• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Design vergaderstoelen met uitstekend comfort

Vergaderen is een belangrijk onderdeel van uw werkstructuur. Een vergadering is namelijk dé plek voor het bespreken van projecten, het voorstellen van nieuwe ideeën of producten of voor het bevorderen van een samenwerking. Bij dergelijke besprekingen is het vanzelfsprekend van belang dat u zich goed kunt concentreren.

Een goede concentratie start bij de juiste vergaderstoel. Een verkeerde vergaderstoel kan namelijk zorgen voor een verkeerde zithouding, die op haar beurt weer rugklachten veroorzaakt. Hier staat tegenover dat een correcte vergaderstoel uw lichaam ten volle ondersteunt en biedt wat u nodig hebt.

Het kiezen van de juiste vergaderstoel is een simpel proces; u hoeft alleen maar te kijken naar hoelang u de vergaderstoel zult gaan gebruiken. Hebt u vergaderstoelen nodig voor korte overleggen? Dan hebt u minder behoefte aan comfort en kunt u uw keuze baseren op esthetiek. Bent u daarentegen op zoek naar een vergaderstoel voor intensief gebruik? Dan komt comfort op de eerste plaats te staan. 


Vergaderstoelen

Gerealiseerd Project: Design vergaderstoelen van gerecycled PET FeltOns assortiment vergaderstoelen is opgebouwd uit diverse soorten vergaderstoelen. Binnen ons online assortiment vindt u zowel design vergaderstoelen als vergaderstoelen met een hoog zitcomfort.

Onze focus ligt op het leveren van milieuvriendelijk meubilair met een minimale ecologische impact. Vele van onze vergaderstoelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en/of zijn opnieuw recyclebaar na gebruik.


Bekijk alle vergaderstoelen


Vergaderstoel Numo met gepatenteerde mechanismen

Comfortabele vergaderstoelen


Het comfort van uw vergaderstoel is direct te herleiden naar het ontwerp. Het is namelijk van belang dat uw stoel meebeweegt met uw bewegingen. Een flexibele rugleuning helpt hierbij, en voorkomt dat u het gevoel krijgt dat u vastzit in een onwrikbare schaal. Ook het onderstel van uw vergaderstoel heeft invloed. Zo veert een sledeframe licht mee als u gaat zitten. Naast deze factoren dragen ook het zitkussen, de stoffering en de vorm van de zitschaal bij aan uw comfort.

Design vergaderstoelen


Design vergaderstoelen komen in talloze vormen en kleuren. Bij onze design vergaderstoelen ligt de focus voornamelijk op de unieke vormgeving van de vergaderstoel. Hierbij is tijdens het ontwerpen nagedacht over uiterlijk, comfort, duurzaamheid en of de vergaderstoel recyclebaar is.

Daarnaast zijn sommige van onze design vergaderstoelen ook modulair op te bouwen. Dit houdt in dat u keuze krijgt uit verschillende configuraties binnen één lijn. 

Vergaderstoel Shuffle met houten onderstel

Liever eerst proefzitten?

VergaderstoelenBent u op zoek naar nieuwe vergaderstoelen, maar twijfelt u nog over de juiste keuze? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag over onze vergaderstoelen en helpen u met de keuze.

Wij assisteren u zowel telefonisch als in onze 1000m2 showroom. U bent altijd welkom om te komen proefzitten in onze showroom. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunnen wij onze stoelen ook op proef neerzetten op uw locatie. Proefplaatsingen zijn onderdeel van onze service en blijven geheel vrijblijvend. 


Bespreek een proefzitting