Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Design kantoormeubilair voor elk budget

Ergonomisch kantoormeubilair creëert een functionele en veilige werkomgeving voor werknemers. Een goede werkplek met de juiste voorzieningen en accessoires helpt efficiënter te werken en komt de productiviteit ten goede. Daarnaast motiveert een mooie kantoorinrichting! Wij bieden een groot assortiment betaalbaar kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit (Nederlands of Europees fabricaat) met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Door de verschillende kleursamenstellingen vindt u altijd wat past bij de huisstijl van uw organisatie óf in de stijl die u zoekt. 

In het onderstaande overzicht is het aanbod ergonomische kantoormeubelen te vinden voor iedere ruimte. Door op de afbeelding te klikken, of de link onder de afbeelding, komt u op de juiste bestemmingspagina.

Vragen over een bepaalde productgroep of product? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag telefonisch verder!


Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?

ARBO GOEDGEKEURD KANTOORMEUBILAIR

 

Naast uw wensen stelt de ARBO eisen aan een kantoorinrichting, zo moet er ergonomisch kantoormeubilair worden geplaatst. Oftewel, een werkplek waarvan de bureaustoelen diverse instelmogelijkheden hebben en het bureau moet hoogte-instelbaar zijn. Shiraz Office Furniture is gespecialiseerd in het opleveren van een mooie design kantoorinrichting, waarbij ergonomie en de gezondheid van de werknemers voorop staat. Door onze 20 jaar lange ervaring hebben wij met diverse merken gewerkt. Voor u hebben wij de beste merken geselecteerd.  met verschillende merken hebben wij de beste fabrikanten voor u geselecteerd!

Waarom ons kantoormeubilair?

 • Tot 7 jaar garantie
 • In Europa geproduceerd
 • Toonaangevende design merken
 • Decennia lang leverbaar
 • Maatwerk is mogelijk
 • Goede aftersales, vanuit ons & de fabriek

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 • 25 jaar ervaring
 • 1000 m2 showroom
 • Montage in eigen beheer
 • Levering in eigen beheer
 • Gratis 2D & 3D tekening
 • Kantoormeubilair voor ieder budget
Referentieafbeelding met Palmberg Crew

IN 3 STAPPEN NIEUWE KANTOORMEUBELEN

STAP 1 

Bekijk het assortiment 

 

assortiment schematisch weergeven

Online hebben wij een catalogus samengesteld met een groot deel van ons assortiment. U vindt hier meer dan 50 leveranciers en meer dan 1000 producten. Daarnaast hebben wij een deel van de ergonomische kantoormeubelen op voorraad. Door middel van de webshop kunt u online uw aankoop doen. Uw producten zullen vervolgens netjes bij u afgeleverd worden. Er wordt aangeven of het product online te bestellen is, wanneer dit niet het geval is gaat het om een maatwerk meubel. Deze meubelen worden a.d.v. uw wensen samengesteld en zullen dus moeten worden besteld. 

STAP 2

Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

Showroom gelegen langs de A16, tussen Rotterdam en Dordrecht

Liever eerst bekijken? Bezoek de showroom van maar liefst 1000m², waar u alles vindt voor de ergonomische inrichting van uw kantoor, receptieruimte, kantine, en wachtkamer. De showroom is snel te bereiken vanaf de A16 tussen Dordrecht en Rotterdam. Onze eigen baristas verwennen u met een heerlijke cappuccino, zodat u op uw gemak een kijkje kunt nemen. Bij elk product op de website wordt aangegeven of deze in de showroom staat. Staat het product niet in de showroom? Dan zorgen wij dat deze binnen enkele dagen alsnog te bezichtigen is in de showroom.  

Bekijk showroom

STAP 3

Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D tekening van een nieuwe kantoorinrichting

U wilt een nieuwe kantoorinrichting, maar wilt vooraf weten of de kantoormeubelen aan uw wensen voldoen? Shiraz Office Furniture maakt geheel gratis een 2D & 3D tekening. Door middel van professionele software kan vrijwel elk product ingetekend worden en digitaal samengesteld worden. U ziet hierdoor exact hoe uw kantoormeubelen in de ruimte staan en of alle kleuren matchen met uw wensen. Wij kunnen voor u de ruimte op locatie inmeten, of u stuurt ons een tekening/bouwtekening. 


Made in Holland

KANTOORMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!

Goede kantoormeubel merken ontwikkelen, innoveren, testen, produceren volgens de hoogste eisen en hebben vaak een efficiënt productieproces. Dit resulteert uiteraard weer in een lagere kostprijs. Oftewel, een echt merk kan betere kantoormeubelen leveren tegen hetzelfde bedrag. Ons productaanbod is daarom opgebouwd uit een aantal specifieke merken, waarvoor wij bewust hebben gekozen. Enkel merken waarvan de prijs goed is, kwaliteit perfect is en de fabriek moet een goede aftersales hebben. 

Daarnaast geven professionele merken de garantie dat producten decenia na-leverbaar zijn. Wel zo mooi als u een uitbreiding wilt doen aan uw kantoorinrichting. 

Onze producten komen hoofdzakelijk uit Duitsland, Nederland & Italië! 


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Wij leveren door heel Nederland!

 

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en goed bereikbaar vanaf de A16, tussen Rotterdam en Breda. Vanuit onze showroom en kantoor helpen wij onze relaties naar een mooie kantoorinrichting, met betaalbaar design kantoormeubilair.

 

Bent u gevestigd in het noorden van het land, maar heeft u bij ons iets moois gezien? Dan is dit geen enkel probleem. Wij distribueren kantoormeubelen door heel Nederland en monteren dit netjes voor u af.Daarnaast is het ook mogelijk om een proefplaatsing te nemen bij u op locatie. Neem hiervoor contact op met ons kantoor! U bent altijd welkom om ons te bezoeken in één van de grootste showrooms van Zuid-Holland.

PROFESSIONELE LEVERING & MONTAGE

Kantoormeubilair wordt door eigen personeel geleverd en gemonteerd.

Niets is vervelender dan beschadigde kantoormeubelen tijdens het transport of inhuizen. Wij werken daarom met eigen (getraind) personeel om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Tevens bieden wij onze klanten hiermee één aanspreekpunt, om miscommunicaties te voorkomen.

 

Bij Shiraz Office Furniture wordt secuur getransporteerd, vakkundig gemonteerd en afgesteld, zodat deze niet alleen na opleving mooi staan, maar ook na het organiseren van uw persoonlijke spullen. Daarnaast stelt ons personeel uw meubilair graag ergonomisch voor u in.