• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een kantoorinrichting naar uw wensen, en binnen budget

Nieuwe kantoorinrichtingen beginnen bij Shiraz Office Furniture

 

 • 1000m² showroom. Vergelijk nieuw kantoormeubilair
 • Veel ervaring met gezond werken
 • Dealer van diverse designmerken
 • Van Budget tot Maatmeubilair, kom langs en vergelijk!
 • Uw nieuwe kantoorinrichting gratis voor u in 2D & 3D uitgetekend
 • Gratis gebruik van onze interieuradviseurs!
 • Gratis advies vloer & wanddecoratie
 • Gratis gemonteerd door professionele monteurs
 • Snel bereikbaar vanaf Utrecht, Breda en Rotterdam
Voorbeeld van een kantoorinrichting in 3D

Kantoorinrichtingen is dé specialiteit van Shiraz Office Furniture. Sinds 2015 bestaan wij inmiddels al meer dan 20 jaar (Leuke tip, bekijk onze tijdlijn!). Gedurende deze periode hebben wij meer dan 10.000 kantoorinrichtingen mogen realiseren en hebben hierdoor een enorme kennis opgebouwd . De kennis beperkt zich niet tot alleen het strategisch indelen van van een kantoor, maar ontfermd zich ook over de kwaliteit van kantoormeubilair. Nieuwe fabrikanten komen en gaan, waardoor sommige producten niet na-leverbaar zijn. Garantie dat uw bureau na 7 jaar nog leverbaar is kan in zulk soort gevallen niet gegeven worden, waardoor uw kantoorinrichting opgebouwd wordt uit verschillende merken en uitstralingen. Wij werken daarom enkel genormeerde merken, zoals PalmbergInterstuhlGiroflex ect. Deze hebben hebben een langdurige geschiedenis, waardoor wij onze relaties kunnen garanderen dat uw product de komende 15-20 jaar nog na-leverbaar is. 

Voorbeeld van een kantoorinrichting in 3D
Gratis & vrijblijvend interieur advies
Een kantoorinrichting met concentratie werkplekken

NEEM DIRECT ACTIE 

Bekijk het assortiment kantoormeubilair

 

Bij een mooie kantoorinrichting hoort natuurlijk mooi kantoormeubilair. Shiraz heeft een geselecteerd assortiment, wat inhoud dat we niet dealer willen zijn van elk merk. Enkel kwalitatief kantoormeubilair (90% van ons assortiment wordt binnen Europa geproduceerd) en zijn op een milieubewuste manier gefabriceerd, zodat een duurzame kantoorinrichting gewaarborgd blijft. 

Neem contact met ons op

 

U wilt een nieuwe kantoorinrichting en gebruik maken van onze gratis services? Wij raden u aan een bezoekje te maken aan onze grote showroom van 1000m². In deze ruimte vind u alles voor uw kantoorinrichting en kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment. Neem gerust even contact op! Bel ons op 078-6176530 of vul een contactformulier in. We werken zonder afspraak dus meteen langskomen is ook mogelijk! Bekijk de openingstijden

Bezoek showroom

 

U heeft zich wellicht al georiënteerd op onze website. We hebben een zeer breed assortiment online gezet, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Om het makkelijk te houden zijn sommige aspecten weggelaten, waardoor de informatie nog wel begrijpelijk blijft. Wilt u oplossingen op maat, het meeste uit uw nieuwe kantoorinrichting halen, of wilt u zich gewoon goed laten informeren? Kom langs en bezoek onze showroom


VAN ONTWERP TOT REALISATIE

 

3D kantoorinrichting

Uw nieuwe kantoorinrichting begint bij het doornemen van uw wensen en een korte uitleg over ons leveringsprogramma. Aan de hand van uw wensen en onze inbreng zal een passend merk gekozen worden, zodat de opbergsystemen en werkplekken en eventuele receptiebalie bij elkaar bassen. Aan de hand hiervan zal een passende 3D tekening gemaakt worden en ingevuld worden. 

Opgeleverde kantoorinrichting

Onze monteurs zullen het meubilair plaatsen zoals aangeven op de 2D tekening. U hoeft enkel de deur voor ze te openen, zodat ze hun werk kunnen doen. 

Hierboven is een voorbeeld te zien van een kantoorinrichting, waarvan een 3D rendering is gemaakt en zoals de oplevering zoals afgesproken.


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 

Neem alvast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden voor uw nieuwe kantoorinrichting.