uCommerce Developer Edition
Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kabelmanagement & Elektrificatie | voor alle Kantoor-Ruimten

Onder de betekenis van Kabelmanagement en Elektrificatie verstaan wij alle middelen waarmee wij de connectiviteit en comfort van uw ICT op kantoor kunnen vergroten. Hiervoor hebben wij een uniek en toegankelijk assortiment voor onze klanten samengesteld. Er zijn naar middelen gezocht waarvan wij zeker zijn dat de kwaliteit perfect is en welke ook een vriendelijk budget hebben. Geloof het of niet, maar wij kunnen u al Duitse elektrificatie punten aanbieden vanaf €23,-.

 

Naar welke facilitaire voorziening u ook op zoek bent, of dit nu kantoormeubilair is of elektrificatie units voor op het bureau zijn, het is (vaak) voor commercieel gebruik. Producten moeten daarom hufterproof en storingsvrij zijn. Wij werken daarom niet met oosterse inbouw elektrificatie middelen, wel met de bekendste binnen deze branche. Deze producten komen of uit Duitsland of  Zweden en zijn vaak op maat samen te stellen. Ervaring leert echter dat meestal wordt gekozen voor standaard aansluitingen. Shiraz Office Furniture heeft daarom de meest gekozen configuraties per product samengesteld, om het zo voor u nog makkelijker te maken. 

Wilt u direct kopen? Alle elektrificatie middelen zijn online beschikbaar. Wilt u meerdere aantallen en of gebruik maken van onze inbouwservice? Neem contact op met ons kantoor. Onze contact gegevens vind u hier.


Bekijk direct onze producten!