• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Uw nieuwe vergaderruimte inrichting snel geleverd. Ook maatwerk!

Een nieuwe vergaderruimte begint bij Shiraz Office Furniture!

 

  • Gerenommeerde merken
  • Grote vergadertafels op maat, binnen 3 weken geleverd!
  • Uitgebreid assortiment vergadertafels & vergaderstoelen
  • Bekijk en vergelijk in onze 1000m² showroom
  • Gratis levering, inhuizen en montage
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Gratis 2D en 3D ontwerpen 

De vergaderruimte is naast overleggen, besturen en overtuigen dé plek waar belangrijke beslissingen worden genomen. Dit gebeurt vaak tijdens urenlange vergaderingen, waarbij comfort dus van groot belang is. Dit comfort wordt bepaald door meerdere factoren, o.a. door de afstand tussen de personen naast en tegenover u, te dichtbij zitten is niet fijn, maar te ver van elkaar zitten is ook niet prettig, omdat men elkaar dan niet meer goed kan verstaan. Maar de belangrijkste factor voor comfortabel vergaderen, zit hem in de juiste vergaderstoelen. Dus stel uzelf de vraag, hoeveel uur er per week vergaderd wordt en of de vergaderingen langdurig zijn. Bij langdurige vergaderingen is het namelijk toch belangrijk een vergaderstoel te nemen met een actieve zit. Hiermee voorkomt u een slechte zithouding en hiermee uiteraard rugklachten. Een ergonomisch vergaderstoel kan al geleverd worden voor €194,-. Bekijk vergaderstoel Unimesh

Vaak afhankelijk van het doel van de ruimte wordt er gekozen voor een eenvoudige of wat luxere inrichting van de ruimte. Een vergaderruimte die af en toe wordt gebruikt voor korte besprekingen moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan een vergaderruimte die constant wordt gebruikt voor vergaderingen met een gemiddelde duur van 6 uur. Wij helpen u graag bij de inrichting van welke vergaderruimte dan ook, want of u nu over een kleine of grote vergaderruimte beschikt en deze in een eenvoudige of wat luxere stijl wilt inrichten, Shiraz beschikt over een zeer breed assortiment, met vergadermeubilair in diverse stijlen én prijsklassen. Met als onze specialiteit maatwerk tafels, de mogelijkheden zijn dus eindeloos, daarom adviseren we u graag! Aan de hand van uw wensen en met behulp van tekeningen kunnen we u een passend voorstel doen, met de keuze voor de juiste bladvorm en afmetingen van de tafel en diverse voorstellen voor vergaderstoelen. Vergeet hierbij niet de elektrificatie die u eventueel in de tafel kunt toepassen, ook op dit gebied zijn er vele mogelijkheden beschikbaar.

Vergaderruimte voorbeeld 1
Gratis & vrijblijvend interieuradvies
Vergaderruimte voorbeeld 2

NEEM DIRECT ACTIE

 Bekijk het assortiment vergadermeubilair

Bij een mooie vergaderruimte inrichting, hoort natuurlijk mooi vergadermeubilair, Shiraz levert vergadermeubilair in veel verschillende stijlen, materialen, kleuren en prijsklassen. Neem een kijkje in de catalogus voor een uitgebreid aanbod, waar u o.a. een grote selectie vergaderstoelen en vergadertafels en een speciale pagina met een overzicht van onze maatwerk vergadertafels vindt.

 Neem contact met ons op

U vindt veel informatie over onze producten en diensten op onze website, heeft u toch nog niet gevonden wat u zocht, of nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag persoonlijk te woord om vragen en/of andere mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 078-6176530 of via het contactformulier op de site.

 Bekijk de showroom

Heeft u liever 'echt' persoonlijk contact, breng dan een bezoekje aan onze showroom. Ons team staat, samen met een lekker kopje koffie, klaar om u geheel vrijblijvend te adviseren. Tijdens u bezoek kunnen we voor u direct een tekening maken van de ruimte, met daarin het juiste meubilair in 3D, daarnaast ontvangt u een scherpe offerte van het meubilair, zo weet u meteen waar u aan toe bent. 


VAN ONTWERP TOT REALISATIE

3D vergaderruimte inrichting

Een nieuwe vergader inrichting visualiseren is niet altijd makkelijk, wij helpen u hierbij graag een handje. Met behulp van 2D en 3D tekeningen creëren we een duidelijk beeld van hoe de ruimte eruit zou kunnen zien, dit natuurlijk geheel aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft.

Opgeleverde vergaderruimte inrichting

Aan de hand van deze 2D en 3D tekeningen werken we het ontwerp samen met u verder uit, tot er een definitief ontwerp en offerte ontstaan. Ons professionele montageteam levert en monteert het meubilair vervolgens zoals (het definitief ontwerp) afgesproken, netjes afgesteld en wel. 


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

 

Hier alvast een aantal ideeën voor de inrichting van uw inrichting, ons assortiment is zeer uitgebreid, tot aan maatwerk toe, advies hierbij is wel zo makkelijk.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Flo vergadertafel en flex back vergaderstoelen

Tags
Flo vergadertafel
Flex back vergaderstoelen

600 vergaderstoelen

Tags
Lourens-Fischer special vergadertafel
600 vergaderstoelen

Crew vergadertafel en kuadra vergaderstoelen

Tags
Vergadertafel met kolompoot
Kuadra vergaderstoelen