• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Verrijdbare presentatieschermen en presentatiemiddelen voor op kantoor

Presentatiemiddelen zijn een hele fijne toevoeging aan het interieur van uw vergaderruimte, kantoor of zelfs leslokaal.

Door presentatiemiddelen toe te passen in uw interieur creëert u de ruimte om actief bezig te zijn met de agendapunten van uw vergadering, of met de inhoud van een belangrijke bespreking. Daarnaast kunt u onze presentatiemiddelen natuurlijk ook altijd gebruiken om overzicht te creëren in groepsopdrachten of grote projecten.

Er zijn ontzettend veel verschillende presentatiemiddelen beschikbaar. Om ons aanbod overzichtelijk te houden voor u hebben wij slechts een kleine selectie van ons assortiment online gezet. Bent u op zoek naar iets specifieks, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag en adviseren over alle mogelijkheden, waaronder maatwerk.


Presentatiemiddelen


Bent u op zoek naar presentatiemiddelen voor uw vergaderruimte of voor op kantoor? Wij leveren meerdere presentatiemiddelen met uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunnen wij zowel whiteboards als krijtborden en prikborden leveren, met en zonder opdruk.

U kunt ons assortiment bekijken via onderstaande knop. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 


Bekijk alle presentatiemiddelen


Alles bij de hand voor een goede presentatie...

 

 

Prikborden


Prikborden zijn een makkelijk en snel presentatiemiddel voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het samenstellen van moodboards en het pinnen van belangrijke informatie.

In ons online assortiment vindt u voornamelijk prikborden voor aan de wand.

Bent u op zoek naar verrijdbare prikborden, of zelfs draagbare prikborden? Neem gerust even contact met ons op, of bezoek onze 1000 m2 showroom om inspiratie op te doen!


Whiteboards


Whiteboards zijn leverbaar in diverse varianten. Deze presentatiemiddelen zijn leverbaar als muurvarianten, klapbare varianten, verrijdbare varianten en zelfs maatwerk varianten.

Onze maatwerk whiteboards maken het mogelijk om een gepersonaliseerde presentatiewand te ontwerpen voor uw vergaderruimte.

Optioneel zijn onze whiteboards ook leverbaar met een opdruk. Dergelijke opdrukken zijn speciaal ontworpen om te helpen bij het plannen etc.

 


Ook gratis interieuradvies voor uw ruimte?


Bent u op zoek naar presentatiemiddelen voor uw kantoor of vergaderruimte, maar weet u niet zo goed hoe u deze moet integreren in uw interieur? Of bent u op zoek naar een heel nieuw interieur? Wij helpen u graag.

Shiraz biedt vrijblijvend en gratis interieuradvies met een 2D & 3D tekening van uw ruimte. Neem gerust contact met ons op over onze service, of bekijk de voordelen op onze projectinrichting pagina!