• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Directiemeubilair voor een functionele & warme directiekamer

Uw directiemeubilair is de kroon op uw kantoorinrichting. De luxe, en vaak exclusief ingerichte, directiekamer dient als werkkamer, persoonlijke vergaderruimte en ontvangstruimte in één. Om alle aspecten van de directiekamer aan bod te laten komen is het belangrijk dat uw directiemeubilair, naast een kostbaar uiterlijk, ook een zeer functionele indeling heeft. 

De hoofzaken binnen uw directiemeubilair zijn uw persoonlijke werkplek - bestaande uit uw directiebureau en directiestoel, uw opslagruimte en uw ontvangstmeubelen. Door deze directiemeubelen met elkaar te combineren vormt u een volledige directie inrichting, met alle gemakken van dien. 

Het is onze specialiteit om uw wensen en eisen te vertalen naar een unieke directie inrichting met kwalitatief directiemeubilair. Vrijblijvend leveren wij een passend advies voor uw ruimte. Ons advies wordt altijd ondersteunt met een 2D en 3D tekening van de ruimte met het geadviseerde meubilair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons assortiment kantoormeubilair? Lees hier meer over onze service, of neem contact met ons op.


Waar bent u naar op zoek?

Directiebureaus

 

Systeemkasten

 

Directiestoelen

 

Bezoekersstoelen

 Directiebureaus

Directiemeubilair met hoogte instelbaar directiebureau
Directiebureau met dockingkast
Open directie inrichting met design directiebureau
Directiemeubilair met zit-sta directiebureau

Uw directiewerkplek is het centrale focuspunt van uw directiemeubilair. U zult het grootste gedeelte van uw tijd achter uw werkplek doorbrengen, daarom is het belangrijk dat uw directiebureau en directiebureaustoel aansluiten op wat u nodig hebt. Onze directiebureaus voldoen geheel aan de ARBO wetgeving en zijn hoogte instelbaar. Op zoek naar een zit-sta directiebureau? Ook dit is mogelijk.

Directiebureaus zijn dikwijls zeer uitgebreide meubelen, uitgevoerd op docking kasten. De docking kasten verstrekken u additionele opslagruimte en dienen als aanvulling op uw directiebureau. Hebt u liever een directiebureau zonder docking kast? U vindt alles in onze online catalogus. 


Bekijk alle directiebureaus


Systeemkasten

Directiebureau Palma met Select docking en grote Select systeemkastOpbergoplossingen en archiefkasten worden vaak als recht toe en recht aan beschouwd. Echter zijn er diverse mogelijkheden binnen kastsystemen.

Onze systeemkasten worden modulair opgebouwd. Dit houdt in dat de kasten bestaan uit losse onderdelen. U bent vrij om deze onderdelen te combineren en te stylen zoals u wilt. Bent u op zoek naar een ladeblok dat qua uiterlijk geheel aansluit op uw directiebureau? Of hebt u liever een volledige kastenwand voor uw directiemeubilair?


Bekijk alle systeemkasten


Directie bureaustoelen

Ergonomische directiestoel Silver en ergonomische directiestoel Vintage, Zwarte bekleding, Verchroomd metaal,


De klassieke directie bureaustoel is ontworpen met het oog op uitstraling. Dit zorgt ervoor dat uw stoel een prachtige vormgeving heeft en is voorzien van luxe materiaal. 

Onze unieke ergonomische directie bureaustoelen gaan een stap verder dan de klassieke modellen. De dynamisch vormgegeven directiestoelen hebben net zo'n luxe uitstraling als de klassieke directie bureaustoelen en ondersteunen tegelijkertijd uw ruggenwervel.


Bezoekersstoelen

bezoekersstoel Blue met alle andere stoelen uit de Blue familie

De bezoekersstoel is het onderdeel van uw directiemeubilair dat geheel gericht is op anderen. De bezoekersstoel moet ondersteuning bieden tijdens gesprekken, wachtperiodes en korte overleggen.

Ons assortiment bezoekersstoelen is geselecteerd met het oog op zitcomfort en uitstraling. Onze bezoekersstoelen hebben een grote diversiteit aan stijlen, afwerkingen en stofferingen. Bent u op zoek naar luxe designstoelen? Of wilt u het liefst uw eigen stoel samenstellen?


Ontdek de mogelijkheden van ons directiemeubilair


Advies, service & leveringen

2D adviestekening


Wilt u graag nieuw directiemeubilair aanschaffen, maar bent u nog niet zeker van het uiterlijk of de indeling van het directiemeubilair? Vrijblijvend maakt Shiraz Office Furniture een 2D & 3D tekening van uw interieur. Zo kunt u exact zien hoe het directiemeubilair in uw kantoor staat. Onze ervaren adviseurs staan altijd klaar om u uitleg te geven over zaken zoals ergonomie, en het correct uitkiezen en instellen van uw directiemeubilair.

Shiraz is gevestigd in Dordrecht en is zeer goed bereikbaar vanaf de A16, tussen Rotterdam en Breda. Wilt u uw kantoormeubilair liever eerst in het echt zien? U bent altijd welkom in onze 1000 m2 showroom. Natuurlijk is het ook mogelijk om een proefplaatsing in te plannen zodat u uw directiemeubilair op eigen locatie kunt bezichtigen. 

Service en leveringen


Als u ervoor kiest om uw nieuwe directiemeubilair bij Shiraz te bestellen, nemen wij u al het werk uit handen. Onze eigen (getrainde) monteurs komen uw directiemeubilair bij u leveren, en monteren dit ter plekke. Onze monteurs helpen en adviseren u graag bij het instellen van uw directiemeubilair, zodat u na de plaatsing direct aan de slag kunt.
Shiraz legt een grote nadruk op secuur transport en vakkundige montage. Omdat wij altijd met onze eigen monteurs werken zult u ook direct één aanspreekpunt hebben.

Woont u in het noorden van het land, maar wilt u toch gebruik maken van onze service? Dit vormt geen probleem. Shiraz distribueert en monteert meubilair door heel Nederland.