• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Zorgmeubilair voor elke instelling!

Door de stijgende vraag naar zorg stijgt ook de vraag naar kwalitatief zorgmeubilair dat jaren lang meekan.

Zorgmeubilair moet voldoen aan de hoogste criteria omdat er in de meeste praktijken intensief gebruik wordt gemaakt van het zorgmeubilair. Zo moet zorgmeubilair onderhoudsvriendelijk zijn, dit is te bereiken door het toepassen van speciale stofferingen die niet alleen waterbestendig maar ook bloed- en urinebestendig zijn. Zorgmeubilair moet ook gebruiksvriendelijk zijn, dit doen wij bijvoorbeeld door het toepassen van een extra brede zitting en/of stevige armleggers die het opstaan vergemakkelijken.

Het zorgmeubilair in ons assortiment is dan ook geselecteerd op een mooie vormgeving, functionaliteit, comfort en een makkelijk onderhoud.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw zorgmeubilair of voor de inrichting van uw praktijk of wachtkamer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren zorgmeubilair voor verschillende soorten zorgpraktijken en instelling, oftewel: de totale zorginrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!


Waar bent u naar op zoek?

Zorgstoelen

Zorgtafels

Wachtkamerbanken


Zorgstoelen

U kunt veel verschillende soorten stoelen toepassen in uw praktijk of instelling, en niet al deze stoelen vallen onder zorgmeubilair.

Onze zorgstoelen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, lange levensduur en het feit dat iedereen er (onafhankelijk van lichaamsbouw of leeftijd) er prettig op zit.

Het zorgmeubilair in onze collectie is erop gericht om de gebruiker optimaal te ondersteunen en comfort te bieden. Ons zorgmeubilair is ook geselecteerd met het oog op hygiëne en onderhoud.


Zorgtafels

Zorgtafels zijn ontwikkeld voor het gebruik in wachtkamers, praktijken, ziekenhuizen en natuurlijk permanente zorginstellingen.

Bij instellingen waar intensief gebruik wordt gemaakt van het meubilair is het van belang dat uw zorgmeubilair hufterproof en onwankelbaar is.

Om u ervan te verzekeren dat u altijd kwaliteit zorgmeubilair krijgt, hebben wij ons assortiment zorgtafels zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid, stabiliteit en levensduur. 


Made-In-Holland stempel

ZORGMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!


Shiraz werkt alleen samen met vooraanstaande merken zorgmeubilair die weten wat er zich op de markt afspeelt en zichzelf daardoor constant blijven innoveren. Het is dan ook niet gek dat deze merken het goed doen, ze produceren prachtig meubilair op een zo efficiënt en milieubewust mogelijke manier, waarbij uitstekende kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Daarnaast zorgen deze Europese merken natuurlijk voor goede aftersales, garantiebepalingen en na-leverbaarheid van hun producten. 


Ons zorgmeubilair komt voornamelijk vanaf Nederlandse bodem!


Advies over uw zorgmeubilair?


Het inrichten van een zorginstelling brengt uitdagingen met zich mee: het looppad moet breed genoeg zijn voor mindervaliden, het zorgmeubilair moet hygiënisch zijn en de gebruiker tegemoet komen.

Hebt u behoefte aan advies bij het uitzoeken van uw zorgmeubilair? U kunt altijd contact opnemen met ons! Wij adviseren u graag. Ons advies is altijd deskundig, vrijblijvend en ondersteund met een gratis 2D en 3D tekening.Advies, service & leveringen

Gratis 2D & 3D tekening


Onze showroom is gevestigd in Dordrecht en zeer goed bereikbaar vanaf de A16.

Bent u geïnteresseerd in ons zorgmeubilair, maar woont u niet in de buurt? Dit is geen probleem, wij distribueren ons zorgmeubilair namelijk door heel Nederland.

Als u ervoor kiest om ons zorgmeubilair te bestellen zorgen wij er altijd voor dat dit netjes bij u op locatie wordt geleverd. Liever eerst een proefplaatsing op locatie? Dit is ook altijd mogelijk!

Profesioneel montage team


Als u hebt gekozen voor kwalitatief zorgmeubilair, wilt u dit natuurlijk ook terug zien in uw (zorg) inrichting. De juiste levering en montage spelen hierbij een belangrijke rol. 

Wij werken enkel met ons eigen, professionele montageteam zodat wij u deze kwaliteit kunnen garanderen. Ons team zorgt voor een nette oplevering van uw zorgmeubilair (altijd op uw locatie), de montage van uw meubilair en eventueel ook de afstelling van het meubilair.