• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Alles over grote ovale vergadertafels | Bekijk prijzen, formaten en referenties

Maatwerk vergadertafels - Open tonvormige vergadertafel

Specificaties


Ton-vormige of Ovale Vergadertafels met opening hebben dezelfde voordelen als vergadertafels zonder opening. Echter bij grote vergadertafels is vaak een grotere midden-diepte gewenst. Tafelbladen kennen een maximale diepte waarin deze geproduceerd worden. Wanneer de diepte te groot wordt, is de keuze voor een opening onvermijdbaar. Daarnaast kan het natuurlijk ook een esthetische overweging zijn. 

Dit type ovale vergadertafels worden geproduceerd in Duitsland en genieten van de hoogste productie-eisen in de kantoormeubel branche. Zo worden de bladranden gelaserd i.p.v. gelijmd. Er ontstaat een naadloze overgang tussen werkblad en bladrand. Bij gelijmde bladranden is er een duidelijke zwarte lijn zichtbaar, welke in loop der jaren steeds meer naar voren komt. Door de bladranden te laseren voorkom je dit probleem. 
Er zijn 19 bladdecoren beschikbaar en u heeft de keuze uit zelfs nog meer bladranden. Combineer uw bladrand met werkblad naar uw eigen smaak, zonder meerprijs. Een kwaliteitskenmerk die die alleen bij onze fabriek ziet.

In de tabel hiernaast ziet u een indicatie betreffende de afmetingen en zitplaatsen van een ton-vormige vergadertafel met opening. Natuurlijk zijn er meerdere afmetingen beschikbaar op aanvraag.

Zitplaats indicatie


Afmetingen                Zitplaatsen

500 x 220 cm                         12
600 x 220 cm                         16


BLADDECOREN, BLADRANDEN & FRAMEKLEUREN


Hieronder een digitale weergave van de leverbare decoren en onderstel kleuren. 
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.