• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kantoormeubilair met toegevoegde waarde.

In 1994 opgericht door Azam Ghorashi met een passie voor mooie en functionele kantoorinrichtingen, zo is Shiraz uitgegroeid tot professionele kantoorinrichter in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Brabant.


Dit is bereikt met een paar simpele kernwaarden, namelijk eerlijk, betrokken en betrouwbaar. Zo kiezen wij niet de makkelijkste weg, maar de weg waarin wij het beste advies kunnen geven voor uw onderneming, voor nu, maar ook voor in de toekomst. U zit er immers voor het lange termijn, net als wij. Dit uit zich in de keuze voor doelgerichte fabrikanten, ieder met zijn eigen specialiteit. Geen tussenhandelaren of totaal leveranciers, maar rechtstreekse leveringen uit de fabriek met een eigen R&D afdeling.


Alleen hierdoor kunnen wij garanderen dat een ''juiste prijs-kwaliteitverhouding’’ geen loze kreet wordt. Met meer dan 100 leveranciers bent u zeker bij ons aan het goede adres voor uw bedrijfsinrichting. Wij bieden oplossingen voor het kantoor, zoals werkplek inrichting, kantinemeubilair en ergonomie gerelateerde producten. Maar zijn ook zeer actief in de zorgsector, zoals wachtkamer inrichtingen voor praktijken en de verzorgen de inrichting van zorginstellingen.


Met onze
showroom van 1000 m2, is er genoeg ruimte om ons assortiment te verkennen en een gevoel te krijgen voor uw nieuwe inrichting. Geen tijd om naar ons te komen? Wij brengen net zo graag een bezoek aan uw bedrijf.

 

> Bekijk onze producten

  

 Wij zijn gespecilaliseerd in Kantoorinrichting & Wachtkamerinrichtingen

 

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het midden hoog segment, een segment waar de exponentiële relatie tussen kwaliteit en prijs de meeste gunstige verhouding kent.

Onze stijl 

moderne kantoorinrichting voor ieder budget

 

Gedurende een periode van 20 jaar hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Waarbij wij ergonomisch kantoormeubilair hebben geleverd aan grote internationale bedrijven tot MKB en ZZP’ers. In welke segment u ook hoort, wij behandelen elke klant met dezelfde gedrevenheid en interesse. Voor u is het vooral belangrijk of wij een geschikte partner zijn voor u!
Wij hebben daarom een projectinrichting pagina opgesteld. Neem hier een kijkje in onze opgeleverde projecten en laat u inspireren voor uw eigen nieuwe kantoorinrichting. U krijgt hier een goede indruk wat wij kunnen en wat er mogelijk is met ons kantoormeubilair. Voor deze projectinrichtingen wordt vooral gebruik gemaakt van projectmeubilair. Met dit kantoormeubilair zijn er vaak meer mogelijkheden dan met normale kantoormeubelen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 Bekijk gerealiseerde projecten

Bezoek onze showroom

 

 

Een oppervlakte van 1000m2 gevuld met kantoormeubelen en accessoires. Shiraz is hiermee uniek en nodigt u van harte uit. Bekijk en vergelijk kantoormeubelen van budget tot design. 

Kantoormeubilair online kopen is een mogelijkheid en een groot deel van ons assortiment is te vinden op onze website. Het probleem is echter, dat veel van onze klanten niet precies weten wat er allemaal mogelijk is. Dit is uiteraard niet gek, want dit is immers ons werk. Bent u opzoek naar een nieuwe kantoorinrichting, maakt dan wat tijd vrij en kom langs. In de showroom hebben wij in elke categorie verschillende opstellingen staan. Hier vindt u alles voor uw kantoorinrichting, receptieruimte, wachtkamer inrichting, kantine inrichting en zorgcentra en meer. Indien gewenst loopt u de deur uit met een 3D tekening en Offerte in de hand. Wij zijn snel bereikbaar langs de A16 vanaf Breda en Rotterdam.

 Bekijk de showroom


Gezond werken met zit-stawerkplekken

Gezond werken?

 

Ons kantoor werkt gezond, hoe zit het met uw kantoor?

 

Gezond werken, het beeld in u hoofd beschrijft al snel een werknemer op een hometrainer. Terwijl hij calorieën verbrandt, belt hij zijn klanten, stelt offertes op en sluit goeie deals. Het is één groot succesverhaal.

 

De praktijk blijkt anders. Bedrijven schaffen een mooi modern apparaat aan, mensen kijken ernaar, maar gebruikt wordt het niet. Gezond werken moet dan ook goed geïmplementeerd worden, maar belangrijker, u moet goed geadviseerd worden wat wel en niet werkt. 

Wij weten alle Tips and Tricks. Laat u adviseren, kom langs en laat u verwennen door onze eigen barista.


Assortiment icon

Mooi ASSORTIMENT

 

Shiraz houdt zich al 20 jaar bezig met kantoorinrichting, in die periode hebben wij een mooie selectie gemaakt in hoogwaardig kantoor-, kantine-, en receptiemeubilair en magazijninrichtingen en dat voor een betaalbare prijs. Zo kan er ook met een klein budget, een mooie inrichting worden gerealiseerd. Bovendien komt ons meubilair van Europese fabrikanten uit Nederland, Duitsland & Italië, kwaliteit gegarandeerd!

Brochure icon

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

 

In onze nieuwe brochure worden er diverse aspecten van kantoorinrichting behandeld zo vindt u er o.a. modern kantoormeubilair voor kantoor, receptie, wachtkamer, vergaderruimte, kantine en magazijn maar ook accessoires om uw kantoorinrichting helemaal af te maken. Naast een selectie van ons favoriete meubilair vindt u ook een aantal nieuwe kantoormeubelen, die we in onze brochure graag aan u introduceren.

Download onze brochure

3D tekening icon

3D TEKENING OP MAAT

 

Veel mensen hebben moeite om door hun huidige interieur heen te kijken en zien daardoor niet de mogelijkheden en potentie van een ruimte. Wij helpen u graag om uw ideeën te visualiseren in gedetailleerde 2D en 3D tekeningen, waardoor u wel een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van de ruimte. Bespaar uw bedrijf dure architectenkosten, want bij SHIRAZ krijgt u 2D & 3D tekeningen er gratis bij!


Levering door heel Nederland

Kantoormeubilair door heel Nederland geleverd

U komt uit Groningen en u bent geïnteresseerd in ons kantoormeubilair? Geen probleem, neem een kijkje op onze webshop. Hier staan alle kantoormeubelen met een levertijd korter dan 10 dagen. Dit zijn onze voorraadproducten en zijn dus ten alle tijden snel leverbaar. U kunt veilig en vertrouwd afrekenen in een beveiligde betaalomgeving. Uw producten zullen netjes bij u afgeleverd worden. Let wel, kantoormeubelen aangeschaft in onze webshop, worden ongemonteerd geleverd. Tenzij anders is afgesproken.
Dit is echter niet onze kernactiviteit. Ons specialisme is namelijk het opleveren van totale kantoorinrichtingen. Binnen een projectinrichting worden uw wensen besproken en visualiseren wij naar een 3D tekening. Kijk voor meer informatie op de projectinrichting pagina.

professionele levering & montage

Professionele levering & montage

Verkopen kan elk bedrijf, een goede service op locatie is een vak apart. Als u lang heeft moeten wachten op uw kantoormeubelen, is er niets vervelender als het beschadigd op zijn plek wordt gezet. Of erger, er zijn hele stukken uit uw deurposten gelopen, of uw net gestucte muren zijn beschadigd. U wilt daarom samenwerken met een partij welk getrainde personeel in dienst heeft. Geen vakantiekrachten of andere tijdelijke krachten, waarbij kennis van het vak ver te zoeken is.

Shiraz heeft haar eigen personeel, waarvan ieder een uitgebreide kennis heeft van het assortiment. Daarnaast geven wij ergonomisch advies op locatie. Wel zo makkelijk als u een nieuwe kantoorinrichting heeft aangeschaft. Wij stellen de bureaus op hoogte en geven uitleg over de bureaustoelen. Want let wel, elk merk bureaustoel is anders en elke andere creëert een andere zitpositie.