Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kantoormeubilair met toegevoegde waarde

In 1994 opgericht door Azam Ghorashi met een passie om met kwalitatief kantoormeubilair, inspirerende kantoorinrichtingen te maken, zo is Shiraz in 25 jaar uitgegroeid tot professionele kantoor en projectinrichter!

 

Ons ruime assortiment bestaande uit meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde leveranciers van gerenommeerde merken, bestaat uit kantoormeubilair met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij leveren oplossingen voor het hele kantoor, zoals een functionele en ergonomische werkplek, kantinemeubilair en ergonomie gerelateerde producten. Daarnaast zijn wij ook uw leverancier voor zorgmeubilair en onderwijs meubilair. 

kantoormeubilair Palmberg
Ergnomische thuiswerkplek

Een goede ergonomische werkplek start bij Shiraz! 

Of u nu op zoek bent naar goed advies voor een ergonomische bureaustoel of een totale projectinrichting, ons team van enthousiaste ergonomie experts en interieurontwerpers helpen u graag!

In onze showroom van 1000 m2, is er genoeg ruimte om ons kantoormeubilair assortiment te verkennen en een gevoel te krijgen voor uw nieuwe inrichting.

 

Klik hier voor thuiswerkplek meubilair


Waarmee kunnen wij u helpen?


KANTOORMEUBILAIR MET DE JUISTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING, AL 25 JAAR EEN BEGRIP IN REGIO ROTTERDAM

 

Uw kantoorinrichter. Betrouwbaar. Betrokken. Betaalbaar

Ons team van interieuradviseurs en ergonomie experts werken met grote enthousiasme aan ons grootste doel:

Het creëren van inspirerende en ergonomische kantoorinrichtingen die het beste in uw medewerkers naar boven haalt. Een werkplek die functioneel en efficiënt is, motiveert en samenwerking stimuleert. Maar ook ruimte biedt voor ontspanning! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de producten lang meegaan en alle kantoormeubelen duurzaam worden geproduceerd.

Wij zijn er voor kleine en grote bedrijven, met een klein of groot budget... Ieder vraagstuk benaderen wij met dezelfde betrokkenheid en enthousiasme!

Azam Ghorashi- Oprichtster

 

Shiraz team

Benieuwd hoe onze klanten ons waarderen?


Bekijk onze gerealiseerde kantoorinrichtingen

Kantoorinrichting Comelit Nederland. Papendrecht
"Was erg leuk en fijn om dit project met jullie te doen. Super om in de door jullie bedachte inrichting te werken. We kunnen iedereen aanraden eens met jullie te praten als je iets bijzonders wil op kantoor!" - Comelit Nederland
Kantoor ZGWA- Facilitair
"Mooi design, goed opgeleverd en uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Daarnaast prettig om mee samen te werken!" - PowerQ Rotterdam
Moderne kantoorinrichting AAME
"Het team van Shiraz Office furniture heeft, na het maken van een afspraak, ons in de showroom, zeer professioneel , maar ook gastvrij ontvangen. Met een duidelijke offerte en zeer goede nazorg zijn wij uiterst tevreden over de service en geleverde kantoormeubilair." - Dhr. Lim-The
Wachtkamerinrichting LCG Hardinxveld-Giessendam
"Ik zal Shiraz bij iedereen willen aanbevelen, daar wij correct en snel zijn geholpen. De levering van de bestelde kantoormeubels werd op het afgesproken moment geleverd en netjes gemonteerd!" - Dhr. Nooteboom

Gezond werken?

 

Gezond werken, het beeld in u hoofd beschrijft al snel een werknemer op een hometrainer. Terwijl hij calorieën verbrandt, belt hij zijn klanten, stelt offertes op en sluit goeie deals. Het is één groot succesverhaal.

 

De praktijk blijkt anders. Bedrijven schaffen een mooi zit-sta bureau aan maar de, medewerkers gebruiken het niet. Ontzettend jammer, want gezond werken heeft veel voordelen voor werknemer en werkgever! Om gezond te werken succesvol te laten worden is goed advies en een inplementatie hiervan essentieel. En daar helpen wij u graag bij.

Afspraak maken voor goed ergonomisch advies in onze showroom of bij u op locatie?

Neem contact met ons op!


Assortiment icon

GROOT ASSORTIMENT kantoormeubilair

 

Shiraz houdt zich al 25 jaar bezig met de kantoorinrichting en zorginrichting. In die periode hebben wij een mooie selectie gemaakt in hoogwaardig kantoor-, kantine-, en receptiemeubilair en magazijninrichtingen en dat voor een betaalbare prijs. Zo kan er ook met een klein budget een mooie inrichting worden gerealiseerd. Bovendien komt ons meubilair van Europese fabrikanten uit Nederland, Duitsland & Italië, kwaliteit gegarandeerd!

Brochure icon

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

 

In onze nieuwe brochure worden er diverse aspecten van kantoorinrichting behandeld zo vindt u er o.a. modern kantoormeubilair voor kantoor, receptie, wachtkamer, vergaderruimte, kantine en magazijn maar ook accessoires om uw kantoorinrichting helemaal af te maken. Naast een selectie van ons favoriete meubilair vindt u ook een aantal nieuwe kantoormeubelen, die we in onze brochure graag aan u introduceren.

Download onze brochure

3D tekening icon

3D TEKENING OP MAAT

 

Veel mensen hebben moeite om door hun huidige interieur heen te kijken en zien daardoor niet de mogelijkheden en potentie van een ruimte. Wij helpen u graag om uw ideeën te visualiseren in gedetailleerde 2D en 3D tekeningen, waardoor u wel een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van de ruimte. Bespaar uw bedrijf dure architectenkosten, want bij SHIRAZ krijgt u 2D & 3D tekeningen er gratis bij!