• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Kies voor kwalitatief kantoormeubilair. Kies voor Palmberg

Wij kunnen Palmberg in enkele kernwoorden toelichten: Kwaliteit, Duits, Design, Innovatief, Uitgebreid leveringsprogramma, Betaalbaar, Snel leverbaar, Grote keuze in kleuren en Maatwerk is mogelijk.

 

Palmberg is dé kantoormeubelfabriek van Europa en tegelijkertijd de grootste.

 

Dit is voornamelijk te danken aan de engineers van de R&D afdeling. Door continu te innoveren, producten te verbeteren, slimmere oplossingen te bedenken is Palmberg sterk gegroeid de laatste jaren. Allemaal leuk hoor ik u zeggen, maar wat betekent dit voor mij en mijn bedrijf?

 

Door een zeer optimaal productieproces is de levertijd 6-8 weken. Dit geldt ook voor maatwerk, waarin u de keuze heeft uit afmetingen, vormen, onderstellen, onderstel kleur, bladkleur en bladrand kleur en wellicht de kleuren van uw bijpassende archiefkasten of ladeblokken. 

 

Palmberg stelt hoge eisen aan haar producten. Om deze kwaliteit meetbaar te maken zijn de producten en de omgeving waarin deze gebouwd worden getoetst aan zware kwaliteitseisen.

 

 

 

 


 


Pensum U

 

Het model Pensum is onze all-time-favourite en het meest gekozen onderstel van Palmberg. De u-poot van de serie Pensum heeft een mooie design vormgeving en is voorzien van het gepatenteerde Easy-Push systeem. U kunt het bureau gemakkelijk in hoogte verstellen door middel van de knoppen op het onderstel, u kunt deze met slechts één vinger indrukken. Zo hoeft u nooit gereedschap te gebruiken om de gewenste hoogte in te stellen.

Voor een kleine meerprijs kunt u het telescopische frame in verchroomd uitvoeren. Dit geeft een zeer strakke en chique uitstraling. Dit is bij de O-poot ook mogelijk.

 

Meer informatie over Palmberg Pensum U

 


Pensum O

 

Naast de U-poot heeft het model Pensum ook een O-poot. Het verschil is dat een O-poot een gesloten (doorlopend) frame heeft. Dit onderstel is voorzien van het gepatenteerde Easy-Push systeem. Net als bij de U-poot is het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen door middel van de knoppen op het onderstel, u kunt deze met slechts één vinger indrukken.

Voor een kleine meerprijs kunt u het telescopische frame in verchroomd uitvoeren. Dit geeft een zeer strakke en chique uitstraling. Dit is bij de U-poot ook mogelijk.


Meer informatie over Palmberg Pensum O

 


Prisma 2

 

Met de modulair bouwwijze en moderne uitstraling is Prima 2 het meeste gebruikte kastenprogramma van Palmberg!

Het omvangrijke assortiment biedt veel mogelijkheden in het combineren van elementen en kleuren. U kunt zelf de hoogte en breedte bepalen. De inrichting van de kast heeft u ook helemaal in eigen handen.

Het kastensysteem bestaat uit: Open kasten, Draaideuren, Jaloezie deuren, Glazen draaideuren, Schuifdeuren of Uittrekbare laden. Het Prisma 2 kastensysteem biedt ook Combinatiekasten en Locker kasten.


Meer informatie over Palmberg Prisma 2

 


Crew elektrisch

 

Naast de andere uitvoeringen van de Crew werkplekken, heeft Palmberg een elektrisch in hoogte verstelbaar onderstel ontwikkeld.

Door de combinatie van Duitse kwaliteit en hoogwaardige mechanische systemen is dit de perfecte keuze wanneer u jaren lang wilt profiteren van een zit-sta werkplek.

Het elektrische onderstel zorgt ervoor dat de werkplek gemakkelijk en snel is in te stellen op de gewenste hoogte, ook ideaal voor het gebruik als flex werkplek. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf!

Meer informatie over Palmberg Crew elektrisch

 


Select

 

Select kasten zijn de design kasten van Palmberg. De kasten hebben een strakke en chique uitstraling, ze zijn greeploos en staan op metalen hoeksokkels. De metalen hoeksokkels kunnen ook in het verchroomd uitgevoerd worden.

De kasten zijn volledig naar wens samen te stellen. Het systeem bestaat uit: Open kasten, Draaideurkasten, Glazen draaideurkasten, Module kasten, Lade kasten en Hangkasten.Meer informatie over Palmberg Select

 


Crew H-bench

 

De H-Bench van Crew is voorzien van een H-poot, hiermee onderscheid hij zich van de andere Crew bureaus. Dit bureau maakt het mogelijk om groepswerkplekken in één meubel te creëren. De naar achter geplaatste poot zorgt voor maximale beenruimte onder het bureau.

De H-Bench is zoals alle andere Crew bureaus hoogte instelbaar, u heeft hierbij de keuze uit een gepatenteerde Easy-Push systeem, slingerverstelling of elektromotorische verstelling.Meer informatie over Palmberg Crew H-Bench

 


Systo-Tec

 

Door het flexibele programma van Systo-Tec kunt u zowel individuele werkplekken creëren als vergaderopstellingen.

U heeft de keuze uit een vierkant of rond onderstel, u kunt het onderstel in hoogte verstellen door middel van steldoppen of een buis-in-buis frame.

Het Syto-Tec bureau wordt ook veel gebruikt in combinatie met Prisma 2 opbergoplossingen voor de Casus balieopstellingen van Palmberg.Meer informatie over Palmberg Systo-Tec

 


Conferentie

 

In stijl, maar toch flexibel of functioneel vergaderen? Met het vernieuwde conferentie  programma van Palmberg is het allemaal mogelijk.

Door het brede aanbod van verschillende vormen, onderstellen en vele kleurencombinaties zit er voor ieder kantoor wat wils bij.

Conferentie combineert het betrouwbare Palmberg design met technische flexibiliteit. Door de modulaire opbouw van de tafels kunnen wij elke gewenste afmeting realiseren.


Meer informatie over Palmberg Conferentie

 


Crew

 

Tijdloos design is gegarandeerd met deze strak vormgegeven T-poot van Palmberg. Crew heeft standaard het gepatenteerde Easy-Push systeem. Hierdoor kunt u het bureau gemakkelijk in hoogte verstellen door middel van de knoppen op het onderstel, deze kunt u met de kracht van één vinger indrukken.

Wilt u een luxere uitstraling? Kies voor verchroomde details.

Naast het Easy-Push onderstel heeft Crew ook nog andere uitvoeringen.


Meer informatie over Palmberg Crew

 

 

Compona

 

De naam zegt het al, componenten. Hier draait het dan ook allemaal om bij Palmberg Compona. De kasten zijn wederom geheel naar wens samen te stellen, maar dan in lage kleine componenten. De maximale hoogte is echter wel 4OH, omgerekend 165cm. De breedte is altijd 80cm en er is een keuze uit twee hoogten, 23cm of 43cm. Ongeacht uw gekozen versie is er keuze uit verschillende uitvoeringen. Bij een afsluitbare uitvoering beweegthet afsluit element altijd naar boven. Er is keuze uit: Openkasten, Glazen kleppen, Melamine kleppen, Uittrekbare frames en Uittrekbare laden, verkrijgbaar in twee laden per element of 1 grote laden.


Meer informatie over Palmberg Compona

 

 

Crew gasveer

 

Wederom een 100% Duits product. Dit met gasveer verstelbare bureau verschilt niet veel met de Caldo Swing bureaus. Waar Caldo een Chromen ronde telescopische poot heeft, heeft Crew een gecoat onderstel met een rechthoekig kokerprofiel. Ook dit bureau komt met een elektrisch bedieningspaneel, waarmee de hoogte ingesteld kan worden. Ook hier is er een keuze om voor een enkelvoudig telescopisch profiel te kiezen of een enkelvoudige.

Meer informatie over Palmberg Crew Gasveer

 

 

Crew Wang

 

De Crew wang is hetzelfde als de T-poot van Crew, toch is er een klein verschil, de wang heeft een ombouw. De ombouw zorgt voor extra privacy en creëert rust in een kantoor.

U heeft bij dit onderstel keuze uit Easy-Push, slingerverstelling of elektrische verstelling. 

Bezoek onze showroom en bekijk alle Crew onderstellen!
Meer informatie over Palmberg Crew Wang

 

 

Palmega

 

Deze poot heeft wat weg van de C-poot van de Caldo serie. De Palmega poot heeft alleen een tijdlozer en klassieker design waar de Caldo poot juist strak is. Palmega heeft een uniek en makkelijk systeem om de bureaus in hoogte te verstellen. Doormiddel van een meegeleverde sleutel is het bureau van onderen te verstellen. Hierdoor is het mogelijk de poot helemaal strak te houden zonder dat de hoogte verstellingen zichtbaar zijn.

Meer informatie over Palmberg Palmega

 

 

P.A.L.M.A

 

Een waar design stuk. PALMA is de meest luxe serie van Palmberg. De Palma poot onderscheid zich door de zeer hoogwaardige afwerking en Chrome details. De poot gebruiken wij dan ook voor mooie directiewerkplekken en high-end conferentie ruimten. Uiteraard maakt de Palma serie ook gebruik van gelaserde werkbladen, of kies voor een van de mooie fineer toplagen.Meer informatie over Palmberg P.A.L.M.A.

 

 

Sinac

 

Sinac staat voor strakke vormen, optimale functionaliteit en hoogwaardige materialen. Een ergonomische werkplek met een eenvoudig ontwerp die u het comfort van een klassieke kantoorwerkplek biedt. Het veelzijdige bureausysteem biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen een ronde of een vierkante poot. Naast de hoogte verstelling door middel van steldoppen, maakt het  buis-in-buis onderstel ook een hoogteverstelling mogelijk van 650 - 850 mm.

Met de uitstraling van tijdloze design is de Sinac statafel ideaal voor korte meetings of staande presentaties.

Meer informatie over Palmberg Sinac

 

 

 

Introtec

 

Introtec is de instaptafel van Palmberg, de tafel kan op veel manieren worden toegepast. De tafels hebben een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. 

Omdat de tafels niet hoogte instelbaar zijn worden deze voornamelijk gebruikt als kantinetafels of werkeilanden als bijvoorbeeld vergaderoplossingen.

Meer informatie over Palmberg Introtec

 

 

Orga Plus

 

Altijd uw werkplek op orde met de professionele Orga Plus opbergsystemen van Palmberg! Organiseer uw kantoor of werkplek met onder andere verrijdbare ladeblokken en ladekasten die u voldoende ruimte bieden voor het opbergen van uw dagelijkse werk. De opbergsystemen van Orga Plus zijn kwalitatief de beste op de markt en flexibel in de samenstelling. Het geraamte van de systemen is gemaakt van hout met er overheen een harde melamine laag. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen gaan de systemen jarenlang mee, zelf met intensief gebruik. De systemen kunnen door middel van vele kleurencombinaties en verschillende uitvoeringen compleet naar wens samengesteld worden.

Meer informatie over Palmberg Orga Plus

 

 

Casus

 

De Casus receptie balie van Palmberg is modulair op te bouwen en volledig op maat te maken, zo past de balie in elke ruimte! De balie beschikt over rechte elementen en hoekelementen van 90 graden.

De balie wordt rondom een bureau gebouwd, het systeem maakt het zelfs mogelijk om een zit-sta werkplek achter de balie te plaatsen. Optioneel kan de balie met LED verlichting worden uitgevoerd.

Benieuwd naar de balie? Bekijk de balie bij ons in de showroom!


Meer informatie over Palmberg Casus

 

 

Entree

Entree ontvangstbalies zijn eenvoudiger uitgevoerd dan Casus receptiebalies. Het onderstel is afkomstig van het systo-tec bureau programma, waar elementen tegenaan gezet worden. Deze elementen hebben altijd een horizontaal plateau aan de bovenkant zitten. Het voordeel van Entre zit hem in de mogelijke vormen. Zo zijn bij dit programma ronde, rechthoekige en multi-hoekige opstellingen mogelijk. Daarnaast kan de balie voorzien worden van metalen frontpanelen om deze mooier te maken. Kom langs en bekijk alle mogelijkheden. 


Meer informatie over Palmberg Entree

 

 

Terio Plus

 

Visuele en akoestische afscherming kunnen voor een betere concentratie en communicatie zorgen op de werkvloer.

Terio Plus van Palmberg biedt diverse mogelijkheden voor het verbeteren/optimaliseren van de akoestiek in de ruimte.

Het aanbod bestaat uit opzetwanden, multipanels, scheidingswanden, wand- en plafondabsorbers, baffels en verrijdbare scheidingswanden.  Meer informatie over Palmberg Terio Plus

 

 

P4 

 

Het P4 kastensysteem is een modulair open reksysteem. Het modulaire systeem krijgt verschillende functies in uw inrichting, zo kan het dienen als extra opbergruimte naast uw werkplek, als ruimteverdeler of als hangrek en sideboard in uw ruimte. De elementen van het P4 systeem staan op steldoppen, wielen of worden aan de wand gemonteerd. 

De modulaire rekkensystemen kunnen flexibel aan eigen behoeften en ruimtesituaties worden aangepast. U kunt de rekkensystemen eindeloos met elkaar koppelen. Met het P4 systeem valt alles op zijn plaats! 

 

Meer informatie over Palmberg P4

 

 

Caldo C

 

Dit type kenmerkt zich door tijdloze C-poten. De poten zijn voorzien van een veer-mechaniek, waardoor de bureaus makkelijk te verstellen zijn. Door het losdraaien van een boutje is Caldo C traploos instelbaar. Verder heeft Caldo C een kabel kanaal om kabels naar de grond de begeleiden.
Meer informatie over Palmberg Caldo C

 

 

Kit

 

Kit is op vele manieren toepasbaar, ook wel een communicatie brug genoemd. De opstellingen kunnen worden gebruikt voor onder andere vergaderruimtes, kantines en pantry’s. De Kit is compleet bekabelbaar en biedt hierdoor alle moderne aansluiting in de mediawereld.

De bruggen kunnen worden geleverd in verschillende afmetingen, vele kleurencombinaties en kan ook geleverd worden met het kastensysteem Select van Palmberg.
Meer informatie over Palmberg Kit

 

 

Cucina

 

Een bijzondere toevoeging aan het assortiment van Palmberg, is de productlijn Cucina. Met deze collectie kunt u de stijl van uw kantoor doortrekken in de pantry of het keukengedeelte.

Het systeem is van hoge kwaliteit en heeft een mooi en strak design. Cucina biedt veel combinatiemogelijkheden waardoor u de opstelling en indeling helemaal zelf kunt bepalen. U kunt de keuken compleet maken door hem uit te voeren met  bijvoorbeeld een spoelback, magnetron, koelkast of ander apparatuur.

 

 

 

Melounge

 

Sfeervol, comfortabel en veelzijdig.

Palmberg heeft een nieuwe collectie aan zijn assortiment toegevoegd, Melounge. De soft-seating collectie van hockers biedt zitcomfort en geeft elke omgeving een sfeervol karakter.

Met de hockers kunnen er stijlvolle ruimtes worden gecreëerd waar u kunt ontspannen, werken of overleggen. Een nieuwe omgeving en houding kunnen zorgen voor nieuwe, creatieve ideeën.

Door de verschillende vormen, stoffen en kleuren kunt u uw eigen unieke zit combinaties creëren. 

 

 


Lockers


Lockers zijn meer dan alleen kasten, ze zijn een veilige opbergplek voor persoonlijke spullen.

De lockers van Palmberg maken onderdeel uit van hun uitgebreide Prisma 2 kastensysteem. De lockers zijn hierdoor ook te combineren met garderobekasten.

Elk deurtje is uitgerust met een softsluitingsysteem om het slaan van harde deuren te voorkomen. Het afsluitingssysteem van de lockers is naar wens aan te passen. U krijgt hierbij de keuze tussen verzonken cilindersloten of mechanische cijfersloten.