• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Een kantoorinrichting naar uw wens en binnen uw budget

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw kantoorinrichting? Of u nu één nieuwe werkplek of een totale kantoorinrichting zoekt, bij Shiraz Office Furniture bent u aan het juiste adres. Van ontwerp tot realisatie!

Wij werken enkel met gerenommeerde kantoormeubel merken, zoals PalmbergInterstuhlGiroflex etc. die bekend staan om de sterke prijs-kwaliteit verhouding. 

Ons specialisme beperkt zich niet alleen tot het leveren van kwaliteit kantoormeubilair, maar ligt vooral bij het creëren van een ergonomische, functionele én inspirerende kantoorinrichting. Wat wij voor uw kantoorinrichting kunnen betekenen vindt u op deze pagina of kom langs in onze showroom en laat u inspireren!


Uw nieuwe kantoorinrichting begint bij Shiraz Office Furniture

Volledige kantoorinrichting met zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en combi kasten

Shiraz Office Furniture is dé adviseur voor een volledige kantoorinrichting. Wij denken met u mee op het gebied van dynamiek, ergonomie, gezond werken en natuurlijk vormgeving en styling.

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en adviseren u graag. Ons advies wordt ondersteunt door een gratis 2D & 3D tekening. 

Shiraz Office Furniture heeft:

  • Meerdere merken onder één dak
  • Experts in dynamische ergonomie
  • Showroom van 1000 m

NEEM DIRECT ACTIE 


Onze expertise in kantoorinrichting:

1. Ontwerp kantoorinrichting

 

Een nieuwe kantoorinrichting begint met een goed ontwerp! Een eerste oriëntatiegesprek op locatie helpt om uw wensen scherp te stellen en de mogelijkheden van de ruimte te zien. Onze interieurontwerpers maken op basis hiervan een concept met een tekening in 2D en 3D. De gebruiker staat centraal, maar daarnaast houden we ook rekening met onze andere expertises: ergonomie, functionaliteit en gezond werken.

 

Eerst inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom! 

Ontwerp kantoorinrichting

2. Een ergonomische kantoorinrichting

 

Ergonomie is onze belangrijkste pijler bij het adviseren in de kantoorinrichting. Met ons assortiment kantoormeubilair willen we u faciliteren in meubilair dat helpt uw medewerkers gezond en vitaal te houden. We leveren hiervoor hoogte instelbare (zit-sta) bureaus en ergonomische bureaustoelen die makkelijk instelbaar zijn. En het fijne is dat u niet hoeft in te leveren op uitstraling! 

Ergonomische kantoorinrichting met zit-sta werkplekken

3. Een functionele

kantoorinrichting

 

Ruimtes die goed zijn ingericht met de juiste voorzieningen helpen uw werknemers efficiënt te werken met een hogere productiviteit als gevolg.

Een functionele kantoorinrichting heeft voldoende opbergruimte, is voorzien van elektrificatie en akoestische scheidingswanden om stootgeluid te minimaliseren. Maar ook flexibiliteit maakt een ruimte functioneel, een treinbank die als overlegruimte maar ook als flexwerkplek kan dienen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kabelmanagement, elektrificatie en akoestische oplossingen voor de kantoorinrichting

4. Een kantoorinrichting op maat!

 

We spenderen meer tijd dan ooit op kantoor en dat vraagt om een werkplek die het beste in mensen naar boven haalt. 

Ruimtes die ontmoetingen stimuleren, maar waar ook geconcentreerd gewerkt kan worden. Als specialist in kantoorinrichting helpt Shiraz om een werkomgeving te creëren die warm aanvoelt, inspireert en motiveert.

Ook als u iets bijzonders zoekt kan Shiraz u helpen bij een maatwerk oplossing!

Een open kantoorinrichting met maatwerk kasten en keuken


Kantoormeubilair voor uw perfecte kantoorinrichting

Assortiment kantoormeubelen voor uw kantoorinrichting

Kantoormeubilair is de tool om een kantoorinrichting echt te laten werken. Shiraz levert kantoormeubilair in ieder segment. Of u nu op zoekt bent naar een hoekbureau, een roldeurkast of een akoestische bank... Wij hebben ruim 50 zorgvuldig geselecteerde fabrikanten in ons assortiment, waarmee we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Met de vele mogelijkheden in afwerkingen, decors en stofferingen zorgen we dat het kantoormeubilair aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

U bent van harte welkom in onze 1000 m2 showroom waar een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair gepresenteerd is waar u alles kunt uitproberen en vergelijken.

 

 

Bekijk hier ons assortiment kantoormeubilair


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 


Neem alvast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden voor uw nieuwe kantoorinrichting.

Kantoorinrichting Amsterdam met akoestische banken
Kantoorinrichting Amsterdam met vergadertafels
Kantoorinrichting Zwijndrecht met akoestische banken en design barkrukken
Kantoorinrichting Zwijndrecht met vergadertafel
Kantoorinrichting Alblasserdam
Kantoorinrichting Amsterdam met design stoelen
Kantoorinrichting Dordrecht met akoestische banken
Kantoorinrichting Papendrecht met design stoelen
Kantoorinrichting Alblasserdam
Kantoorinrichting Alblasserdam met driehoek opstelling werkplekken