Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kabelmanagement is een breed begrip, welke soort elektrificatie zoekt u?

Onder de betekenis van Kabelmanagement en Elektrificatie verstaan wij alle middelen waarmee wij de connectiviteit en comfort van uw ICT op kantoor kunnen vergroten. Dit kan door middel van inbouwunits voor uw bureau en vergadertafels, in combinatie met diverse andere kabeldraagsystemen. Hiervoor hebben wij een uniek en toegankelijk assortiment voor onze klanten samengesteld. Er zijn naar middelen gezocht waarvan wij zeker zijn dat de kwaliteit perfect is en welke ook een vriendelijk budget hebben. Geloof het of niet, maar wij kunnen u al Duitse elektrificatie punten aanbieden vanaf €23,-.

 

Naar welke facilitaire voorziening u ook op zoek bent, of dit nu kantoormeubilair is of elektrificatie units voor op het bureau zijn, het is (vaak) voor commercieel gebruik. Producten moeten daarom hufterproof en storingsvrij zijn. Wij werken daarom niet met oosterse inbouw elektrificatie middelen, wel met de bekendste binnen deze branche. Deze producten komen of uit Duitsland of  Zweden en zijn vaak op maat samen te stellen. Ervaring leert echter dat meestal wordt gekozen voor standaard aansluitingen. Shiraz Office Furniture heeft daarom de meest gekozen configuraties per product samengesteld, om het zo voor u nog makkelijker te maken. 

 

Wilt u direct kopen? Alle elektrificatie middelen zijn online beschikbaar. Wilt u meerdere aantallen en of gebruik maken van onze inbouwservice? Neem contact op met ons kantoor. Onze contact gegevens vind u hier.

ELEKTRIFICATIE ACHTERAF INBOUWEN?

 

U wilt een inbouwunit in uw bestaande bureau inbouwen, maar heeft hiervoor de middelen niet? Dit probleem wordt vaker erkent door onze klanten. Vandaar dat wij deze unieke service vanaf nu ook aanbieden.

Dit stelt u in de gelegenheid om in elke bestaande vorm van meubilair, inbouwunits en elektrificatie te bouwen.  Onze monteur werkt geheel stofvrij en werkt met zorg, hierdoor is de operatie snel en vakkundig uitgevoerd. 

Interesse in onze unieke service? Zoek een geschikte inbouwunit uit onze elektrificatie pagina, en graag telefonisch of per mail een offerte aanvraag in. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van geschikte elektrificatie voor uw bureau? Laat u informeren door ons personeel.

 

''Voor een nieuwe vergadertafel was geen budget, door deze service hebben wij een upgrade kunnen uitvoeren''

     H Jansen - Noera B.V.

NIEUWE VERGADERTAFEL NODIG? 

 

Werk efficiënt en clean wanneer u bezoek krijgt. U vertegenwoordigd immers het bedrijf waarvoor u werkt. Uw handelingen worden onopgemerkt toch mee genomen in uw beoordeling, of uw klant wel of geen zaken met u wilt doen.

 

Clean werken en elektrificatie gaan gelijk op. De investering voor passende inbouwunits is klein wanneer u een nieuwe vergadertafel koopt. Overweeg daarom in dit stadium deze direct in te laten bouwen. 

 

Elektrificatie & inbouwunits komen in veel verschillende maatvoeringen. Wij luisteren daarom graag hoe u de inbouwunits wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een onderwijzende kernactiviteit, dan heeft u mogelijk behoefte aan een andere vorm van elektrificatie. U kunt altijd contact met ons opnemen als u niet heeft gevonden wat u zocht.