• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Wij helpen u graag in de grootste showroom van Zuid-Holland

 

 

 

 

 

 Alles voor uw kantoormeubilair

 

 

Op het gebied van kantoormeubilair kunt u in onze 1000 m² showroom veel inspiratie opdoen wanneer u op zoekt bent naar een nieuwe kantoorinrichting. U vindt uiteraard een groot assortiment kantoormeubilair van diverse gerenommeerde fabrikanten, in diverse prijsklassen. Daarnaast kunt u zeer veel soorten modellen, kleursamenstellingen, afwerkingen en stofferingen bekijken en daarmee een zeer afwogen keuze maken.


Naast kantoormeubelen leveren wij ook totale projectinrichtingen! In onze showroom presenteren wij ontvangstmeubelen, zorgmeubilair, oplossingen voor het indelen van grote ruimten, receptiemeubilair en veel mogelijkheden op het gebied van verlichting, akoestiek en garderobe-inrichting.

We leveren meer dan 100 merken, wat u met een bezoek aan de showroom veel tijd en kosten kan besparen. Vraag ook naar de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk

GESPECIALISEERD in ergonomie

 

 

Niets is belangrijker dan goede ergonomie op de werkvloer en er zijn verschillende oplossingen om dit in te vullen. Zo kan de keuze gemaakt worden voor een ergonomische bureaustoel, of een zit-sta werkplek, kabelmanagement of staand vergaderen. Welke keuze u ook maakt, u doet een aankoop voor een decennia, dus goed advies is dan wel gewenst. Wij representeren alleen professionele merken en werken met diverse leveranciers.

Door een nauwe samenwerking met de fabrikant zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ergonomie. 

 

Weten hoe uw werkplek ergonomisch ingericht kan worden? Kom langs voor vrijblijvend advies en bezoek onze showroom. Onze medewerkers kunnen u zonder afspraak te woord staan!

 

Werken & opbergen

Airdpad bureaustoel + Palmega bureaus

Ergonomie & Vergaderen

Ontvangstmeubilair & Meubilair speciaal voor de zorg

Wij zijn elke werkdag geopend van 08.00-17.00. Wilt u buiten kantooruren langskomen? Maak dan een afspraak, bel 078-6176530 of stuur een email naar info@shiraz.nl