Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Werkstoelen I Ergonomisch & Compact

Werkstoelen worden toegepast op werkplaatsen waar bureaustoelen in de weg staan of simpelweg geen nut hebben. Denk hierbij aan kapsalons, winkels en laboratoria. Om de medewerkers in deze sectoren toch ergonomisch te ondersteunen levert Shiraz Office Furniture een breed assortiment aan werkstoelen.

Wij delen ons assortiment werkstoelen op in werkkrukken, zadelkrukken en laboratoriumstoelen. Elke categorie werkstoelen heeft een eigen unieke werking en toepassing. Dankzij ons assortiment werkstoelen kunnen wij iedereen helpen bij het vinden van een correcte, ergonomisch zitoplossing. Sommige van onze werkstoelen zijn ook verkrijgbaar als ESD-variant. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze binnendienst.


Werkkrukken

Shiraz levert een divers assortiment aan werkkrukken. De werkkrukken hebben de functie om uw werkdag comfortabeler te maken en om uw lichaam ergonomisch te ondersteunen.

Over het algemeen zijn onze werkstoelen voorzien van een gasveer waardoor u de werkkruk in hoogte kunt verstellen. Dit maakt één werkkruk geschikt voor verschillende mensen. Onze werkkrukken met wielen zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn hierdoor breed inzetbaar.

Werkkruk zonder stoffering I Werkruk met gestoffeerde zitting I Werkkruk met verhoogde gasveer en voetring I Werkkruk met verhoogde gasveer en zitting met handvat

Zadelkrukken

Zadelkrukken worden gebruikt bij mensen met nek en rugklachten die toch staand moeten werken. Zadelkrukken zijn voorzien van een speciale ergonomische zitting.

De ergonomische zitting ondersteund het lichaam en zorgt ervoor dat u automatisch een natuurlijke zithouding aanneemt. Deze zithouding ontlast de ruggenwervel en de spieren in uw nek. Door het stimuleren van een correcte zithouding voorkomt u rug-, heup en knieklachten.


Laboratoriumstoelen

Onze laboratoriumstoelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in laboratoria en fabrieken. Het ontwerp van de laboratoriumstoelen is zeer compact waardoor de werkstoel zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Omdat er in laboratoria en fabrieken vaak voorovergebogen wordt gewerkt zijn de werkstoelen gemaakt van flexibel materiaal voor een optimale ondersteuning. Al onze laboratoriumstoelen zijn volledig ergonomisch.


Bekijk alle laboratoriumstoelen