• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Uw nieuwe vergaderruimte inrichting snel geleverd. Ook maatwerk!

De vergaderruimte is naast overleggen, besturen en overtuigen dé plek waar belangrijke beslissingen worden genomen. Vaak afhankelijk van het doel van de ruimte wordt er gekozen voor een eenvoudige of wat luxere vergaderruimte inrichting.

Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw vergaderruimte, maar weet u nog niet zeker wat de juiste keuze voor u is? Onze gespecialiseerde adviseurs kijken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden voor uw inrichting. Aan de hand van uw wensen en de vergaderruimte stellen wij een vrijblijvend advies op. In ons advies houden wij natuurlijk ook altijd rekening met ergonomie, comfort en uitstraling.

Wij werken met projectmeubilair en systeemmeubilair van vertrouwde (Europese) merken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij maatwerk vergadermeubilair kunnen leveren tegen een niet te vergelijken prijsstelling.


Vergaderruimte inrichting

Een nieuwe vergaderruimte inrichting begint bij Shiraz Office Furniture!

  • Maatwerk vergadertafels
  • Gratis levering, inhuizen en montage
  • Gratis advies met 2D & 3D ontwerp


Shiraz denkt al meer dan 25 jaar mee over uw kantoorinrichting en vergaderruimte inrichting. In deze 25 jaar hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met vergadertafels en vergaderstoelen van gerenommeerde merken. Bekijk en vergelijk ze hier of in onze 1000 m2 showroom langs de A16.


Direct actie ondernemen?


Wat voor vergaderruimte inrichting zoekt u?

Vergaderruimte inrichting met verrijdbare vergaderstoelenBij het inrichten van uw vergaderruimte is het belangrijk dat u rekening houdt met hoeveel u de inrichting gaat belasten. Een vergaderruimte die af en toe wordt gebruikt voor korte besprekingen moet vanzelfsprekend aan andere eisen voldoen dan een vergaderruimte die constant wordt gebruikt voor vergaderingen met een gemiddelde duur van 6 uur. Bij weinig belaste vergaderruimtes kunt u uw inrichting puur baseren op esthetiek, terwijl het bij intensief gebruikte vergaderruimtes zeer belangrijk is dat u ook rekening houdt met het comfort van de gebruikers.

Wij helpen u graag bij het inrichten van elk type vergaderruimte. Of u nu over een kleine of grote vergaderruimte beschikt en u deze in een eenvoudige of luxere stijl wilt inrichten, Shiraz heeft altijd een passend advies voor uw vergaderruimte inrichting.


Een comfortabele vergaderruimte inrichting


Bij urenlange vergaderingen is comfort van groot belang. Dit comfort wordt bepaald door meerdere factoren, o.a. door de afstand tussen de personen naast en tegenover u en de akoestiek in uw vergaderruimte. Maar de belangrijkste factor voor comfortabel vergaderen zit hem in de juiste vergaderstoelen. Bij langdurige vergaderingen is het namelijk belangrijk dat u een vergaderstoel neemt met een actieve zit. Hiermee voorkomt u een slechte zithouding en rugklachten.

Vergaderruimte inrichting met design vergadertafel
Vergaderruimte inrichting met hoogte verstelbare vergadertafel

Een maatwerk vergaderruimte inrichting

 

Onze maatwerk vergadertafels geven u eindeloze mogelijkheden voor uw vergaderruimte inrichting, en daarom adviseren wij u graag! Aan de hand van uw wensen en met behulp van tekeningen bieden wij u een passend voorstel. In ons voorstel houden wij natuurlijk rekening met de keuze van de juiste bladvorm, de afmetingen van de tafel en de diverse mogelijkheden voor het onderstel. Zo kunt u kiezen voor een design tafel op vaste hoogte, of een modern onderstel met elektrische hoogteverstelling.


Uw vergaderruimte inrichting van ontwerp tot realisatie

3D tekening van een vergaderruimte inrichting


Een nieuwe vergaderruimte inrichting visualiseren is niet altijd makkelijk, wij helpen u hier graag een handje bij. Met behulp van 2D en 3D software creëren wij een duidelijk beeld van hoe uw ruimte eruit zou kunnen zien, dit doen wij natuurlijk geheel aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte te bieden heeft.

Opgeleverde vergaderruimte inrichting


Aan de hand van onze 2D en 3D tekeningen werken we het ontwerp samen met u uit, tot er een definitief ontwerp en offerte ontstaan. Ons professionele montageteam levert en monteert het meubilair vervolgens zoals het bij het definitief ontwerp is afgesproken, en helpen u bij het instellen van uw meubilair.Assortiment vergadermeubelen

Ons assortiment vergadermeubilair


Bij een mooie vergaderruimte inrichting hoort natuurlijk mooi vergadermeubilair. Shiraz levert vergadermeubilair in veel verschillende stijlen, materialen, kleuren en prijsklassen. Neem een kijkje in de catalogus voor een uitgebreid aanbod, waarin u o.a. een grote selectie vergaderstoelen en vergadertafels vindt met een speciale overzicht pagina van onze maatwerk vergadertafels.

 

 

Bekijk hier ons assortiment


Gerealiseerde projectenHieronder vindt u alvast een aantal van onze gerealiseerde vergaderruimte inrichtingen, u vindt onze andere projecten terug in ons portfolio. Wilt u graag meer informatie of wilt u de mogelijkheden voor uw vergaderruimte inrichting bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Vergaderruimte inrichting met design vergaderstoelen
Open vergaderruimte inrichting
Vergaderruimte inrichting met akoestisch zitelement
Vergaderruimte inrichting met design vergadermeubilair
Vergaderruimte inrichting met houten tafels
Vergaderruimte inrichting met ronde vergadertafel
Vergaderruimte inrichting met grote vergadertafel
Vergaderruimte inrichting Amsterdam