Contact knop Projecten knop
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Alles over grote ovale vergadertafels | Bekijk prijzen, formaten en referenties

Open tonvormige vergadertafel

specificaties

Ton-vormige of Ovale Vergadertafels met opening hebben de zelfde voordelen als zonder opening. Echter bij grote vergadertafels is vaak een grotere midden-diepte gewenst. Tafelbladen kennen een maximale diepte waarin deze geproduceerd worden. Wanneer de diepte te groot wordt, is de keuze voor een opening onvermijdbaar. Daarnaast kan het natuurlijk ook een esthetische overweging zijn.
Dit type ovale vergadertafels worden geproduceerd in Duitsland en genieten van de hoogste productie-eisen in de kantoormeubel branche. Zo worden de bladranden gelaserd i.p.v. gelijmd. Er ontstaat een naadloze overgang tussen werkblad en bladrand. Bij gelijmde bladranden is er een duidelijke zwarte lijn zichtbaar, welke in loop der jaren steeds meer naar voren komt. Door de bladranden te laseren voorkom je dit probleem.
Er zijn 20 bladdecoren beschikbaar en u heeft de keuze uit zelfs nog meer bladranden. Combineer uw bladrand met werkblad naar uw eigen smaak, zonder meerprijs. Een kwaliteitskenmerk die die alleen bij onze fabriek ziet.

prijsindicatie

Afmetingen         Aantal Personen
500 x 220cm       12


bladdecoren, bladranden & framekleuren

Hieronder een digitale weergave van de leverbare decoren en onderstel kleuren. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Vergadertafel open tonvormig brochure


referenties & voorbeelden

Let op: Bladvorm is een Open Ellips | Poot: T-poot
Let op: Bladvorm is een Open Ellips | Poot: T-poot