• GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kantinemeubilair in diverse vormen, materialen en kleuren!

Shiraz levert een zeer breed assortiment kantinemeubilair in diverse vormen, materialen en kleuren. Kies voor vrolijke kleuren in u kantine om uw medewerkers in hun pauze positief te stimuleren. Voor een kantine inrichting is het daarnaast belangrijk dat goed kantinemeubilair ook tegen een stootje kan. Vaak wordt er door kinderen, jongeren of werklieden intensief gebruik gemaakt van het meubilair en dan voornamelijk van de stoelen. Shiraz heeft in zijn assortiment hiervoor bijv. stoelen die volledig uit kunststof zijn vervaardigd en hufterproof zijn. Maar er zijn ook instellingen die juist meer comfort zoeken, zoals medische instellingen of de ouderenzorg, daarvoor kunnen we stoelen bijv. van een opdekstoffering voorzien. 

 

In onderstaand overzicht vind u ons uitgebreide aanbod kantinemeubilair. Klik op een afbeelding of link voor de juiste bestemmingspagina. Heeft u nog vragen over bepaalde producten of productgroepen? Wij helpen u telefonisch, via de mail of persoonlijk graag verder, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Waarom ons kantinemeubilair?

 

 1. Ruime keuze
 2. Betaalbaar design
 3. In Europa geproduceerd
 4. Decennia lang leverbaar
 5. Toonaangevende merken
 6. Geschikt voor diverse instellingen

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 

 1. Gratis advies
 2. Scherpe offertes
 3. Gratis 2D & 3D tekeningen
 4. Grote showroom, langs de A16
 5. Snel bereikbaar vanaf Rotterdam, Utrecht en Breda
 6. Gratis levering, inhuizen en montage
 7. 20 jaar ervaring op het gebied van kantoorinrichtingen
Kantineinrichting referentie

IN 3 STAPPEN NIEUW KANTINEMEUBILAIR

STAP 1

Bekijk het assortiment

 

Assortiment schematisch weergegeven

Online vindt u een groot aanbod van ons assortiment meubilair. Per product vindt u meer informatie over het desbetreffende meubelstuk, de materialen waar uit het product is vervaardigd, in welke uitvoeringen en/of kleuren het product leverbaar is en in welke ruimte's het kan kan worden toegepast. U kunt de bijbehorende brochure downloaden voor een overzicht met de belangrijkste informatie over het product. Een aantal van onze producten zijn rechtstreeks via onze webshop te bestellen, u doet online uw aankoop en het meubilair wordt netjes op locatie afgeleverd. Producten die niet via onze website zijn te bestellen, worden product specifiek gemaakt, aan de hand van uw wensen en hebben dus een levertijd. 

STAP 2

Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

1000m2 showroom langs de A16

De producten die we in onze showroom hebben staan herkend u aan het vergrootglas icoontje. In onze 1000m² showroom, vindt u dan ook een groot aanbod aan kantoor-, kantine-, wachtkamer-, vergader-, en zaalmeubilair en nog veel meer. In de showroom kunt u op u gemak rondkijken, materialen en kleuren met elkaar vergelijken en proefzitten, dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Natuurlijk adviseren we u graag tijdens u bezoek, we kunnen zo het meubilair aan u toelichten, kleur en materiaalcombinaties voorleggen en uw wensen direct op papier zetten. Tijdens u bezoek maken we direct een scherpe offerte zo weet u gelijk waar u aan toe bent. 

STAP 3

Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D ontwerp van een kantineinrichting

Heeft u twijfels over de inrichting van uw ruimte? Onze interieur adviseurs helpen u graag verder met behulp van een speciale teken software. Aan de hand van uw bouwtekening of een eenvoudig schetsje van de ruimte, tekenen we uw ruimte in 3D, in de ruimte plaatsen we het meubilair van uw wensen in de juiste uitvoering en kleur. Omdat we bijna al ons meubilair direct in kunnen tekenen ontstaat er een duidelijk beeld van hoe de ruimte eruit zou kunnen zien. Dit vertalen we voor u in een aantal duidelijke 2D en 3D beelden. Bent u niet in het bezit van een bouwtekening of schets van de ruimte dan kunnen wij voor u de ruimte op locatie inmeten


KANTINEMEUBILAIR UIT EUROPA, KWALITEIT GEGARANDEERD!

Shiraz kiest bewust voor zijn merken, enkel de merken met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zeker niet onbelangrijk, goede aftersales zijn de merken waarvan wij producten voeren. Dit zijn merken die zelf, net als ons constant in ontwikkeling zijn, ze innoveren, testen hun producten en verbeteren zichzelf keer op keer. Daarnaast produceren ze volgens de hoogste eisen, maken ze gebruik van een efficiënte  productie, waarbij zoveel mogelijk aan het milieu wordt gedacht. 

Professionele merken geven daarnaast de garantie dat hun producten zeer lang na-leverbaar zijn, dus als u in de toekomst besluit u kantine uit te breiden is er een zeer grote kans dat hetzelfde meubilair nog steeds leverbaar is.  

Ons kantinemeubilair komt hoofdzakelijk van Nederlandse en Italiaanse bodem.


LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Levering door heel Nederland!

Onze showroom bevindt zich langs de A16 in Dordrecht, van waaruit we al vele klanten hebben mogen helpen aan een mooie kantoorinrichting. Bent u ook op zoek naar kwaliteits meubilair, maar woont u niet in de buurt? Of u nu in het Zuiden of het Noorden van het land woont, Shiraz levert en monteert meubilair door heel Nederland. Neem even contact met ons op voor meer informatie!

PROFESSIONELE LEVERING & MONTAGE

Professionele levering en montage door ons eigen personeel!

Shiraz hecht net zo veel waarde aan de levering en montage van het door uw gekozen meubilair dan aan het adviseren daarvan. Aan de hand van de gemaakte tekeningen zorgt ons professionele team voor een nette levering en montage van het meubilair. Het meubilair wordt netjes geplaatst en afgesteld en de ruimte wordt uiteraard opgeruimd achter gelaten.