Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een kantoorinrichting naar uw wens en binnen uw budget

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw kantoorinrichting? Of u nu 1 nieuwe werkplek of een totale kantoorinrichting zoekt, bij Shiraz Office Furniture bent u aan het juist adres. Van ontwerp tot realisatie!

Wij werken enkel met gerenommeerde kantoormeubel merken, zoals PalmbergInterstuhlGiroflex ect. die bekend staan om de sterke prijs-kwaliteit verhouding. 

Onze specialisme beperkt zich niet alleen tot het leveren van kwaliteit kantoormeubilair, maar ligt vooral bij het creëren van een ergonomische, functionele én inspirerende kantoorinrichting. Wat wij voor uw kantoorinrichting kunnen betekenen vind u op deze pagina. Of kom langs in onze showroom en laat u inspireren!


Uw nieuwe kantoorinrichting begint bij Shiraz Office Furniture

 

 • Ruim 25 jaar ervaring!
 • 1000m² showroom
 • Advies gezond werken en ergonomie
 • Dealer van diverse designmerken
 • Van Budget tot maatwerkmeubilair, kom langs en vergelijk!
 • Uw nieuwe kantoorinrichting gratis voor u in 2D & 3D uitgetekend
 • Gratis gebruik van onze interieurontwerpers
 •  Advies in kleuren en materialen
 • Gratis gemonteerd door professionele monteurs
 • Snel bereikbaar vanaf Utrecht, Breda en Rotterdam

Onze expertise in kantoorinrichting:

1. Ontwerp kantoorinrichting

 

Een nieuwe kantoorinrichting begint met een goed ontwerp! Een eerste oriëntatiegesprek op locatie helpt om uw wensen scherp te stellen en de mogelijkheden van de ruimte te zien. Onze interieurontwerpers maken op basis hiervan een concept met een tekening in 2D en 3D. De gebruiker staat centraal, maar daarnaast houden we ook rekening met onze andere expertises: ergonomie, functionaliteit en gezond werken.

 

Eerst inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom! 

Ontwerp kantoorinrichting

2. Een ergonomische kantoorinrichting

 

Ergonomie is onze belangrijkste pijler bij het adviseren in de kantoorinrichting. Met ons assortiment kantoormeubilair willen we u faciliteren in meubilair dat helpt uw medewerkers gezond en vitaal te houden. We leveren hiervoor hoogte instelbare (zit-sta) bureaus en ergonomische bureaustoelen die makkelijk instelbaar zijn. En het fijne is dat u niet hoeft in te leveren op uitstraling! 

Ergonomische kantoorinrichting met zit-sta werkplekken

3. Een functionele

kantoorinrichting

 

Ruimtes die goed zijn ingericht met de juiste voorzieningen helpen uw werknemers efficiënt te werken met een hogere productiviteit als gevolg.

Een functionele kantoorinrichting heeft voldoende opbergruimte, is voorzien van elektrificatie en akoestische scheidingswanden om stootgeluid te minimaliseren. Maar ook flexibiliteit maakt een ruimte functioneel, een treinbank die als overlegruimte maar ook als flexwerkplek kan dienen.. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een functionele kantoorinrichting met kabelmanagement, elektrificatie en akoestische oplossingen

4. Een kantoorinrichting op maat!

 

We spenderen meer tijd dan ooit op kantoor en dat vraagt om een werkplek die het beste in mensen naar boven haalt. 

Ruimtes die ontmoetingen stimuleren, maar waar ook geconcentreerd gewerkt kan worden. Als specialist in kantoorinrichting helpt Shiraz om een werkomgeving te creëren die warm aanvoelt, inspireert en motiveert.

Ook als u iets bijzonders zoekt kan Shiraz u helpen bij een maatwerk oplossing!


Kantoormeubilair voor uw perfecte kantoorinrichting

Kantoormeubilair is de tool om een kantoorinrichting echt te laten werken. Shiraz levert kantoormeubilair in het budget en middensegment. Of u nu op zoekt bent naar een hoekbureau, een roldeurkast of een akoestische bank.. Wij hebben ruim 50 zorgvuldig geselecteerde fabrikanten in ons assortiment, waarmee we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Met de vele mogelijkheden in afwerkingen, decors en stofferingen zorgen we dat het kantoormeubilair aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

U bent van harte welkom in onze 1000 m2 showroom waar een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair gepresenteerd is waar u alles kunt uitproberen en vergelijken.

 

 

Bekijk hier ons assortiment kantoormeubilair


Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen?


NEEM DIRECT ACTIE 

Bekijk het assortiment kantoormeubilair

 

Bij een mooie kantoorinrichting hoort natuurlijk mooi kantoormeubilair. Shiraz heeft een geselecteerd assortiment, wat inhoud dat we niet dealer willen zijn van elk merk. Enkel kwalitatief kantoormeubilair (90% van ons assortiment wordt binnen Europa geproduceerd) en zijn op een milieubewuste manier gefabriceerd, zodat een duurzame kantoorinrichting gewaarborgd blijft. 

Neem contact met ons op

 

U wilt een nieuwe kantoorinrichting en gebruik maken van onze gratis services? Wij raden u aan een bezoekje te maken aan onze grote showroom van 1000m². In deze ruimte vind u alles voor uw kantoorinrichting en kunnen wij u meer vertellen over ons assortiment. Neem gerust even contact op! Bel ons op 078-6176530 of vul een contactformulier in. We werken zonder afspraak dus meteen langskomen is ook mogelijk! 

Bezoek showroom

 

U heeft zich wellicht al georiënteerd op onze website. We hebben een zeer breed assortiment online gezet, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Om het makkelijk te houden zijn sommige aspecten weggelaten, waardoor de informatie nog wel begrijpelijk blijft. Wilt u oplossingen op maat, het meeste uit uw nieuwe kantoorinrichting halen, of wilt u zich gewoon goed laten informeren? Kom langs en bezoek onze showroom


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 

Neem alvast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden voor uw nieuwe kantoorinrichting.