• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Waarom Shiraz Office Furniture?

Snelle offertes

Snelle offertes

Niets is vervelender dan een offerte waar u lang op moet wachten. Onze offerte ontvangt u daarom in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Snelle Service

Snelle service

Service en klanttevredenheid staan centraal. Wilt u op kort termijn iets regelen? Dan zijn wij in staat snel te schakelen.

Snel bereikbaar

Snel bereikbaar

Wij zijn gevestigd langs de A16 in Dordrecht en zijn snel bereikbaar vanaf Rotterdam en Breda, we hebben een showroom van maar liefst 1000 m².

Voorraad

Voorraad

Wist u dat een groot deel van ons assortiment vanuit voorraad leverbaar is? Op onze website geven wij dit aan met een groen vinkje onder het product.


Vakkundig montageteam

Vakkundig montageteam 

Onze eigen monteurs hebben ervaring en zijn bekend met ons complete assortiment. Ook geven zij zit-instructies op locatie.

 

Grote showroom

Grote showroom

In onze grote showroom (grootste in de regio) langs de A16 tussen Dordrecht en Rotterdam is een groot deel van onze assortiment te zien.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht 

Elke bezoeker wordt persoonlijk geholpen en wij luisteren naar uw wensen. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Accuraat

Pünktlich

 De juiste producten op het afgesproken moment geleverd, volgens de tekening en zonder beschadigingen opgeleverd. Niet minder dan u van ons verwacht.Profiteer van onze gratis services

Scherpe offerte

Gratis scherpe offerte

Bij een sterk voorstel hoort een scherpe offerte. Bent u geïnteresseerd in een product? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ontwerp

Gratis ontwerp

Onze interieurontwerpers tekenen uw nieuwe kantoor tot in de details uit. Deze service verlenen wij aan u zonder hiervoor kosten in rekening te brengen.

Gratis montage

 Gratis montage

Afhankelijk welk merk er is gekozen, wordt het kantoormeubilair standaard gratis gemonteerd 90% van ons assortiment. Onze monteurs nemen dit u graag uit handen.

Levering

 Gratis Levering

Heeft u de franco grens van €300,- bereikt? Dan bezorgen wij de goederen geheel gratis. 


Shiraz - Toermalijnring 1600


About us

Wie kan uw kantoorinrichting beter doen dan Shiraz Office Furniture?  Ga voor ruim 25 jaar ervaring, kwalitatief hoogwaardig kantoor-, kantine- en receptiemeubilair, de scherpste prijzen en bent u verzekerd van beste service. Daar komen onze klanten dan ook graag voor terug. Kom langs en breng een bezoekje aan onze showroom van wel 1000m², hier vind u ons gehele assortiment, voor ieder budget een mooie inrichting!

Daarnaast helpen wij u graag oriënteren, onder anderen door middel van gedetailleerde 2D en 3D tekeningen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van de ruimte. Dit bespaard uw bedrijf dure architectenkosten, want bij SHIRAZ krijgt u deze er gratis bij! Het kan niet anders dan dat u ons pand verlaat met een lach.