassieke directie bureaustoelen en ondersteunen tegelijkertijd uw ruggenwervel.


Bezoekersstoelen

bezoekersstoel Blue met alle andere stoelen uit de Blue familie

De bezoekersstoel is het onderdeel van uw directiemeubilair dat geheel gericht is op anderen. De bezoekersstoel moet ondersteuning bieden tijdens gesprekken, wachtperiodes en korte overleggen.

Ons assortiment bezoekersstoelen is geselecteerd met het oog op zitcomfort en uitstraling. Onze bezoekersstoelen hebben een grote diversiteit aan stijlen, afwerkingen en stofferingen. Bent u op zoek naar luxe designstoelen? Of wilt u het liefst uw eigen stoel samenstellen?


Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?