Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kantinemeubilair in diverse vormen, materialen en kleuren!

De kantine is een plek om uit te rusten en op adem te komen na enkele ononderbroken uren aan werk. De kantine is er dan ook om nieuwe energie op te doen. Goed kantinemeubilair ondersteunt dit en is, afhankelijk van de toepassing, juist rustgevend of opwekkend. Zo kunt u vrolijk gekleurd kantinemeubilair gebruiken om uw medewerkers tijdens hun pauze positief te stimuleren.

Daarnaast is het belangrijk dat uw kantinemeubilair tegen een stootje kan. Vaak wordt er door kinderen, jongeren of werklieden erg intensief gebruik gemaakt van het meubilair (voornamelijk de kantinestoelen). Goed kantinemeubilair is hufterproof en blijft door de jaren heen mooi. 

Bent u op zoek naar kantinemeubilair dat meer comfort biedt? Vele instellingen, zoals medische instellingen of ouderenzorg, hebben behoefte aan meer tegemoetkomend kantinemeubilair. Voor zulke instellingen is het mogelijk om ons kantinemeubilair comfortabeler uit te voeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opdekstoffering voor uw kantinestoelen.

Wij leveren een zeer divers assortiment kantinemeubilair dat reikt van kantinestoelen tot aan treinbanken. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


Waar bent u naar op zoek?

Kantinestoelen

Kantinetafels

Statafels


Barkrukken


Treinbanken


Kantinestoelen

Design kantinestoel van PET Felt

Uw kantinemeubilair bestaat in de basis vrijwel altijd uit kantinetafels en kantinestoelen. Als u deze basis opbouwt uit goed kantinemeubilair, creëert u een inrichting die jaren meegaat. Een goede kantinestoel is gemaakt om comfort te bieden tijdens pauzes, en is tegelijkertijd zo sterk dat het intensief gebruik aankan.

Of u nu op zoek bent naar design kantinestoelen van gerecycled materiaal of liever multifunctioneel inzetbare stoelen hebt die u kunt opstapelen; u vindt het in ons online assortiment.


Bekijk alle kantinestoelen


KantinetafelsKantinetafels komen in ontzettend veel verschillende varianten. Zo leveren wij bijvoorbeeld kantinetafels via een snelleverprogramma. Deze kantinetafels hebt u snel in huis en zijn zelf te monteren.

Buiten ons snelleverprogramma leveren wij ook kantinetafels met een personaliseerbaar uiterlijk. U krijgt hierbij meer keuze in bladafwerking en framekleuren. Hebt u het liefst helemaal zelf de touwtjes in handen? Dan zijn onze projectmeubilair tafels iets voor u. Deze kantinetafels worden namelijk op orderbasis geproduceerd waardoor u vrij spel hebt als het aankomt op de bladvorm, het onderstel, de afmetingen en de afwerking van uw kantinemeubilair.


Bekijk alle kantinetafels


StatafelsStatafels worden steeds vaker toegepast in kantoorruimtes, wachtkamers en in kantinemeubilair. Door te staan tijdens het praten of eten wordt er automatisch een actievere houding aangenomen, en een actieve lichaamshouding heeft een bewezen positieve invloed op uw medewerkers!

Wilt u graag statafels toepassen in uw kantinemeubilair? Ons assortiment statafels is online te bestellen en wordt op locatie geleverd. En wilt u dan graag een design statafel, of hebt u liever een statafel uit ons snelleverprogramma?


Bekijk alle statafels


BarkrukkenBarkrukken zijn een mooie oplossing voor medewerkers die liever niet staand werken of lunchen. Daarnaast bieden barkrukken ook ondersteuning bij medewerkers die al een langere tijd staand werken, en graag even willen zitten. Door de zithoogte van onze barkrukken wordt uw lichaam op de juiste hoogte gebracht, hierdoor wordt oogcontact met staande collega's niet alleen makkelijker maar ook nog eens bevorderd!

Ons assortiment barkrukken is opgebouwd uit verschillende soorten en varianten barkrukken, met elk unieke eigenschappen. Zo leveren wij design barkrukken van volledig gerecycled materiaal, maar ook stapelbare barkrukken die 100% hufterproof zijn.


Bekijk alle barkrukken


TreinbankenTreinbanken zijn een zeer functionele toevoeging aan uw kantinemeubilair. Een treinbank biedt namelijk meerdere zitplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor grote bedrijfskantines en/of schoolkantines. Hier komt bij dat onze treinbanken vrijwel altijd worden afgewerkt met vocht afstotende stofferingen. Dit maakt onze treinbanken ook uiterst geschikt voor de horeca en zorginstellingen. 

Wij leveren zowel enkele als dubbele treinbanken. Wilt u graag extra informatie of advies? Neem gerust contact met ons op, telefonisch assisteren wij u graag!


Bekijk alle treinbanken


Uw kantinemeubilair tot in de puntjes verzorgen?

Design lampen

Wilt u graag in één keer helemaal klaar zijn met uw kantinemeubilair? Denk dan ook aan uw verlichting.

Verlichting heeft een groot effect op iedere ruimte. Naast zichtbaarheid zorgt verlichting namelijk ook voor sfeer in uw interieur. Dit maakt dat lampen een onmisbaar deel zijn van uw kantine inrichting. Of u nu op zoek bent naar basis verlichting of lampen met stijl; u vindt ze in ons assortiment.

Bekijk alle lampen

Een functionele kantine inrichting onderhoud zichzelf! 

Door het toevoegen van prullenbakken aan uw kantinemeubilair stimuleert u uw medewerkers om de kantine netjes en opgeruimd te houden. Hier komt bij dat een mooie prullenbak uitgekozen kan worden op basis van uw meubilair, zodat de prullenbak perfect in uw omgeving blend.


Bekijk alle prullenbakken

Prullenbakken


Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Advies, Service & Leveringen

AdviestekeningBent u op zoek naar kantine meubilair, maar weet u niet zeker wat u nodig hebt? Wij maken gratis een 2D & 3D tekening voor uw inrichting. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van hoe ons kantinemeubilair in uw ruimte staat. 
U bent ook altijd welkom in onze 1000 m2 showroom langs de A16. Hier kunt u ons meubilair in het echt bekijken en proefzitten op onze stoelen.

Bent u op zoek naar kwaliteitsmeubilair, maar woont u niet in de buurt? Of u nu in het zuiden of het noorden van het land woont, Shiraz levert uw meubilair op locatie.

Shiraz' getrainde monteursShiraz hecht net zoveel waarde aan de levering en de montage van het door u gekozen meubilair als aan het adviseren hiervan. 

Aan de hand van onze tekeningen en uw wensen komt ons professionele team uw kantinemeubilair leveren, monteren en afwerken. Uw kantinemeubilair wordt altijd netjes geplaatst en afgesteld voor u. Uiteraard wordt uw ruimte opgeruimd achter gelaten na het plaatsen en monteren.