Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Zorgmeubilair voor elke instelling!

Door de stijgende vraag aan zorg stijgt ook de vraag naar zorgmeubilair, dat jaren meegaat. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw zorgmeubilair voor de inrichting van uw praktijk of wachtkamer die u goed kan adviseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Shiraz levert zorgmeubilair voor allerlei soorten zorgpraktijken en instellingen. Oftwel de totale zorginrichting! Ons assortiment zorgmeubilair bestaat voornamelijk uit zorgstoelen, de ontvangstbalie, wachtkamerinrichting maar ook de totale inrichting van de spreekkamers, kantine inrichting en backoffice. Naast dat het zorgmeubilair uit ons assortiment een mooie vormgeving heeft is het functioneel, sterk, goed reinigbaar en comfortabel en draagt daarmee bij aan het creëren van een prettige en veilige omgeving.

Wilt u advies hoe u dit met uw inrichting kunt bereiken? Neem u dan vrijblijvend contact met ons op!


 Waarom ons zorgmeubilair?

 

 1. In Europa geproduceerd
 2. Onderhoudsvriendelijk
 3. Veilig en functioneel
 4. Vooraanstaande merken
 5. Design in alle prijsklassen
 6. Kwalitatief en duurzaam meubilair
 7. Leverbaar in diverse uitvoeringen

 

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 

 1. Grote showroom
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Grote keuze, ruim assortiment
 4. Goed advies, geheel vrijblijvend
 5. 20 jaar ervaring op het gebied van inrichtingen
Fauteuil Occo

IN 3 STAPPEN NIEUW ZORGMEUBILAIR

STAP 1

Bekijk het assortiment

 

Assortiment schematisch weergegeven

Ontdek de mogelijkheden voor de inrichting van uw praktijk of borgruimte met ons uitgebreide assortiment zorgmeubilair. Online, vindt u een deel van ons aanbod en kunt het meubilair gemakkelijk met elkaar vergelijken. Per product vindt u meer informatie, over de eigenschappen en uitvoeringen en kunt u de brochure downloaden voor een handig overzicht met belangrijke informatie. Een aantal van onze items zijn voorradig en online te bestellen via de webshop, u doet dan online u aankoop, waarna de goederen netjes op locatie bij u worden afgeleverd. Het overige meubilair is alleen op bestelling leverbaar, dit wordt namelijk klantspecifiek geproduceerd, dus in de door uw gewenste uitvoering. Denk hierbij aan de kleur, en materiaal keuze van het product, maar ook aan eventuele extra's als een koppeling, stoelnummering of dergelijke.

STAP 2

Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

1000 m2 showroom langs de A16

U heeft het assortiment zorgmeubilair op onze website bekeken maar bent nog niet helemaal uit over u keuze. U heeft nog veel vragen over het meubilair en zou de mogelijkheden graag nog eens doornemen met een professional. Dat kan! Breng hiervoor een bezoek aan onze 1000 m² showroom en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. In de showroom vindt u ons ruime aanbod zorgmeubilair met o.a. zorgtafels en zorgstoelen, daarnaast vindt u ook accessoires als lampen en plantenbakken die u ruimte helemaal kunnen afmaken. Graag lichten we u het één en ander toe en adviseren we u bij de keuze van het juiste meubilair, passend bij u wensen én budget! Een afspraak maken om langs te komen is niet nodig, de koffie staat bij ons altijd klaar! Liever wel een afspraak maken i.v.m. u drukke schema? Neem even contact met ons op. 

STAP 3

Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D ontwerp van een zorginrichting

Tijdens u bezoek aan onze showroom adviseren we u en lichten we het meubilair toe, we leggen mogelijkheden aan u voor en bespreken ideeën. Toch kan het tijdens of na zo'n bezoek nog moeilijk zijn om de indeling/inrichting van een ruimte te bepalen. Gelukkig kunnen we u daarbij ook helpen! Met behulp van ons tekenprogramma visualiseren we de ruimte in 3D en tekenen daar het meubilair in, zodat u direct een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Maar bij het intekenen van uw ruimte kijken we natuurlijk niet alleen naar de beste indeling, het creëren van een juiste sfeerbeleving in een ruimte is net zo belangrijk. In onze tekeningen kunnen we u keuze van kleur en materialen gelijk aangeven, daarnaast kunnen we ook accessoires als lampen en plantenbakken intekenen, zo ontstaat er een totaal beeld van de mogelijkheden van de ruimte!


ZORGMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!

Shiraz werkt alleen samen met vooraanstaande merken zorgmeubilair die weten wat er zich op de markt afspeelt en zichzelf daardoor constant blijven innoveren. Het is dan ook niet gek dat deze merken het goed doen, ze produceren prachtig meubilair op een zo efficiënt en milieubewust mogelijke manier, waarbij uitstekende kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Daarnaast zorgen deze Europese merken natuurlijk voor goede aftersales, garantiebepalingen en na-leverbaarheid van hun producten. 

Ons zorgmeubilair komt voornamelijk vanaf Nederlandse bodem!


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Levering door heel Nederland!

Onze showroom is gevestigd in Dordrecht en goed bereikbaar vanaf de A16. Bent u geïnteresseerd in ons meubilair, maar woont u zelf niet in de buurt? Geen probleem, wij distribueren namelijk meubilair door heel Nederland. Als u ons meubilair bijvoorbeeld online via de webshop besteld wordt het netjes op locatie bij u afgeleverd, waar dat is in het land maakt niet uit. Een proefplaatsing op locatie is ook mogelijk, neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

PROFESSIONELE LEVERING EN MONTAGE

Professionele levering & montage door eigen personeel

Als u duurzaam meubilair heeft aangeschaft, wilt u dat dit ook terug te zien is in uw (kantoor) inrichting, de juiste levering en montage van het meubilair spelen hier een belangrijke rol in. Wij werken alleen maar met ons eigen professionele montageteam, zodat we u die kwaliteit kunnen garanderen. Ons team zorgt voor een nette aflevering van het meubilair op locatie, de montage en (ergonomische) afstelling daarvan.

Zorgmeubilair moet aan de hoogste criteria voldoen omdat er in de meeste praktijken intensief gebruik van wordt gemaakt. Onderhoudsvriendelijk met bijvoorbeeld goede afneembare stofferingen, die bloed- en urinebestendig zijn en gebruiksvriendelijk door bijvoorbeeld een extra brede zit en stevige armleggers die het opstaan makkelijker maken zijn daar voorbeelden van.